Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 DM ler ve hayalgücü geniş olan arkadaşlar, Yıllarca hikayelerde çeşitli magicallar ve artifactler yarattım ama artık kendimi aşamaz oldum ve tıkandım. Eğer kendi yarattığınız ve hoşunuza giden herhangi sihirli kadim bir eşya varsa buraya yazın. Tüm DM arkadaşlarında unoffical paticik artifacts handbook u olmuş olur. (Yazacağınız itemlar herhangi bir kitaptan olmasın lütfen, kendi ürününüz olsun)[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Tamda ben sana söylemeyi düşünüyodum bak şöyle bişey geldi aklıma bursaya gelirken bi bıçak zamanında kan davası gibi bir nedenden yaratılıyor yada özel bi suikast için falan iki tane bıçağın x ve y kordinatonda birbirine geçmesi gibi yani 4 tane yüzü var hedef sahısların kanı onlarla ilgili yüze değince bıçak yeni bir özellik kazanıyor ve parlamaya başlıyor üzwerinde ki rûn ler beli oluyor bla bla bla ................................................................................ öbürüde bir pelerin yada cübbe özelliği sana atılan şeyleri absorb edebilmesi yada bi ihtimal atana geri göndermesi (bi ihtimalde lönk diye göğsüne ok yemen tabi) ................................................................................[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 İsim bulamadım ama bende yarattım bişi Sapı saf gümüşten, ağzı ise cam gibi şeffaf bir maddeden olan bi short sword Kılıcın ağız kısmı normalde renksiz şeffaf duruyor. Taki birisi onu eline alınca sahibinin kanını emermiş gibi cam kısım kırmızı bir tonda parlıyor. Kullanıcının level 10 olması gerek, kılıcı ilk eline aldığında 1 levelını kaybediyor. Kılıç sahibinin aklını sürekli öldürmesi için zorluyor (will save dc 15 die düşündüm ama duruma göre dm deiştirebilir) Fakat kullanıcı zorda kalınca kılıç yine sahibinin ruhundan veya yaşamından emerek doğaüstü etkiler gösteriyor.(Sahibine güçlendirici büyüler atarak yada karşıdaki rakibe zarar vererek) Kılıcı 1d6+3 diye düşündüm.[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 iç içe geçmiş zincirler gibi görülen bir yüzük le karşı karşıyayız yüzüğümüz ilk başta sade bir yüzük gibi gözükmekteyken ele alınınca verdiği yakma hissi ve takınca str ye ve int e alınan bonuslar ile pekte sade değildir yüzüğümüz takana kendi seçtiği 7. level a kadar bir büyüyü istediği kadar yapma hakkı verir ama eğer kişi çok abartırsa zincirler sıkmaya başlar ve anca level 18 + bir cleric (good alignment) tarafından yapılan remove curse ile çıkarılabilir. eğer çıkarıldıktan sonra tekrar takılırsa kişinin alignment ı yavaş ça şu andaki alignmentının zıttına doğru kaymaya başlar eğer hala yapmay devam ederse kişi imprisonment yer[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Bu artifact eski ve muhtemelen psikopat ve güvensiz bi kral tarafından habercileri için yapılmıştır. Oldukça hoş ve süsülü gözüken bu kemer takıldığında kişinin charismasına +2 verir ve savelerini artırır(milletten etkilenmesin diye) şahıs kemerin tokasının gösterdiği yöne yada gitmesinin söylendiği yöne varını yoğunu ortaya koyarak gitmeye çalışır. Koşar yorulur yürür ayakları kopar sürünür uçurumlardan atlar falan[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bnmde aklımda bi tane war. bir mace.sapı çok sağlam bir ahşaptan,başı ise doğaüstü bir çelikten yapılmış.kullanıcı eline alınca ki str si 100 olmalı,çelik parlıor ve dönmeye başlıyor.ucu böle dönüo yani.[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 canbir o mace i sen uo için yaptın sanırım Çünkü d&d de 100 str olursa zaten +45 modifier ile Allah olursun. Bu arada yarattığınız eşyaların hangi kural sistemine göre olduğunu belirtelimki böle şeyler olmasın Mesela benimkilerin hepsi 3rd Edition için[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 özür dilerim farketmedim.evet ben uo ya göre düşündüm sistemi.ama d&d için lvl 10 macefighter olabilir :)[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Benim var bi tane. Magical Bead serisi. Genel olarak şöyle bişi. Üçe dörde katlanıp bileğe sarıldığında, hand slotunu dolduruyo. Misal işte Beads of ChiRyu xdx earth damage, +x bi glove tadında. Boynuna amulet olarak taktıında protection from earth veriyo. Böle bişi. Bi de ekstra olarak, açılıp içindeki tel boğma teli olarak kullanılabiliyo. Grappling blackjack tadında. Böle bişi.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Başka bi tane... Minik Bir Şişe Etrafında altın bir band üstüne işlenmiş mavi renkli kristal parçaları var. Şişenin içinde haftada bir (bunu deiştirebilirsiniz) bir damla sıvı beliriyor. Bu sıvıyı herhangi başka bir sıvıya döktüğünüzde o sıvı kütle tamamen canlanıp o boyutta bir water elemental oluyor. (En fazla bir bidon olur. Öle nehire döktüm nehir canlandı olmaz öle) Basit bir water elemental dan öte işler içinde kullanabilir örneğin Bir tavernada çaktırmadan adamın içkisine koyarsınız adam içtikten sonra içinde canlanır elemental ve içten yokeder adamı Kısacası Jester lar için bir item (Daha önce oyunda denendi bu item çok eylenceli oluyo)[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Harbi ya. Okyanusa döktüm. Yendik.. :D[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 acaba bag of holdingimsi (yani baya hacimce büyük) bişey yapsak ama içi tamamen boş olsa yani hava mava olmasa bi adama doğru tutunca difüzyondan dolayı adamı içine vakumlar mı?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Lunatic Shackles adından da anlaşıldığı gibi bu bir kelepçe hikayesi : asırlar önce dünya üzerindeki bir kıtada 2 güç çatışıyordu. iyi büyücüler ve kötü büyücüler olmak üzere. amaçları topraklarda egemen olmaktı. ama iyi olan taraf daha güçlüydü. dünyada isimlerini duyurmayı başarmış şovalyeler, ölüleri diriltecek güçlere sahip rahipler ve tek başına bir şehri yerle bir edebilecek güçteki büyücüler.. kötü tarafın lideri onlara karşı savaşılamayacağını anlamıştı. bunun için onları teker teker yok etmek düşüncesindeydi. büyük savaşlar kaybetme pahasına da olsa bir süreliğine kendisini uzaklaştırdı o ortamdan. kendi çalışmalarına kapandı. çalışmalarının sonucunda düşmanlarına hükmedebilecek güçte kelepçeler yaptı. bu kelepçeler savaşın kaderini değiştirdi. şu anda tek bilinen şey kelepçelerin hala varolduğu. büyücülerin veya cesur savaşçıların isimleri kendileriyle beraber kayboldu. güçleri: bu kelepçeler birisine takıldığında esirin zeka seviyesine göre ( ya int diyim şuna neyse.. ) göre 1 saat ile 1 hafta arası bir sürede esirin intini 0 a kadar emer ve bu süre içinde onun delirmesini sağlar. int 0 landığında onu kelepçeleyen kişinin emrine girer. esiri eski haline getirmenin yolu bilinmiyor ama tarihi inceleyen bilgeler bir yol olduğunu düşünüyorlar. arkadaşlar bunları tabi kendi hayal gücünüzle süsleyip modifiye edeblirsiniz. aklıma gelmediği için weakness eklemedim bunlara. hikayeyi de kısa tuttum. neyse size kalmış gerisi[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 D&D 3e için: Death's Bane: Bir mage staff. Uniqe item Kullanabilmek için Level 2 Arcane büyüleri bilmek gerekiyor. Gümüş Ejderha Kemiğinden yapılmış bir asa. Kemikten yapılmasına rağmen normal bir quarterstaff'a çok benziyor. Bir takım büyülerle beyazlığı korunmuş. Staffın üst ucunda Küçük bir insan çocuğunun kafatası var. Kemik gövdenin eklentisi gibi değil de bir parçası gibi duruyor. Kafatasının iki yanına birer tüp çivilenmiş. Bunların içi kan dolu. Staff'ın özelliklerini kullanabilmek için bu kan dolu tüplerin dolu olması lazım. Bunun için de haftada bir çocuk kurban etmek gerekiyor. Boğazını kestikten sonra staffın alt ucuyla kanayan yere dokundurmak gerekiyor. Staff tüm kanı eminceye kadar beklemessek, kurban