Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Evet arkadas "Unholy" adli pvp+pvm guildimiz hayirli olsun. Guilde girmek isteyenler alt tarafa kucuk ornek bi form koyacagim.. Onu doldurup yazarlarsa buraya guilde giris olanagina karar verme olasiligimiz olur.. Ayrica oyundada guilde ilgili Benle yani (Enrique Lynx), Nwalka ile, Balthor veya Dominiq ile iletisim kurabilirsiniz.. ps: Ayrica topicede bunu belitmeden edemeyecegim tartisma olmazsa sevinirim, Reklam yeri Unholy topici deildir.. :) Anlayisiniz icin tesekkur ederim.. Yönetici Kadrosu yukarida iletisim kurabilceginiz insanlardir.. (Enrique Lynx, Nwalka, Balthor, Dominiq'tir..) örnek Form: Oyundaki Nick: Enrique Lynx Class: Necro Mage ?x: 7x (GM olan skiller) Guilde girme isteginin sebebi: UNHOLY'i cok sevdim.. ...gibi [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 12:37 tarihinde, Heaven tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 12:40 tarihinde, Heaven tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Hayırlı olsun. Guild i acma sebebimizde zaten tum sevdigmiz tandigimiz arkadaslarimizin 2 guild e dagildini gördük :D hep beraber yeşil yeşil gezmekten se seviyeli tatli atişmalara ve güzel savaş ları ortaya cikartmak için ve bu oyundan sıkılmamak için Unholy yi burada da kurduk. Eminimki ilerleyen günlerde forumlarda yapilan savaşlar ve PVP resimleri yer alir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Moon keske dün alsaydik ss neyse daha onumuzde cok PVP'ler cok PVM'ler olcak.. Hadi tekrardan hayirli olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Efendim Heaven'ın verdiği link sayesinde şu topicten fışkırıp gelmiş bulunmaktayım. Oyundaki Nick: Stilgar Class: Necro Mage ?x: Bilmiyorum =) Yavaş yavaş kasıyorum işte.. Guilde girme isteginin sebebi: Hardcore bir oyuncu olmayı geçtim, çok düzenli oyun saatleri olan birisi de değilim aslında. İş dolayısıyla bazı akşamlar, kısıtlı süre girebiliyorum sadece. Dolayısıyla fazla insanla kaynaşamıyorum. Guild olursa, hazır ortam olur diye de düşünerek buradan evdeki anneme, babama selam söylemeyi bir borç biliyorum. PvP ve PvM arzum sonsuzdur. Bununla birlikte iyi oturmamış bir karakter (kendi karakterim oturmuştur =P oyundaki karakter, bir nevi character. hani yönettiğimiz sanal insan) olması dolayısıyla bu arzu başıma her an bela getirmektedir. Akıllı uslu karakter kasmayı becerememek en büyük özelliklerimdendir. Bu yüzden geniş, rahat ve hafif de geyiğine kaçabilecek bir guild arayışındayım aslında. Uygunsa, ne mutlu türküm diyene. Değilse de bir türk dünyaya bedeldir belki(?) ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 UNHOLY'i cok sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ueahueahea Apache dalgasini gecmis gene :).. Stilgar PM'den msn yolluyorum, ordan irtibata gecelim (Oyun icinde bulusup konusuruz..) iyi gunler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 guildimiz hayırlı olsun :) ama kısaltması pek kötü değişsin derim ben :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Valla orda bi nub'luk yaparak oöle oldu degistiremedik, eger GM arkadaslarimiz yardimci olursa ne mutlu bize.. Mesela ! olabilir diye dusunduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 haha kısaltma olmadi ki zaten bildigin guild i yazdik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 enrikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 h1v tanimaya calisiorum ama PM atsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 . [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:36 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 YA OYNAMAK İSTİYORUM!!!!!!! ÇEKİN BENİ BU BODRUMDAN EVE GÖTÜRÜN HÜHÜHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 kısaltmamız - ! - artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 EFET HAYIRLI OLSUN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hayırlı olsun o zaman ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar