Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss sonuçları 12 temmuz saat 10:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dusunsenize 292 yaptı die babası eve almıyomus asdasfasdaas ska bi yana banada bi saydan270 gelse yada eadan 280 :d 210 soru yapıcaz die fen 2 daıttık ya neyse sunun surasında 36 saat kaldı :D
Mesaj tarihi:
beni de 340 almazsam evden atıcaklar
okuldan da 75 gelse eder 415
asdsdas
bu ne ya herkes 280 290 diyor
haydaaa

bari erken kayıt avantajlarını kaçırmasaydık
Mesaj tarihi:
Hacettepe diger 2sinin yaninda daha arkada kaliyor gibi .. ayrica ist-ist-ankara olayi var , uni nin yaninda min 4 senenin gecircegn sehri de seciyorsun dikkat et o yuzden. Vakifa burslu gitmekle devlete gitmek bence zor karar,vakifin olanaklari iyi oluyor cidden,sosyal aktiviteleri kaynaklari , y disi olanaklari,extra burs olanaklari falan.Ama her an tikican,baba parasi yiyen damgasi alabilirsin... B icinde de isim olur anca yoksa sanmiyorum kimya bolumu icin koc`a fark atabilcek bi + si oldugunu,tabi iyice arastirmak lazim
Mesaj tarihi:
"koç tabi lan. bu da sorumu allanse"

gibi bi cevap vermek isterdim ama

"manyakmısın yaa boğaziçi süperrrr"

diyerekten toparlamama müteaakip derim ki

"hacettepe en gıralı."

olsun koça git sen. güzel orası. yeşillik çimen vs.
Mesaj tarihi:
pff demin msndede dedim kimya ile kendini yakma yok yönetici olcam yok yurtdısına cıkcam die burası türkiye yarın noolcagın bellimi garanti meslek yazın elektrik mesela en kötü ewlere priz takarsın :p

uykum geldi yatıom gece gece beynim sulandı yine
Mesaj tarihi:
eagle dnz nedemek istediğini tam anlamadım ama anladığım kadarıyla bişiler söyliim. benim bi arkadaşım var koçta burslu okuyan.hazırlığı geçemedi bitürlü.3.sınava giricek şimdi.geçemezse 4.sınava gircek(her seferinde belli bi dönem yaz okulu okuyor).4tede geçemezse 5. sınav için ya derslere girmicek yada paralı gidicekmiş..
  • Yeni Oluştur...