Syn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 www.dogrutercih.com da sıralamalar olcaktı Doruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 3. kez girdiğine göre sen de bi yanlış var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 açılmıyor orası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 nerden baktınız? bi türlü ulaşamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 şaka maka pati yetersiz bu sene nerde çancılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 taban puanlar kac bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 herkese geçmiş ve geçirmişler ossun :P Size bir sır vereyim:diyelimki puanınız çok düşük,hiç bi 4 seneliğe giremiyosunuz ve bilgisayarla ilgili bi bölüm okumak istiyosunuz,en son tercihe: Ktü Gümüşhane bilgisayar programcılığı yazın açıkta kalmassınız,ehueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 1. roberttenmiş. düşünsenize referans olarak 1 milyon 650bin kişide 1. olarak girdim üniversiteye yazıosun cv ye. vay anasını. ben buyum, üniversiteyi ben seçerim üniversite beni seçmez asdfg. kral ya 1. lere saygım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 gecen sene kim nereye kacıncı olarak (sıralama bazında) girmiş falan bunu ögrenebiliyormuyuz? [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 13:23 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 rezalet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 http://www.ntvmsnbc.com/Modules/OSS2007/puan_sira.htm Şu sıralama geyiği nedir ? 355 e 2432. felan diyor ben 355 puan aldım sıralamada 6342 felanım. biri açıklayabilir mi ? (say-2 bölümüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Geçen sene zordu bu sene kolay? yığılmalar vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 predator seni o sıralamayla bizim itü makinaya alırız belki bi dene. 360 falandı eskiden puanı ama sıralaman iyi göründü gözüme. patiden adam topluyorum adsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 276,439 ile herhangi bir dil bölümü var mıdır ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: gecen sene kim nereye kacıncı olarak (sıralama bazında) girmiş falan bunu ögrenebiliyormuyuz? 2006 taban puanlara bak , sonra da ntvmsnbc de o linki werilen siteden o puanin yaklasik kacinci kisiye geldigini kestir gozune,o tarz bisey yapabilirsin.Rehberlik servislerinde tam rakamlar vardir gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bu yukarda verilen ntvmsnbc.com daki sıralamalar neyin nesi.. 45-50 bin oynuo ösym nin sitedeki ile:S bilgisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 sıralamalar ucmus ya bende moral falan kalmadı bise değil ögretmenliğe kalıcam ona yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ntv deki gecen seneye gore arkadaslar . yani gecen sene 329 yapan biri 13k civarinda olmus mesela onu anlatiyo o tablo. Hic bir ise yaramaz bakmayin bosuna,anca elinizde rehberlik kitabi yoksa su sekilde kullanilir : Internette taban puanlar dolasiyo(osym vermisti sanirim sitede, isteyene yollarim excel dosyasi olarka ) ITU Makine muhendisiline bakilir 3xx,yy puan acarsin ntv den 3xx e bakarsin 6 k yazar. demekki 6 binlerdeysen girme ihtimalin var, ya da 5 binsen rahat girersin,onu anlamak icin kullanabilirsiniz anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Onlar gerçek değil arkadaşlar moralınızı bozmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 eğer ntv dekilr geçen senin puanları ise.. bu sene ile geçen sene arasında 30-35 puan oynuo demektir orta sıralarda.. ust sıralarda da 15-20 puan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bide işin söyle bir yönü war mesela ben say2den 305 puan aldım ama sistemde değisiklik yaptılar bu sene iyi eacılar sadece mat2 yaparak beni geçtiler ve araya girdiler sıramalarda o yüzden biraz kopukluk war sonucta onlar ea2 den tercih yapıcak tabi bu benim dediğim biraz daha alt puanlar icin geçerli ama 320den sonra öyle birsey oldugunu sanmıyorum [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 14:51 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Valla sly şu an itü makine oluyo gözüküyo , benim gönlüm odtü makinedeydi ama bi iki puanla kaçırıcam sanırım. İstanbulu şu an pek bi tarafım yemiyoda bakcaz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 6000 küsür sanırım boğaziçi inşaata girebilir. Emin olamadım ama şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bizim okul öss ham puan birincisini çıkarmış. Yeni sistem bizim okula yaradı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 310 puan sözel 2. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 15:18 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar