Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Mondolin Intro

Cons

Öne çıkan mesajlar

snn de newbie center anahtar olayı vardı mavi nin anahtarı vardı tüm kapıları açardı onu hacamatlamıştım şimdi aklıma geldi :D

hatta newbie center ı tarif etmişlerdi oraya doğru yürürken yolda birisi hide olmuş ben geçerken daldı. çantanda para varsa ver dedi. yok ben newbie center a gidiyorum deyince adam bırakmıştı beni.

sonrasında hiç öyle zevk alamadım ya oside oynadım yıllarca yok o snn tadı apayrıydı.

uo gibi keşfetmeli oyunda gelmedi bir türlü. şimdikiler oyun oynadıklarını sanıyorlar o heyecan, o keşfetme duygusu asla olmadı başka bir oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk oyuna girdigimde, 8 saat butun haritayi gezmistim, nerde ne var ne yok dolanmistim.

bazen pvp den falan bunaldigim zaman, wind e gider muzik dinlerdim ;)

oyle ergen donemim falan da degildi yani dupeduz universite sonlariydi, stones u ne zaman duysam gozlerim doluyor.. oyun superdi be.. tartismasiz, net..
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar her "gel abi wowda riftte swtorda vs pvp yapalim "dediginde e hadi bari diyip baslayip 2 gun sonra meeeeeeeh diyip birakmamin sebebi uo nun mukemmel olmasindan.

o ne abi alin dalin birbirinize diyen sistemle olmaz world pvp en kral oyunda bile yalan bg mantigi-arena mantigi olan oyunda hangi pvp? dengeli server olayi zaten yalan ki onun pvpsi de sadece level kasma-farm yapma sirasinda oluyor onun disinda sehirde otur, enter bg queue, 1-2 tokat at tokat ye, enter bg queue. o ne be
Sosyal ağlarda paylaş

:(

Edit : Alın o zaman siz kaşındınız ahaha.

Böyle bir oyundun ultima online, bu arada görürse Blackrose'a da selamlar :)

Dragonlanceblade said:
Son günlerde herkes server'ı bırakıyor.Çok kolay olmalı...Böyle yapıcaksanız server boşuna uğraşmasın.Sonrada slm millet biz geri döndük demeyin! Şu serverda çok iyi bir insan gitti BlackRose.O da bu server da oynamasını bilmeyen rp havasının çok gerisinde olan kişiler yüzünden... Bizdem i gidelim.Gerçi çoğu kişi gitti ama geri kalanlarda mı gitsin.
Nicki şövalye ismi olan kaç kişi var.Önüne gelen Sturm,Brightblade,Huma'yı almış.Ama onlar böyle yaparlarmıydı? Biraz yaptıklarınıza dikkat edin.Son tartışma forumlarında ;
"Ben server'dan ayrılıyorum."
"Bir daha başka bir server da "
gibi yazılar var ... Hadi BlackRose'un sebebi vardı.Sonrakiler şu kurala uymuyor.Eşyamı çaldılar gibi bahaneler söylüyor.Nedir Bu Arkadaşlar ?
Ben Şövalye'lik yemini ettim sizi bilmem!!!
"Est Sularus oth Mithas" dedim ben
Sturm'u babam kabul ettim örnek aldım asla yılmadım şimdi siz ne yapıyorsunuz. Gidiyorsunuz artık durun arkadaşlar. Bu kişilerle de Mİ SERVER UĞRAŞSIN.
Ben sonuna kadar bu server'dayım.Sonuna kadar savaşıcağım.Bilmem kaç kişi bana destek veriyor.Ama Onurumla,şerefimle SONUNA KADAR VARIM.
Saygılarımla...
Sosyal ağlarda paylaş

allah cezanızı vericek , indiriyorum UO 'yu , In Por Ylem'in sitesinden.

Büyük ihtimalle 10 dk oynayp çıkıcam ama olsun :)

Tüketim toplumunun kurbanı oldu güzelim oyun , ona yanarım.

Bi de adsl , kablo bağlantısının olmadığı dönemlerde oynadık hep ona yanarım. Internet biraz daha gelişmiş olsa ,hem oyuncular hem serverlar daha iyi olacaktı , zevki katlayacaktık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...