Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unholy guildimiz Hayirli olsun..

Heaven

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadas "Unholy" adli pvp+pvm guildimiz hayirli olsun. Guilde girmek isteyenler alt tarafa kucuk ornek bi form koyacagim.. Onu doldurup yazarlarsa buraya guilde giris olanagina karar verme olasiligimiz olur.. Ayrica oyundada guilde ilgili Benle yani (Enrique Lynx), Nwalka ile, Balthor veya Dominiq ile iletisim kurabilirsiniz..

ps: Ayrica topicede bunu belitmeden edemeyecegim tartisma olmazsa sevinirim, Reklam yeri Unholy topici deildir.. :) Anlayisiniz icin tesekkur ederim..

Yönetici Kadrosu yukarida iletisim kurabilceginiz insanlardir.. (Enrique Lynx, Nwalka, Balthor, Dominiq'tir..)

örnek Form:

Oyundaki Nick: Enrique Lynx
Class: Necro Mage
?x: 7x (GM olan skiller)
Guilde girme isteginin sebebi: UNHOLY'i cok sevdim..

...gibi

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 12:37 tarihinde, Heaven tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 12:40 tarihinde, Heaven tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun.

Guild i acma sebebimizde zaten tum sevdigmiz tandigimiz arkadaslarimizin 2 guild e dagildini gördük :D hep beraber yeşil yeşil gezmekten se seviyeli tatli atişmalara ve güzel savaş ları ortaya cikartmak için ve bu oyundan sıkılmamak için Unholy yi burada da kurduk.

Eminimki ilerleyen günlerde forumlarda yapilan savaşlar ve PVP resimleri yer alir ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Efendim Heaven'ın verdiği link sayesinde şu topicten fışkırıp gelmiş bulunmaktayım.

Oyundaki Nick: Stilgar
Class: Necro Mage
?x: Bilmiyorum =) Yavaş yavaş kasıyorum işte..
Guilde girme isteginin sebebi:
Hardcore bir oyuncu olmayı geçtim, çok düzenli oyun saatleri olan birisi de değilim aslında. İş dolayısıyla bazı akşamlar, kısıtlı süre girebiliyorum sadece. Dolayısıyla fazla insanla kaynaşamıyorum. Guild olursa, hazır ortam olur diye de düşünerek buradan evdeki anneme, babama selam söylemeyi bir borç biliyorum. PvP ve PvM arzum sonsuzdur. Bununla birlikte iyi oturmamış bir karakter (kendi karakterim oturmuştur =P oyundaki karakter, bir nevi character. hani yönettiğimiz sanal insan) olması dolayısıyla bu arzu başıma her an bela getirmektedir. Akıllı uslu karakter kasmayı becerememek en büyük özelliklerimdendir. Bu yüzden geniş, rahat ve hafif de geyiğine kaçabilecek bir guild arayışındayım aslında. Uygunsa, ne mutlu türküm diyene. Değilse de bir türk dünyaya bedeldir belki(?)

^^
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...