calimero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 selamlar. bizimkileri kafaladım ve kısa bi süre içinde bi bilgisayar alıcam ama laptop, kasa ikileminden bi türlü çıkamıyorum. hayır bursa da olsam sürekli, direk alırım masa üstünü fekat kıbrısa gidip gelme durumu olduğu için (yaz tatili tabi asıl önemli olan) laptop da aklımı çelmekte. yani laptop almak istememin en önemli sebebi sadece kıbrıs bursa arası mobilite muhabbeti. bilgisayarı temel olarak oyun için kullanıcam zaten ve de bu açıdan da masaüstü fiyat açısından daha avantajlı. zira sanırım 1000-1250 ytl lik fln bişey olucak alacağım en fazla. çok kişisel gibi ama yardımcı olabilirseniz fikir vermek açısından sevinirim. şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 belirttiğin miktara oyun bazlı bi laptop almaya uğraşma bence direk masaüstü al o fiyata alcağın laptopun performansı pek iyi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben de öyle düşünüyorum aslında ama ben öyle çok kastırıcı oyunları seven birisi değilim (hepsini çalıştırsa fena mı olur? mis gibi olur tabi. kedi uzanamadığı ciğer durumu:P). bir de kıbrısa gideceğimden kdv ödemeyeceğim fiyat da ona göre olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 benzer bir konuda tartışmıştık. sonuna kadar kasa diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Alışkanlıkla ilgili biraz da. Ben dizüstüne alıştım, hayatta kasa almam artık. Yatağımda kucağıma alıyorum, şehirler arası yolda kullanıyorum, oynayamadığım oyun yok(bunun için 1250YTL yetmez ama 2000YTL en aşağı), harici ses kartımı çantasına koyup stüdyo'ta bile götürüyorum, Çizgiroman ve ebook arşivim her an erişilebilir oluyor... Bir sürü iyi yanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 şu directx10 a geçiş döneminde bence kasa da bile acele etme ben olsam herşeyin biraz daha oturmasını beklerdim. laptop u ise kafadan elemen iyi olmuş o fiyata şu an çıkacak ve çok kastırmayan oyunları çalıştıracak bir aptop bile zor bulursun. yani kasa ama acele etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: Alışkanlıkla ilgili biraz da. Ben dizüstüne alıştım, hayatta kasa almam artık. Yatağımda kucağıma alıyorum, şehirler arası yolda kullanıyorum, oynayamadığım oyun yok(bunun için 1250YTL yetmez ama 2000YTL en aşağı), harici ses kartımı çantasına koyup stüdyo'ta bile götürüyorum, Çizgiroman ve ebook arşivim her an erişilebilir oluyor... Bir sürü iyi yanı var. gergecim, "dizüsünde oynayamadığım oyun yok" diyorsan ya yalan söylüyorsundur, ya oyun oynamıyorsundur. fiyat/performans konusunda bir dizüstünün bir masaüstü ile yarışabileceğini iddia etmiyorsundur umarım. ve yine, oyun oynarken al bakalım dizüstünü kucağına yatakta, pişsin bacakların, görelim seni =) istemeden de olsa insanları yanlış yönlendirmeyelim. dizüstünün tek iyi yanı mobilitesidir. o esneklik için ise %100'e kadar varan fiyat farkı ödemek gerekir. modüler olmamanın getirdiği upgrade edilememe, parça bozulduğunda kafana göre değiştirememe gibi kırılganlıklardan da bahsetmek lazım.. son 1 senedir kesintisiz dizüstü kullanıcısı olarak benim tekrar tekrar tavsiyem: kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben şu aleti alıcam ama 3-5 ay içinde ya bu aletin 3üncü serisi çıkar ya teknolojik garip bişiler olur diye oturdum bekliyorum yukarda dendiği gibi ... alet : [spo]http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m2010?c=us&l=en&s=dhs&cs=19[/spo] [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 18:27 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Oynayamadığım oyun yok. Sadece bazılarının ayarlarını sona kadar açamıyorum ama daha çalıştıramadığı olmadı. X1600 daha o kadar eskimedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 aslında benim de kafamda baştan beri kasa var. hatta bu yatağın üstünde, masanın altında bilgisayar muhabbetini de pek sevmiyorum. bana göre bilgisayar dediğin masanın üstünde, sabit olacak:) ama işte taşıma muhabbeti dediğim gibi kurcaladı kafamı. bi de hazır sormuşken şu geçiş dönemi olayını da sorayım. fiyat yahut performans hangisini ne kadar etkiler kasayı şu anda ya da belli bir süre sonra almam. nedir kasayı şu anda almamın zararları? ayrıca ne kadar sürer bu geçiş dönemi? şu ana kadarki görüşleriniz için de teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kasanın yanına alacagın ınce yapılı hafıf bır lcd ekranla tasıma olayını asarsın oyunlarını rahat rahat oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 barebone bir sistem al, ucuz yollu da 2 tane monitör alırsın biri kıbrısa biri bursaya al sana mobilite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Darqainu verdiği linkteki dell şaheseri ürün süper zaten bende okul bittikten sonra almayı düşünüyorum onlardan birtane. Şu geçiş dönemi derken bahsettiğim olay ise şu an pc ler konsolları yakalama yolunda hızla ilerlemekte ve crysis çıktığında zaten ne olmuş ne bitmiş genel olarak görücez. crysis in 8800 leri bile ağlattığı söylendiğine göre şu an yeni bir pc alıp crysis i full grafik olarak oynayamamak beni üzer ve boşluğa iterdi açıkçası. o nedenle ben, eğer ki bir aciliyet yoksa beklemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 oyun oynamak için alacaksan laptop alma derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 xps'e vereceginiz paraya deymeyecegini simdiden soyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 katılıyorum, o fiyata - hem de içinde X1800 varken,,, cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 8800leri ağlattığı doğru ama alman gerekiyorsa çift ekran kartı destekli olarak alıp ileride ağlamıyacak bir kartıda yanına takma şansın mevcut :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 oyun için alacaksan tabiki laptop almayacaksın. ama senin durumunda olsam ben kesinlikle laptop alırdım. 6 ay yurtta kalmışlığım var masaüstünü laptop haline getirmiştim. pazartesi sabah arabaya koyuyordum pcyi yurda götürüyordum cuma da tekrar arabaya yükle eve götür ehe. tam eziyetti bea :p o günlerde feci laptop arayışlarındaydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 AMD ATHLON 64 X2 DUAL 5000+ (2.6 GHZ) 1MB 940p ASUS M2N N430 DDR2 SES+LAN+SATA2 16X S940 1 GB 667 MHZ DDR2 RAM (KINGSTON) = 2 adet 320 GB SEAGATE 7200Rpm 16MB NCQ SATA2 HDD 256 MB ASUS EN8600GT/2DHT (128Bit) DDR3 TV DVI 16X SAMSUNG 20x SATA DVDRW DL (KUTUSUZ-SİYAH) fiyat 735$ diğer başlıklardan da yararlanarak bu şekilde bi kasa toplamaya karar verdim. gördüğünüz bi eksik gedik var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 barebone olayını düşün bak, cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 abi barebone olayını düşüneyim de barebone un ne olduğunu bilmiyorum ki daha. fiyat farkı nasıl olur. toplama olayı nasıl olur? zırcahilim o konuda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 barebone hakkında burda bişiler bulabilirsin http://www.oynasana.com/makale/1107/1192 atx kasanın küçüğü, mobilite olarak bizim kasalar ile laptoplar arasında bi yerde. oyun diyorsan ve illa laptop diyorsan http://www.alienware.com/product_detail_pages/Aurora_mALX/aurora-m_overview.aspx?SysCode=PC-LT-AURORA-M-ALX&SubCode=SKU-DEFAULT buna bi bak derim :) yalnız o laptopı alırsan yanından hiç ayrılmam. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Barebone, kısaca toplama laptop gibi düşün. Markasız. Yane Dell deil, Toshiba değil. Benimde yakında tercihim o yönde olacak, 1500 YTL civarına, imba barebone alabiliyorsun diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar