Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ben nası bakmıştım yazlıktaydım ben abim odtüden bakıp söylediydi hatırlıyorum. ne gündü tey tey. gerçi böyle nereye gireceğini bilince heycanlı olmuyordu be. aslı sınavdan çıkıp tvde cevaplara bakmak daha bi helecandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 anaa ardeth durumumuz aynı olcak sanırım abim odtüden bakarım demişti :P ve evet sınava girmekten daa cok heyecan yaptım soruları cozerken ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 valla uyumayıp sınavın açıklanma saatini bekleyen arkadaşlar varsa beklemesinler zaten o saatte kitlenicek bariz nerden baksanız 1 saat geç bakıcaksınız gidin yatın asdfsd.p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 odtüden bakılıyo d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 fw >arkadaşlar >>bildiğiniz gibi >yarın öss sonuçları açıklanacak >>biz türk gençleri olarak yarın saat 10:00da trafiği >yavaşlatmamak adına osym sitesi dahil hiç bir şekilde >internete >>girmiyoruz. >>>bu mesajı en az 10 kişiye yollayın >yoksa en yakın arklarınız kötü puan alır >>ne olur >ben de inanmam böyle şeylere >>>>>>ama ne olur >>bu sefer >inanın >>çok ciddiyim >>bi de bcc ile yollamayın sakın. to kısmına yazın adresleri >>>ne olur. en az 10 kişi. >>haydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 osym serverlarına dos atak falan yapalım ozmn ya da refresh çekelim sürekli ohş. işimiz gücümüz yok neti evdeki pc den yavaşlatcaz yarıldım fw maile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 beyler uyuyabilen warmı ?? yazlıktaım 2 arkadaşla arada eve geliorm duramıorm uyuyamıorm çkıorm bekçiyle çay içios =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Hepiniz baraj altında kalacaksınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 baraj mı kaldı küresel ısınmadan bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 neeeee 5 saat mi kaldı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 uyuyorum ulan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bende baydım uyuyorum ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 uyumaak yoookkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 diri dira diri diriiiğğ *sayko muzik playing* da das das dadas!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ben de uyumuyorum. 5 saat sora sınaw war ona çalışıyorum ben de. dıdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 uyuyamıyorum ulan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 neeee 4 saat mi kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 hepinize bol şans, beklentilerinizi düşük tutun, ve gelen puanla tatmin olun derim. hiçbirşeyin sonu değil, tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Kaldı 3.5 saat kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 neeeeeeee 3 saat mı kaldı? uyumak yoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 tamam da niye bağırıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ya delirttiniz sınavımla aynı saatte gibi böyle strese girdim ben de çalışmam lazım asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 eheahe aynı durum bende de söz konusu, 11'de sınav var ona çalışıyorum. Utanmadan bi de 5'te sınavım var, ona ne zaman çalışacam, meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 benim dün de vardı, uyumadım da salı sabahından beri 2 saat falan lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 2 saat kaldııı abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar