Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=lO4kl3-EQSw ne güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 sen daha güzelsin dasasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 cnm yaa kıyamamssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 heuhe super olmus.uo nun yenı versıyonlarında bu sarkı yok sanırm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 mükemmel ya, bi bu bide diablo - tristram gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 biraz hatalı çalsada baya güzel olmuş :) benim kardeşimde gitar ile çalabiliyor bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 duygulandım lan. sene 2000 uo ya girerdim gece vakti, okuldan gelirdim ya da bişiler olurdu. o sorun olurdu bu sorun olurdu moralim bozuk olurdu, girerdim uo ya, minocda dolanırdım amaçsız, bişi görürdüm keyiflenirdim falan. ağlicam şimdi :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hakkaten duygulandım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hll valla hjahahahhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ne oyundu be peh,az mi zaman gecirdik uo oynayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 mondaine's legacy'de niye çalmıyor böyle şaheser bi müzik? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Tristram da burda http://www.youtube.com/watch?v=7Yi_zu0VHTE&mode=related&search= [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:35 tarihinde, _catastrope_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ulan ben de cok pis duygulandım ya, nasıl bir oyun nasıl bir müzikse acaip özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 :'( ben bunu flütle çalıodum ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ben de gitarla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bende neyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ağlıyordum lan o hale geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hayatımdan çok şey götürdü ama aynı ortam olsa yine oynarım, vay be ne günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 oooof mükemmel ya... en kral müziğe deişmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Vereceksin Ahmet Koç'un eline (muhtemelen zaten elindedir) bağlamayı çal şunu diyeceksin. Ara sıra arabada cd den çalmaya başlıyor bende müziğin sesini açıp kulaklarımın pasını siliyorum. Ne günlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Şarkının adının "Stones" olması lazım, mp3 için aratırken bilmenin faydası oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 indremedim böhüü birisi yollasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Tristram denmiş de bunun Tristramla ne alakası var len =P Başka bişi için mi dediniz yoksa Tristram'ı =P "Oldult 6" veya "Stones" olarak geçiyor bu parçanın adı. Bu parça ki beni yıllar önce benden almış, hala da duyduğum zaman hüzünlenmemi sağlayan bir parçadır. Ha yeni versiyonlar geldi mertlik bozuldu. Eski, midi parçalar çok daha mükemmeldi yani =) Aah Second Age aah, aah Blackthrone's Revenge aah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 anam nostalci oldum ühehüe :'( ben geri dönmek istiyorum ne güzel günlerdi tey tey tristrama da ayrı duygulandım lan bitirdi bu konu beni direk d: [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 02:52 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 alın lan! http://www.youtube.com/watch?v=rBeA6JHkV1I&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar