Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Yara bandını çeker gibi olsun işte. Öğrenelim 2 güne bitsin stresimiz tatil başlasın tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 294 mü? ben 294 alsam okumam be yeter bu bilgiler der iş tekliflerini beklerim ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ekli 294 kastetti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ekli değilse boşuna bakmıyım ben perşembe sabahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 pff off uff sene içindeki gbi tekrar asabi bi adam oldum bütün herkese durduk yerde bağırır çağırır oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yok lan ham 294 diyo. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 @Black-ice : şakamısın ? 3 senedir giriyorum 210 üzeri göremedim ham : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Bana adam şaka yapıyor gibi geldi direk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 dusunsenize 292 yaptı die babası eve almıyomus asdasfasdaas ska bi yana banada bi saydan270 gelse yada eadan 280 :d 210 soru yapıcaz die fen 2 daıttık ya neyse sunun surasında 36 saat kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 beni de 340 almazsam evden atıcaklar okuldan da 75 gelse eder 415 asdsdas bu ne ya herkes 280 290 diyor haydaaa bari erken kayıt avantajlarını kaçırmasaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kaç üzerinden bu sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 cevap veriyorum, 300 :D 240/300 bekliyorum ki. tamamen hayal kirikligi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 vay anasına 280-290 diyor millet yahu. yani kusura bakma ama inşallah ekli puanın o kadar gelir. :D hayır yani inşallah demeyelim de, inşallah onu kastetmişsindir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 dur bişey sorayım. koç kimya (ing.) (başarı bursu) boğaziçi kimya hacettepe kimya müh. (ing) hangisi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 puan gelsin bence bi önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 tamam da bu üçü arasında hangisi tercih edilmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bence koç =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bence de koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Hacettepe diger 2sinin yaninda daha arkada kaliyor gibi .. ayrica ist-ist-ankara olayi var , uni nin yaninda min 4 senenin gecircegn sehri de seciyorsun dikkat et o yuzden. Vakifa burslu gitmekle devlete gitmek bence zor karar,vakifin olanaklari iyi oluyor cidden,sosyal aktiviteleri kaynaklari , y disi olanaklari,extra burs olanaklari falan.Ama her an tikican,baba parasi yiyen damgasi alabilirsin... B icinde de isim olur anca yoksa sanmiyorum kimya bolumu icin koc`a fark atabilcek bi + si oldugunu,tabi iyice arastirmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 İmkanın varsa bence de Koç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 "koç tabi lan. bu da sorumu allanse" gibi bi cevap vermek isterdim ama "manyakmısın yaa boğaziçi süperrrr" diyerekten toparlamama müteaakip derim ki "hacettepe en gıralı." olsun koça git sen. güzel orası. yeşillik çimen vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 pff demin msndede dedim kimya ile kendini yakma yok yönetici olcam yok yurtdısına cıkcam die burası türkiye yarın noolcagın bellimi garanti meslek yazın elektrik mesela en kötü ewlere priz takarsın :p uykum geldi yatıom gece gece beynim sulandı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 boğaziçini napıcan gel itü kimya mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 koça burslu girersen kaybolmuyor kalsan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 eagle dnz nedemek istediğini tam anlamadım ama anladığım kadarıyla bişiler söyliim. benim bi arkadaşım var koçta burslu okuyan.hazırlığı geçemedi bitürlü.3.sınava giricek şimdi.geçemezse 4.sınava gircek(her seferinde belli bi dönem yaz okulu okuyor).4tede geçemezse 5. sınav için ya derslere girmicek yada paralı gidicekmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar