Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss sonuçları 12 temmuz saat 10:00

Madcat

Öne çıkan mesajlar

said:
gecen sene kim nereye kacıncı olarak (sıralama bazında) girmiş falan bunu ögrenebiliyormuyuz?

2006 taban puanlara bak , sonra da ntvmsnbc de o linki werilen siteden o puanin yaklasik kacinci kisiye geldigini kestir gozune,o tarz bisey yapabilirsin.Rehberlik servislerinde tam rakamlar vardir gerci
Sosyal ağlarda paylaş

ntv deki gecen seneye gore arkadaslar . yani gecen sene 329 yapan biri 13k civarinda olmus mesela onu anlatiyo o tablo. Hic bir ise yaramaz bakmayin bosuna,anca elinizde rehberlik kitabi yoksa su sekilde kullanilir : Internette taban puanlar dolasiyo(osym vermisti sanirim sitede, isteyene yollarim excel dosyasi olarka ) ITU Makine muhendisiline bakilir 3xx,yy puan acarsin ntv den 3xx e bakarsin 6 k yazar. demekki 6 binlerdeysen girme ihtimalin var, ya da 5 binsen rahat girersin,onu anlamak icin kullanabilirsiniz anca.
Sosyal ağlarda paylaş

bide işin söyle bir yönü war mesela ben say2den 305 puan aldım ama sistemde değisiklik yaptılar bu sene iyi eacılar sadece mat2 yaparak beni geçtiler ve araya girdiler sıramalarda o yüzden biraz kopukluk war sonucta onlar ea2 den tercih yapıcak tabi bu benim dediğim biraz daha alt puanlar icin geçerli ama 320den sonra öyle birsey oldugunu sanmıyorum

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 14:51 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...