Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss sonuçları 12 temmuz saat 10:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkese geçmiş ve geçirmişler ossun :P

Size bir sır vereyim:diyelimki puanınız çok düşük,hiç bi 4 seneliğe giremiyosunuz ve bilgisayarla ilgili bi bölüm okumak istiyosunuz,en son tercihe: Ktü Gümüşhane bilgisayar programcılığı yazın açıkta kalmassınız,ehueuhe
Mesaj tarihi:
1. roberttenmiş.
düşünsenize referans olarak 1 milyon 650bin kişide 1. olarak girdim üniversiteye yazıosun cv ye. vay anasını. ben buyum, üniversiteyi ben seçerim üniversite beni seçmez asdfg. kral ya 1. lere saygım var.
Mesaj tarihi:
gecen sene kim nereye kacıncı olarak (sıralama bazında) girmiş falan bunu ögrenebiliyormuyuz?

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 13:23 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
http://www.ntvmsnbc.com/Modules/OSS2007/puan_sira.htm

Şu sıralama geyiği nedir ? 355 e 2432. felan diyor ben 355 puan aldım sıralamada 6342 felanım. biri açıklayabilir mi ? (say-2 bölümüm)
Mesaj tarihi:
said:
gecen sene kim nereye kacıncı olarak (sıralama bazında) girmiş falan bunu ögrenebiliyormuyuz?

2006 taban puanlara bak , sonra da ntvmsnbc de o linki werilen siteden o puanin yaklasik kacinci kisiye geldigini kestir gozune,o tarz bisey yapabilirsin.Rehberlik servislerinde tam rakamlar vardir gerci
Mesaj tarihi:
ntv deki gecen seneye gore arkadaslar . yani gecen sene 329 yapan biri 13k civarinda olmus mesela onu anlatiyo o tablo. Hic bir ise yaramaz bakmayin bosuna,anca elinizde rehberlik kitabi yoksa su sekilde kullanilir : Internette taban puanlar dolasiyo(osym vermisti sanirim sitede, isteyene yollarim excel dosyasi olarka ) ITU Makine muhendisiline bakilir 3xx,yy puan acarsin ntv den 3xx e bakarsin 6 k yazar. demekki 6 binlerdeysen girme ihtimalin var, ya da 5 binsen rahat girersin,onu anlamak icin kullanabilirsiniz anca.
Mesaj tarihi:
bide işin söyle bir yönü war mesela ben say2den 305 puan aldım ama sistemde değisiklik yaptılar bu sene iyi eacılar sadece mat2 yaparak beni geçtiler ve araya girdiler sıramalarda o yüzden biraz kopukluk war sonucta onlar ea2 den tercih yapıcak tabi bu benim dediğim biraz daha alt puanlar icin geçerli ama 320den sonra öyle birsey oldugunu sanmıyorum

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 14:51 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Valla sly şu an itü makine oluyo gözüküyo , benim gönlüm odtü makinedeydi ama bi iki puanla kaçırıcam sanırım. İstanbulu şu an pek bi tarafım yemiyoda bakcaz bakalım
  • Yeni Oluştur...