başarısız oluyor. Bu kurban sonunda İki tüp de aynı anda doluyor. Ve rastlantısal olarak derimizin üstünde bir yerde siyah bir rün beliriyor. (Herhangi bir rün olabilir. Elf, dwarf...) Tüpler 1 hafta sonra tamamen boşalıyor ve staffın özelliklerini kullanamıyoruz. Ta ki bir sonraki kurbanı yapıncaya kadar. Touch Attackları staffla yapabilirsiniz. Bu garip asanın özelliği, Sizin bir alt seviyeniz sorcerermış gibi büyü yapabilmesi (Staffla, staffa büyü yaptırırken Cha 20 olarak hesaplanır). Bildiği büyüler: 0- Ghost Sound, Daze, Detect Magic, Inflict Minor Wounds 1- Bane, Cause Fear, Curse Water, Deathwatch, Detect Undead, Doom, Inflict Light Wounds, Obscuring Mist, Silent Image, Unseen Servant 2- Death Knell, Desecrate, Gentle Repose, Hold Person, Inflict Moderate Wounds, Blur, Darkness, Magic Mouth, Minor Image, Scare, Silence, Summon Swarm 3- Animate Dead, Bestow Curse, Blindness/Deafness, Contagion, Helping Hand, Inflict Serious Wounds, Speak With Dead, Confusion, Fear, Gaseous Form, Slow, Major Image 4- Inflict Critical Wounds, Poison, Repel Vermin, Dominate Person, Hallucinatory Terrain, Modify Memory, Vampiric Touch 5- Circle Of Doom, Insect Plague, Raise Dead, Slay Living, Unhallow, Nightmare, Mind Fog, Mirage Arcana, Persistent Image 6- Create Undead, Forbiddance, Harm, Eyebite, Programmed Image, Project Image, Veil, Circle Of Death 7- Blasphemy, Destruction, Dictum, Repulsion, Resurrection, Word Of Chaos, Creeping Doom, Finger Of Death, 8- Create Greater Undead, Trap The Soul, Horrid Wilting 9- Energy Drain, Implosion, Soul Bind, Storm Of Vengeance, True Resurrection, Wail Of Banshee, Power Word Kill NOT: Çok korkulan bir büyücü tarafından yapıldığı söyleniyor. Ama En güçlü Archmage'ler bile ne bu asa hakkında ne de büyücü hakkında konuşmak istemiyor..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 October 2003 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 D&D 3E için Sun's Sword: Rare Long Sword. Blade ile hilt arasındaki yerde bir güneş resmi var. Güneşin ışınları, kryss şekli gibi 8 ayrı yöne doğru ilerliyor (doğu, batı.. Kuzeydoğu, güneybatı..) Kuzeye giden blade'in ortasında, Güneye giden ışın ise hilt'in ortasında ilerliyor. Ama bu ray'ler (ışın) Kabzadan (hilt) tutulmasını engellemiyor. Sadece hoş bir görüntü sağlıyor. Kılıcın her iki tarafında da simetrik olarak bu güneş resmi var. Blade'in üzerine kazınmış. Hiltin üzerine ise, hiltin yapıldığı maddeden (tercihen tahta) üzerine kabartma olarak işlenmiş. + şeklinde dört ana yöndeki ışınlar uzun. Ama ara yönler (güneybatı gibi) ışınlar küçük. Kılıcın kullanılmasını engellemiyor. Gün boyunca yapılabilecek büyüler: İstenildiği zaman: Light Günde 4'er kere: Daylight, Heat Metal Günde 2'er kere: Searing Light, Fire Shield Günde 1'er kere: Rainbow Pattern, Flame Strike Haftada 1'er kere: Sunbeam Ayda 1'er kere: Sunburst Güneş Tanrısına tapan bir büyücü veya cleric tarafından yapılmış bir kılıçtır. +1 Longsword'dur. Evil'lara Karşı +2, Incorporeal yaratıklara karşı +3 olur.[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 October 2003 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 October 2003 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Diabolic Dice Bu 4cm küplük kenar çizgileri simsiyah, yüzleride gece mavisi olan 6 yüzlü bir zardır. Zar günde birkez atılabilir ve kullanıldıktan sonra kaybolur tam bir gün içerisinde sahibinin çantasında geri belirir (Eğer zarlar çalınırsa gene birgün içerisinde geri belirir.Sadece sahibinin isteğiyle birine verildiği zaman geri belirmez) Zar altı yüzlüdür ve heryüzün farklı özellikleri vardır. 1- Bu taraf gelince yukarı bakan tarafta kahverengi çirkin bir yüz belirir biraz zıt davransada oyunculara sordukları sorunun cevabını verir (Quest ile ilgili önemli bir soru mesela) ve asla yalan söylemez. 2- Sahibine 1000gp kazandırır. 3- Hiçbirşey olmaz. (Ama o günlük kullanılmış sayılır) 4- Sahibine eşdeğer güçte bir devil summon olur (En fazla bir tane Pit Fiend summon edebilir) 5- Sahibini level 15 bir wizard tarafından atılmış Fire Shield(red) ile korur. 6- Sahibini dörtte bir canla bırakır. (Dörtte üçünü emer yani) Zarlar sadece evil aligmentlı kişiler tarafından kullanılabilir. Evil aligment dışındaki herhangi biri zarları kullanmaya çalıştığında yarı canını kaybeder. Good aligmentli karakterler Fortitude Save i başaramazsa ölürler.[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır [Bu mesaj Wulfgar tarafından 05 October 2003 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Başka bir D&D 3E itemi Elven Champion Icewolf's Staff: Unique Staff Ortak Lisan'da Buzkurdu denilen bir Elf Kahramanı vardır. Kitaplar ondan bahsetmez. Ama elf krallarının çok iyi bildiği, sevdiği ve saydığı bir kahramandır. Her dara düştüklerinde Icewolf imdada yetişir. Icewolf hep yanında bu asa ile dolaşır (zırh bile giymez). Çünkü bu asa, birçok silaha dönüşebilme imkanına sahiptir. Bu şekil değiştirme yetisini kullanabilmek için, öncelikle gerçek bir savaşçı ruhuna sahip olmanız gereklidir. Staff'ın özelliklerini kullanmadan önce bu staff'la bir olmanız, onu anlamanız lazım. Yoksa basit bir hançer şekline bile sokamassınız. Staff'ın şekil değiştirebildiği silahlar: -Quarterstaff +4 (normal hali) -Longsword +4 (defending) -Longsword +1 (flaming, flaming burst, keen edge) -Battleaxe +2 (mighty cleaving, shocking burst) -Dagger +1 (keen, icy burst, ghost touch, wounding) -Heavy Mace +2 (disruption, holy) -Warhammer +1 (Thundering, Speed, Shock) -Greatsword +1 (Vorpal, Mighty Cleaving) -Short Bow (Oku: Magic Missile, Caster Level 8) -Short Bow (Oku: Ray of Frost, Caster Level 1) -Long Bow (Oku: Melf's Acid Arrow, Caster Level 6) -Long Bow (Oku: Flame Arrow, Caster Level 7) -Short Bow (Oku: Lightning Bolt, Caster Level 7) -Scythe +2 (Speed, Keen) -Sap +4 (Speed) -Battleaxe +2 (Brilliant Energy) -Short Sword +1 (Speed, Keen, Shock, Flaming Burst) -Morning Star +3 (Shock, Frost, Flaming) -Rapier +3 (Speed) Eğer silaha eliniz değmiyorsa normal formuna geri döner. Turn başında bir silahı seçmelisiniz. Ayrıca kahraman ölmüsse, bu silah mutlaka en güçlü Elf kralının en korunaklı odasında olacaktır. (hazine odası, yatak odası, griffin'inin odası gibi)[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 October 2003 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 October 2003 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Çok abartı silahlar koydum ama olsun. Epic senaryolarda kullanılabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ya zaten Artifact sonuçta güçlü olsun. Gerçi o son staff ın özelliklerini ezberlemek tüm kuralları ezberlemekten daha zor oluyo ama olsun :) Sonuçta en başında dediğim gibi amaç: Unoffical Paticik Artifacts Guide[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Libidinous Whip hikayesi: Bu kamçı ufak bir dağda izole olarak yaşayan kötü rahibeler tarafından kendi çirkin arzularını gerçekleştirmek için yapılıp büyülenmiştir. Rahibelerin ellerinde böyle bir kamçı olduğu öğrenildiğinden beri yakınlardaki kasabalarda yaşayan insanlar çok tedirgin duruma gelmişlerdir.kasabaların erkekleri günlük hayatın bütün işlerini unutmuşlardır. hiç bir iş yürümeyince de kasabalar ayakta duramaz hale gelip bir çok kişinin yuvası yıkılmıştır. bu kamçıyı ilk yapan insanlar artık ölü olsalar bile kamçı şu anda başka bir grup tarafından bir yerlerde kullanılmaktadır. güçleri: sadece female evil priestlerin elinde güçlerini gösterebilen bu kamçı ile bir erkek kamçılandığında erkeğin cinsel arzuları kabarır. sorumlu olduğu şeylerden vazgeçip pislik içinde türlü sapkınlıkların olduğu bir hayatı benimsemeye başlar. kişinin alignmentını chaotice doğru kaydırmaya başlar. ha birde paladinler otomatik olarak etkilenmez. ( wis 13+ olduğu zaman yırtarsınız etkilerden hiç bişeycik olmaz)[hline]If only I could breathe to see the sun of May... [Bu mesaj Selocan tarafından 05 October 2003 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Order of Steel Bu Kule görünümündeki minik çelik heykelcik.Yerin dibinde yaşayan bir Dwarf krallığındaki çok yetenekli bir demirci tarafında dövülmüştür.Satmak yerine kendine saklamayı tercih etmiştir demirci.Uzun yıllar sonra birgün yeryüzüne çıktığında bir yolculuğu sırasında bir grup hırsızın tuzağına düşmüş ve cesurca savaşarak hayatını kaybetmiştir demirci... Heykel etrafındaki 200ft lik alan içerisinde bulunan herkeze (düşmanlar hariç) +2save bonus(tüm saveler) +2AC ve +10hp verir.[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Helmet of crushing Önü bir çekiç gibi olan bu başlığımızımız elemanımıza her tur +1 atak kazandırır. Bu helmetla kafa atan adamımız düşmana 2d6 zarar verir %25 ihtimal verilen hasarı adamımıza can olarak dönüştürür. İntellifica Suit Bu giysimiz vücudn her tarafını sarar. Üzerine zırh giyilirse aşağıdaki özellikleri yok olur. Özellikler. İnt 18 Con 18 Str 18 Protection from cold/fire/electric 20 Slow fall Freedom Giysi adamın her tarafın ısardığı için onu ikinci bir deri gibi korur ve Ac 20 dir. Adamımızla telepatik olarak irtibata geçebilir Eğer adamımızın canı 20 den aşağıya düşerse adamımız will save atar. Tutturamazsa giysi kasların kontrolünü ele geçirir ve kendi isteği yönünde (genelde yok olmama yönünde) hareket eder. Giysimiz asit e karşı tamamen dayanıksızdır. (en yakın zamanda çizicem bunu) Book of slavery İsmindende anlaşılacağı gibi sadece kötü karakterlerin kullanabileceği bir kitap. İnt 18 olduğu için kişi eğer kitaba bir soru yazarsa kitap ona "isterse" cevap verebilir Kitap her türlü işkence ve bilgi alma metotlarını içerir. kapağı sert bir tahta (meşe olabilir) üzerine oymadır. Kitabın içindeki 10 sayfalık kısımda her sayfada 4 tane olmak üzere boş portreler vardır. Portrelerin isim kısımalrına köle edilmek istenen kişinin adı yazılır ve kitap eğer 2 saat kişinin vücudyla temas halinde bulunursa kişinin ruhu kitaba hapsolur ve bir portre kısmı dolar. Kitp isterse kendi sahibinide kölesi yapabilir.[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Significa Virta Basit bir mühür gibi görüken bu artifact ımız şöyle özelliklere sahiptir. 1-)Sadece good alignment 2-)Sadece mage,monk,cleric,paladin ve knight 3-)Bu mühürle mühürlenen her hangi bir silah bir haftalığına tüm bonuslarına ek olarak +3 olur ve good lara karşı +5 olur.Bir silah bu mühürle 3 kereden fazla mühürlendikten sonra elleyen good ların canını yakmaya başlar :) 4-)Bu mühürle mühürlenen herhangi bir yazılı metin (kitap,belge,parşömen) sadece mühürleyenin istediği kişiler tarafından açılıp okunabilir. Belgeyi açmaya çalışan kötü karakterlerin elinde %50 patlar ve belge yok olur. Patlamazsa ise belgede phantasmal killer gibi okumaması gereken ama okuyan kişiyi rahatsız edecek şekiller ve sesler oluşur. 5-) bu mühürle başından mühürlenen (nasıl yapacağınız size kalmış) kötü karakterli bir kişi holy smite etkisi görür.[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ticklish bane Magelerden çok mu sıkıldınız? Size her gördükleri yerde magic missile mı atıyolrlar? İşte çözümünüz burada......Ticklish Bane! Silahınıza sürün ve sadece mage e bir kere vurup kanamasını sağlayın. Bırakın Ticklish Bane onun damarlarında dolaştıkça onu içerden gıdıklasın ve konsantrasyon bırakmasın.[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: BonePART, 06 October 2003 00:03 tarihinde demiş ki: staff of hebe: Allahım ya bide alan yetkilisi olacak İmzasındaki gibi harbi lvl50 drunken friaa :D[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar