nymph Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 istanbulda yaşıyorum.bildiğin şehirli yaşam tarzı işte yazları egeye-akdenize gideriz.her zaman "büyük şehirde yaşamalıyım.ne o öyle köy gibi yerde yaşanır mı" vs konuşurdum.ama bu şehrin insanları tükettiğini bu yıl daha bi anladım.2 saat yol 2 saat şu bu derken zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.orada bir güne istanbuldaki 3 günümü sığrdırabiliim sanırım.ve insanların farkları da cabası.net başında kıç çürütmekten,boş işler peşinde koşmaktan çok uğraş edinmiş ve bişeylerin kıymetini daha iyi bilen insanlardı hep tanıştıklarım.sözün kısası suyundan mıdır havasından mıdır nereden geliyor bu fark? yoksa benim tanıştıklarım mı istisnaydı? + orada yaşamaya başlasam bocalama yüzdem kaç olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 şansına denk gelmiş öyle insanlar. şöyle söyleyeyim , ben izmirliyim ve itüde okuyorum. taa lisedeyken istanbul gezisine geldiğimde yaşanmaz bu şehirde diye düşünmüştüm ama istanbulun kaosuna ve güzelliğine bir kaptırdın mı kendini kurtulusu yok işte. net basında çürümek ve uğraş edinmek sana kalmıs bir sey ki zaten istanbulda istediğini yapamıyorsan daha ufak yerlerde bisey bekleme derim. gidersen bocalamazsın ama uzun vadede sıkılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yok uğraş edinmek vs. bnle alakalı değil beni rahatsz eden diğer insanların tercihleri.ben aynı yaşantımı sürdürürüm ama çevremdekiler sorun.muhtemelen şansımaydı öyle kişilerle tanışmam.üniverste için şehirdışımı düşünsem diyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kesinlikle düşün ama tabi istanbul'dan daha küçük bir şehire gidersen sorun yaşayabilirsin ayak uydurma konusunda.hani ankara'dır,izmir'dir bunlarda pek sorun olacağını sanmam da diğerlerinde olabilir o sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 çevrendekiler sorunsa başka şeyler girer devreye , yaşadığın yerden ve insanlardan kurtulmak istiyorsan zaten cık git sehrinden benim yaptığım gibi. istanbulda doğup büyüyen insana ebedi bir huzur da verebilir ufak şehirler. izmir ankara ya da eskisehirden baska düşünme zaten [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:32 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 beni düşündüren şehrin şartlarından çok insanlar.bahsettiğim kanıya benden başka varan yok mu?sadece yakın çevrem de değil genel konuşuyorum..o şehirler zaten hedefm=) [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:34 tarihinde, nymph tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 genelleyecek olursak izmirin insanı daha sıcaktır , ankara soğuk ve kro, eskisehir zaten öğrenci. benim gorusum tabi , istanbul da ortaya karısık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 peki dikkate alıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 eskişehir der susarım ve gitmediğime yanarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: genelleyecek olursak izmirin insanı daha sıcaktır , ankara soğuk ve kro, eskisehir zaten öğrenci. benim gorusum tabi , istanbul da ortaya karısık ankaralılar çok sıcaktırlar, yer sorsan neredeyse seni oraya kadar götürürler. çok da kibar insanlardır, ayrıca şehir çok düzenlidir yayalar konusunda bilen bilir, sağ ve sol şerit olarak yürüyenler ikiye ayrılır:D kıro da değilllerdir, en azından çankaya gibi bölgelerde. hatta daha çok öğrenciler ve memurlar vardır gerçekten de. istanbulun insanları ise iğrençtirler bence, orada okuduğumdan biliyorum bunu da. kendi görüşüm tabii ki :D yani istiiklal caddesinde yürüyorsan slalom yapmalısın ve bol bol da omuz atmalısın. yer sorma. ne bileyim kibar ve sıcak değiller kesinlikle. izmiri eskişehiri ise bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yaşayan insan kalitesi bakımından eskişehirin açık ara lider olacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 edik: çift dikiş [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:02 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 herkesin tecrübeleri farklı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 evet=) tabi ben ankarada yaşadığım için bana öyle geliyor da olabilir =) ama bu sene istanbulda çok zorluk çektim, insanları gerçekten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 aynı anda bir çok şey olan şeylerden korkacaksın... bkz. istanbul. zararı dokunur mu? hayır. neden? diyelim istanbul da saldırganı da var çekingeni de... sadece birini görmektense ikisini birden görür, ikisi içinde yapman gereken neyse yaparsın. istanbul insanı çok yönlü olmaya iten bir şehir. tek yönlü, ben bunları bunları yaparım diyen bir insansanız yaşamanız çok zor... anca birbiriyle kavga eden sanayi kenar mahallesi, zengin cadde aileleri vb bilimum gruplardan birinde bulursunuz kendinizi. sosyal sorunlar dışındakileri de kafanıza takmayın zaten... trafikmiş, cartmış curtmuş... yüzölçümü belli bi alana türkiye nüfusunun %15i akın etmişse ondan oluyordur... hoşlanmıyorsanız, imkanınız olduğunda patlak olan yerlerden birinden kaçar gidersiniz bir sayfiye kentine ya da daha az gürültüsü olan başka bir şehre. (istanbulda doğdum, büyüdüm. izmitte yaşıyorum. arada 100 km olmasına rağmen insanları arasında çok büyük farklılıklar var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 belki de bu şartlara göre davranmaya çalışma ve herkesten uyanık olduğunu kanıtlama çabası insanların içini boşaltıyor zamanla.o keşmekeşe o kadar kaptırıyorsun ki kendini başka mevzuları atlıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 şimdi ankarada okumuş ve normalde adananın bi ilçesinde yaşayan biri olarak söyliyeyim... sana başta güzel gelmiştir.. mesela ben bu ilçede yaşamaktan bıktım usandım.. çünkü ne gidecek bi yeri var takılmak için, ne de arkadaş ortamım doğru dürüst burda. ama arkadaş ortamı farklı bi konu... ama bizim buraya gelenler ne güzel yer burası diyolar o da her tarafın bahçe vs olmasından kaynaklanıyo, yeşil yani. ama yaşayan biri için adamın ömrünü yiyo. hiç bi sosyal aktivitesi yok vs.. senin de ilk bakışta için ısınmıştır ama uzun vadede yaşadığın büyük şehri özlersin derim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar