Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy odunları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sokakta yürürken bakıyosun adam odun gibi gözünü ayırmadan bakıyor,suratta ifade yok falan.yaptıgı biseyde yoktur evden-ise,isten-eve bir hayatı vardır ama etraftaki her türlü insana gıcık kapar,kıl olur.hic kadıköye gelmedim ama kadıköydede vardır di mi?
Mesaj tarihi:
arabesk dinleyip bunu belli etmeye calısan insanları hic sevmiyorum.madem dinliyorsun belli etmeyeceksin.

bakıyorsun cimlerde ayakkabıları cıkarmıslar oturuyorlar,görevliler uyarıyor sokak senin mi diyor?
Mesaj tarihi:
kadiköyde odun harbiden var, dişbudak falan alıyorum ben oradaki ağaççılardan, sonra marangozda kalasa çevirip evde catapulta falan malzeme çıkartıyorum. karfurda bir çıta 5ytl iken içinden 100 çıta çıkan odunun 15ytl olması hoş tabiki.
Mesaj tarihi:
Ne ki bu Kadıköy'e öfke? Madem bilmiyorsun niye konu açıyorsun adamlar hakkında?(tamam geyik olabilir ama oranın yeri garbıç)

Ayrıca İzmir'in gözünü seveyim, arabeskçisi de metalcisi de çimlere yayılır, kimse de bir şey demez.

Bir de arabeskçi adam saklamaz arabesk dinlediğini, niye utansın ki?

Ölümüne Müslüm!

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 21:00 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kadıköy başka bir habitat mı barındıyor yahu içinde nedir? yok kadıköy gotikleri, kadıköy odunları. evladım her yerde var bunlardan. türlerinin tek örnekleri orada değil ki.
  • Yeni Oluştur...