Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sokakta yürürken bakıyosun adam odun gibi gözünü ayırmadan bakıyor,suratta ifade yok falan.yaptıgı biseyde yoktur evden-ise,isten-eve bir hayatı vardır ama etraftaki her türlü insana gıcık kapar,kıl olur.hic kadıköye gelmedim ama kadıköydede vardır di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bilmem ben görmedim kadıkoyde her türlü tip oldugundan insanlar umursamıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben de kadıköy deki gey taşfırın ustalarına kılım yeni konu açmayım burdan ileteyim nefretimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 konuya gaylerı karıstırmayalım.bız kadıkoyde yuruyen ifadesiz ve her şeye sinir olan tarzda insanları konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 arabesk dinleyip bunu belli etmeye calısan insanları hic sevmiyorum.madem dinliyorsun belli etmeyeceksin. bakıyorsun cimlerde ayakkabıları cıkarmıslar oturuyorlar,görevliler uyarıyor sokak senin mi diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kadiköyde odun harbiden var, dişbudak falan alıyorum ben oradaki ağaççılardan, sonra marangozda kalasa çevirip evde catapulta falan malzeme çıkartıyorum. karfurda bir çıta 5ytl iken içinden 100 çıta çıkan odunun 15ytl olması hoş tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ıslak odun onlar agır ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ne ki bu Kadıköy'e öfke? Madem bilmiyorsun niye konu açıyorsun adamlar hakkında?(tamam geyik olabilir ama oranın yeri garbıç) Ayrıca İzmir'in gözünü seveyim, arabeskçisi de metalcisi de çimlere yayılır, kimse de bir şey demez. Bir de arabeskçi adam saklamaz arabesk dinlediğini, niye utansın ki? Ölümüne Müslüm! [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 21:00 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kadıköy niçin alınıyo ki? odunlar alınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 evet odunlar alınsın, fiyatları da uygun, para kazandırın insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 benim sıcaktan frekansım kaydı farklı bir yayına geçtim siz devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kadıköy başka bir habitat mı barındıyor yahu içinde nedir? yok kadıköy gotikleri, kadıköy odunları. evladım her yerde var bunlardan. türlerinin tek örnekleri orada değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Kadiköbiküs abaküs yani türkçesi kadiköylü toplu alttan ittirmeli üstten dürttürmeli sayaçlar diye ayrı bir habitatı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ashdhsad [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 21:30 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 nerde yokki o tiplerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 evet müslüme laf yok. müslüm gürses-unutamadım ah ah (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 benim hiç müslüm dinleyen kadıköy odunum olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar