bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Mephisto_, 06 October 2003 22:08 tarihinde demiş ki: ya işte anlamadığınız nokta bu galatasaray taraftarı bugüne kadar takımı kötü oynadığında da destek olmuştur, yönetimi istifaya çağırmamış, kalecisini dövmemiştir galatasaray taraftarı hep destek olmuştur bugüne kadar, aksini gördükçe utanıyorum o taraftar topluluğundan[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Meph allahaşkına doğru konuş be abi? Ankaragücü maçıyla şampiyonluk fenere gidince Hagi ve fatih terim e atılan şişeleri kim attı? Taffarel e küfür eden kimdi? Taffarel hangi taraftara parmak işareti yaptı? Emre aşık a kim küfürlü tezahurat yaptı? Bi yandanda haklı gs büyük başarısızlıklar görmedi 7 sene şampiyon olamadı ama o eskide kaldı. Ama alışın lige ambargo koyduk. 5 yıldaha şampiyonuz. Luce ne zaman gider o zaman lig size kalır. bi 8 sene daha olamayız herhalde. Gs taraftarını ben vefalı olarak görmüyorum.Ben gs taraftarını kötü gidişte gs yanında doğru dürüst hiç görmedim. Biz 8 sene şampiyon olamadık sadece yaptığımız yönetimi istifaya çağırmaktı zaten kim olursa yapardı 16 senelik yönetimle nereye kadar? Objektif olarakta yorum yapsan gerçekten en vefalı taraftar beşiktaş taraftarıdır. Ben bilirim çç.rize den 5 leeds ten 5 yediğimiz hafta samsun maçında yağmurda bütün trübünler dolu taştı. O yağmurda nasıl ıslandığımızı hatırlarım be :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Black chaosu pek sevmem ama ilk defa onla aynı fikirdeyim.... Ben Galatasarayın tek Stadında spreyle Yazılmış SoKarca yazısı için hoş görüyorum...Sırf o laf galatasarayın tüm iğrençliğini untturup beni güldürüyodu...ama stad yıkılcak.... Neyse konumuza dönelim En Zor tutulan takım Fenerbahçedir arkadaşlar.......her maça acaba yencekmiyiz gözüyle girmeyi bi biz biliriz......buna lafımız yok....kimse bişey diyemez bizi bi en iyi biz biliriz..... ama ne olursa olsun galatasaray çöküşte....bu çöküşte bi bataklığa benziyo...ne kadar çırpınıyolarsada daha çok batıyolar........sözün kısası....: 'Göte giren şemsiye açılmaz!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Szasstam, 07 October 2003 07:52 tarihinde demiş ki: Fatih Terimin başarılarını küçümsemek elinde çok iyi takım vardı ondan başarılıydı demek , ordan kovuldu burdan kovuldu demek tamamen çekemezlikden kaynaklanır. Fatih Terimin geldiği seneden önce GSnin super kadrosu falan yoktu , oynamayan bir ergün , oynamayan bir hatta satış listesinden kalan bir bülentle yola çıktı. 9 puan geriye düştü ali samiyende fenere yenildi. Fatih zamanında GSnin super kadrosu vardı ama bu kadroyu yaratan gene kendisi idi. Milandan kovuluş nedeni tamamen klup içi meselelerden kaynaklandı , ne futbol nede başka nedenden dolayı kovulmadı. Flori taraftarının Terime sevgisinin boyutu zaten ortadadır konuşmaya gerek yok söylemeye gerek yok... Siz futboldan çok anlayan arkadaşlar , 0 puan çekti diyorsunuz ama ilk futbolumuzu kim oralara çıkardı sölemiyorsunuz ? Fatih Terim olmasa acaba bu futbol devrimim olurmuydu çok merak ediyorum... Fatih Terim kişilik olarak sert , kendine has hatta size garip gelebilir , banada tam tersi tepki koyması gereken yerde tepkisini koyan , hiçbir zaman altta kalmayan bir adam olarak geliyor. Dünya üzerinde Fifanın konferanslarında knuşmacı olarak çağırdığı ender teknik direktörlerden kendisi siz hala acaba iyi bir tekik direktör mü diyosunuz ? GS taraftarının tepkisine gelince , neyse okula yetişcem şimdi okula gitmem lazım... Düşüncem 2 sloganla ortadadır... Hep Destek , Tam Destek!!! Her yerdeyiz!!! Szass haklısın Fatih Terim i sevmem ama o olmasa bu Türk Futbolu burada olmazdı. Hala iyi bir teknik direktör.Ama fatih terim hala eski gs var zannediyor.Hala aynı taktikle oynuyor. Fakat Türkiye de futbol çok değişti. Hala gs defansında ve orta sahasında doğru dürüst adam yok. En önemlisi şu anda gs bir takım değil. Szass yanlız fatih Terim ik 2 senesinde nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyorç Federasyonun yaptığı yardımlar unutulmaz. Ama ondan sonraki 2 sene ve Uefa kupası için sezarın hakkını sezara vermek lazım eli öpülesi adam. O olmasaydı. Avrupa ya giden bu kadar futbolcumuz olmazdı. Gs taraftarı şuan taraftar değil malasef...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Mandooo, 08 October 2003 16:27 tarihinde demiş ki: Bakın sokakta mahallede arkadaşlarınızla yaptığınız geyikleri unutup burda BEYFENDİLİK taslamayın... bak arkadaşlarınız demişin. arkadaşımla tabii şakalaşırım ama bunu ille de senle yapıcağım da anlamına gelmez bu. Bak bunu unutma ki burası türkiyenin en seviyeli forumu ve ne şartta olursa olsun bunu kaybetmeye isteği olmayan yüzlerce kişi var burda. Onun için lütfen seviyeyi düşürme, mahalle ağzıyla muhabbet yapıcaksan da git mahallende yap burası mahallen değil.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ahah burasi Türkiye'nin en sevimli forumu degil. (bkz. chatlak)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 :P[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ya arkadaşım mahalle derken ben doğalım demek istedim sizin yaptığınız neidr biliyomusun?? Dişçiye gitmeden önce dişini fırçalamaktır ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 iyi hos dogalsinda konusma tarzindan rahatsiz olduklarini soyluyorlar dikkatli konusup kufur kullanmasan birsey kaybetmezsin,sen rahat biz rahat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ya tamam benim bi de az küfürlü halim var onu kullanıym burda :) bu kadar sorun olmaz sanırdım meğer çok rahatsız olmuşlar..... Bence bu sene Galatasaray OUT Fenerbahçemiz IN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ama Beşiktaş RULEZZ :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Gençler sux ozmn[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar