Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ya Fatih Terimin arkasında Mehmet ağar var adam mafya hatta hatırlarsanız Erman toroğlunu tehdit etmişti ya canlı yayında adam bokunu yiyim abi ayağı çekmişti Fatih Terim en başından beri adam deil di İtalyaya gitti ne oldu öle takımı banada verseler bende UEFA kupasını alırdım.Artizlik yaptı Milanı reddetti Florentina ya gitti güya baştan yaratmak için ama babalara geldi.....Galatasaray istesede kovamaz Fatihi çünkü adam bi marka olmuş Galatasaray için.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ahah, bir de en cok güldügüm, adam türkiye'ye gelmis, "Nasil basarili olunur?" seminerleri veriyormus. Ara vermis, Milan'dan kovuldugunu ögrenmis. Iste boyle basarili olunur.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ligin başında taraftar bu başarısızlıklara bunları yapıyorsa bu taraftar değildir.!!! Daha ligin 8. haftası arada fazla bir puan farkı yok futbol kötü herşey kötü ama taraftar dahada kötü. Yapılan ayıptır. Nerede o vefalı dediğiniz gs taraftarı? 3-5 maçla bunlarmı oluyor?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ilk defa demek istediğimi black anladı ve anlattı.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 taraftar haklı çünkü taraftar akıllı taraftar anladı bu takım ve teknik direktörün kafayla bu sene de iş göremeyeceği o berbat defansla avrupada birşey yapılamayacağını .. hatta türkiye liginde bile çoğu galatasaraylı lige bile havlu atıldığını düşünüyolar öyle çünkü "i love you luce" diyen seyircinin gözünü seveyim ama lucescu gitti artık .. bi daha gelmez adam oturttu sistemini beşiktaşta makina gibi oynatıyo ya biz ?! 15 dakika iyi oynadık sociedad maçında sevinçten uçtum ya bu hale mi gelecekti takım .. taraftar istediği kadar protesto eder kardeşim iyi hali nası alkışlanıyosa kötü hali de eleştirilecektir takımın. bu böyle. terim de anladı zaten iyi bi antrenör olamayacağını .. ya da anlayacak en geç bu sezon sonuna kadar[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 lucescuyu galatasaray başında görmek isteyen taraftarı, takımına desteği kesen taraftarı galatasaray taraftarı olarak görmüyorum[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: Mephisto_, 06 October 2003 21:23 tarihinde demiş ki: lucescuyu galatasaray başında görmek isteyen taraftarı, takımına desteği kesen taraftarı galatasaray taraftarı olarak görmüyorum[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Ya arkadaşım taraftar neden kızdı veya neden yuhaladı çünkü takımın gidişatı kötü.....Daha ne yapsınlar??? Bi kere stad ta ebesinin a.ında (afedersiniz ama dooru...)Hade 5-6 maça giderler ama insan sıkılır o kadar yol tepe tepe sizcede doğru dimi? Ayrıca Fatih Terim kendi 11 ini henüz bulamadı bunuda her maçta belli ediyo bi Ergün oynuyo o kadar gerisi kolpa..... Bence bu lig sonunda Fatihe yol gözükücek...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ya işte anlamadığınız nokta bu galatasaray taraftarı bugüne kadar takımı kötü oynadığında da destek olmuştur, yönetimi istifaya çağırmamış, kalecisini dövmemiştir galatasaray taraftarı hep destek olmuştur bugüne kadar, aksini gördükçe utanıyorum o taraftar topluluğundan[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ergün yerine hakan'ı koyalım. adam şaban maban ama tam gsli canını dişine takıyor ne oluyorsa oluyor ama gsde oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ya arkadaşım sataşmadan da bi cevap vermeyi öğrenin.... Mondragon zaten gidici bu yıl sonunda.... Taraftarı övüyosunuzda FiFA nın belirlediği en coşkulu taraftar kitlesi Fenerbahçenin bu da biline.... Bu arada Galatasaray neden takımı yuhalamadı şimdiye kadar çünkü gerek yoktu!!!iyi kötü idare ediyodu gs ama şimdi en kötü performansını sergiliyo bu sezon zor geçecek gs için..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 nası yani fifa nasıl en çoşkulu taraftar belirlio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ya şöle fenerbahçenin son şampiyonluğunda(bu şampiyonlukta teyzemiz öldü o gün) Danimarkalı FiFa yetkilileri şans eseri istanbulda bulunuyo.... Tahmin ederseniz Bağdat Caddesindeki araba kuyruğunu görüyo meşaleler bayraklar felan fasa fiso bunu sonucunda Fenerbahçe taraftarı Dünyanın en coşkulu taraftarı seçiliyo..... Ama tabiki bu tüm türk taraftarının genel hareketleri ama fenerbahçeye denk geliyo...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yuh mando ben dunyanın en ateslı taraftırıyım su anda yanımda uefa yetkılılere war bırazdan resmı olarak yayınlıacaklar sıtede[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: jacabo, 06 October 2003 23:17 tarihinde demiş ki: yuh mando ben dunyanın en ateslı taraftırıyım su anda yanımda uefa yetkılılere war bırazdan resmı olarak yayınlıacaklar sıtede[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize aferim sana be ille espiri sıçmak zorundamısınız....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 mando o sadece fenerbahce içinmi gecerli? sanki gs yada bjk sampiyon oldugunda sokaga kimse cıkmıo konya sampiyon olsa gene dolar sokaklar[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Fatih Terimin başarılarını küçümsemek elinde çok iyi takım vardı ondan başarılıydı demek , ordan kovuldu burdan kovuldu demek tamamen çekemezlikden kaynaklanır. Fatih Terimin geldiği seneden önce GSnin super kadrosu falan yoktu , oynamayan bir ergün , oynamayan bir hatta satış listesinden kalan bir bülentle yola çıktı. 9 puan geriye düştü ali samiyende fenere yenildi. Fatih zamanında GSnin super kadrosu vardı ama bu kadroyu yaratan gene kendisi idi. Milandan kovuluş nedeni tamamen klup içi meselelerden kaynaklandı , ne futbol nede başka nedenden dolayı kovulmadı. Flori taraftarının Terime sevgisinin boyutu zaten ortadadır konuşmaya gerek yok söylemeye gerek yok... Siz futboldan çok anlayan arkadaşlar , 0 puan çekti diyorsunuz ama ilk futbolumuzu kim oralara çıkardı sölemiyorsunuz ? Fatih Terim olmasa acaba bu futbol devrimim olurmuydu çok merak ediyorum... Fatih Terim kişilik olarak sert , kendine has hatta size garip gelebilir , banada tam tersi tepki koyması gereken yerde tepkisini koyan , hiçbir zaman altta kalmayan bir adam olarak geliyor. Dünya üzerinde Fifanın konferanslarında knuşmacı olarak çağırdığı ender teknik direktörlerden kendisi siz hala acaba iyi bir tekik direktör mü diyosunuz ? GS taraftarının tepkisine gelince , neyse okula yetişcem şimdi okula gitmem lazım... Düşüncem 2 sloganla ortadadır... Hep Destek , Tam Destek!!! Her yerdeyiz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Aynı şekilde Fatih Terim Galatasaray'a geri döndüğünden beri eskisi kadar başarılı demek de çok yanlış bunu unutmamalı.[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Sonuçta ben bu adamı sevmiyorum ve takımımı yönetmediği içinde çok memnunum. Ayrcıa şahıs olarak da nefret ediyorum çünkü çevresindekileri aşağılayan bir tavrı var. GSliler onunla mutluysalar ne diyim umarım gelkecekte de bu sezon gibi başarılar yaşarlar beraber.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: fizban, 07 October 2003 09:21 tarihinde demiş ki: yani hagi, popescu, taffareli fatih terim mi yarattı ? çocukların dahi izlediği bi adam olarak küfretmek tepki koymak mıdır ? öyleyse doğru mudur ? devrimi yapan terim değil, piontek tir, o oyuncuları yaratan. terim aldığı bayrağı taşıdı sadece. fifa da hata yapar.[hline]Fizban(23:08 PM) : sana godfather diyebilir miyim ? Kimse onları fatih terim yarattı demedi ama yarattıklarını göz ardı etmemek gerekir sadace... Küfür ettiği zaman çıkıp hata yaptım , diyebilen bir insandır kendisi , küfürü hiç bir zaman savunmam savunamam. Futbolcuda küfür ediyor cezasını alıyor oda ederse cezasını alır insan bazen olmadık yerlerde olmadık şeyler söyleyebiliyor. Piontekin katkısınıda tartışmam ama Terim yerine başkası olsa o başarının yakalanacağına inanıyormusun gerçekten ? Fifada hata yapar sadece lol... Herkes hata yapabilir , Fatih Terimde hata yapabilir ama kimse geçmişi silemez onun yakaladığı başarıları silemez. Buda çok önemli bir konudur. Ayrıca tekrar ayrı mesaj atmıyım.Kimse Terimin bu gelişinde başarılı olduğunu sölemiyor. Evet kötü bir dönem geçiriyor olabiliriz. Ama 7 senede 5 Şampiyonluk 2 ikincilik almış bir takımın bazen kötü sonuçlar alması neden bu kadar tartışılıyor merak ediyorum. Beşiktaş üst üste 6 sene Şampiyon olamamışken bu kadar tartışma konusu olmuyordu. Herkes Galatasarayın zor anını bekliyordu içlerinde biriktirdikleri kini kusmak için şimdi buldular mutludurlar. Sir Alex Fergusonda zaman zaman Manchesterın başında başarısız sezonlar geçirmiştir araştırısanız. Futbolda bu vardır Avrupada da çok başarısız olduğu sezonlar vardır. Örnek GS ye elenişi mesela... Ama klup ve taraftar kendisine inanmıştır ve yoluna dewam etmiştir. Bence olması gereken budur. Kısaca bu aralar kötü bir dönem geçiriyor diye takımı desteklemekden vaz geçenler yarın öbür gün başarı geldiğinde hangi yüzle konuşacaklar çok merak ediyorum... Hep Destek , Tam Destek!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Szasstam'a tamamen katılıyorum. Hem ben bu kadar karamsarlıga dusmeyın derım sadece 5 puan fark war 3.yüz yani 8.haftadan bu is bitti yorumlari yapmak biras sacma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ya arkadaşım Fatihin istanbula dönmesi hataydı bi kere.... Lucescu şampiyon yaptı takımı adam daha sevinci kursağında kovuldu....ama allah adamı öle bi s.kerki bi daha belini doğrultamaz.....Fatih terim(namı değer öküz baş feto) geldiğinde ihtişam felan şimdi siz adamın suçu yok diyosunuz.... Lucescu şampiyon oldu o takımla hani???İmparator neden olamadı..... Hagi yi Fatih mi yetiştirdi Popescu yu alt yapıdan mı çıkardınız alla alla yaaaa şimdide 99 milyon dolar aldınız maçlara adam gelmiyo nereye ödiceksiniz merak konusu.....Artık satarsınız takımı...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: Mandooo, 07 October 2003 17:39 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşım Fatihin istanbula dönmesi hataydı bi kere.... Lucescu şampiyon yaptı takımı adam daha sevinci kursağında kovuldu....ama allah adamı öle bi s.kerki bi daha belini doğrultamaz.....Fatih terim(namı değer öküz baş feto) geldiğinde ihtişam felan şimdi siz adamın suçu yok diyosunuz.... Lucescu şampiyon oldu o takımla hani???İmparator neden olamadı..... Hagi yi Fatih mi yetiştirdi Popescu yu alt yapıdan mı çıkardınız alla alla yaaaa şimdide 99 milyon dolar aldınız maçlara adam gelmiyo nereye ödiceksiniz merak konusu.....Artık satarsınız takımı...... Ağzını topla seviyeni bozma ne eleştiri yapıyorsan yap , Önce forumda yazı yazmadan , önce post etmeden önce bir daha bak oku , nerdeyse 2 sayfa yazı yazmışım bir tek takıma bir tek kimseye hakaret etmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Szasstam'a katılıyorum takıma destek ve Fatih konusunda. Başarısız görmek, Terim'in zaferlerini göz ardı etmek çekememezliktir, adamı sevmezsin ama başardığını kabul edersin. Kişiliğini ayrı yaptığı işleri ayrı değerlendireceksin. Türk insanını hatasıda bu, birisi bir başarıya imza attı mı hemen o kişiyi yüceltmek isterler. Oysa o kişi illa ki saf temiz, melek olmak zorunda değil ki. Van Gogh deliydi vurada yaşasaydı yüce insan diye yüceltmek için tüm dengesizliklerini unutmaya çalışırlardı. Yok kardeşim yok, insanlar başarılarıyla bir platforma çıkmışssa başarılarını tartışın, kişiliğini değil. Ayrıca Mandoo, aklını başına topla, burası kahve değil. Burada beli bir sınır vardır, bu tarzınla aşıyorsun bu sınırı. Kullanıcılar rahatsız oluyor. Daha nasıl anlatabilirim bilmem anlıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Bakın sokakta mahallede arkadaşlarınızla yaptığınız geyikleri unutup burda BEYFENDİLİK taslamayın en uyuz olduğum şey herkes her konuda medenidir ama kendisi konuşurken o iplemez medeniliği.... Fatih Terim karaktersiz bi insan zaten eskidende iyi bi futbolcu diilmiş ama eskiden iyi bi kadro kurmuştu bunu bende kabul ediyorum...Kimse reddemezde zaten...... Bana kimse medeni olmak konusunda laf edemez......Beni yüz yüze tanımayan kimse forumlardan vs den karışamaz...Ama rahatsız olduysanız BİRAZ size özenirim de KLAVYE beyfendisi olurum...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 burası mahallen değil onu da söyliyim. saygılı konuşulur burda bilmiyosan öğren. fatih terim'in 2. kez gelmesini pek istememiştim ama madem geldi sonuna kadar destek veririm. sezon arasında istifa etse veya kovulsa iyice beter olacak takım. daha ilk 10 haftadayız. ve öyle ya da böyle 3.yüz ligde. kümede kalmaya oynanmıyo yani. takımın toparlanabileceğine inanıyorum. szasstamın yazdıklarına da katılıyorum ayrıyetten[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar