deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Bakirse erkektir korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 adam bakırım gurur duyuyorum dıo sız keraneye goturelım dıosunuz bunun altında baska mesajlar var,konu sahıbı bakırım dıyıp kacmıs. dark ın prince konusuna donmesın. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 02:34 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 abicim arkadas b derdini anatmis alttan alttan abilerim benim bi derdim var demis yardimci oluyoruz abisi sayiliriz sonucta 86 li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 seninde warsa bi daan apache seninde elinden tutalim yol gosterelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 86 lı usta adam tabiri caiz ise kazık kadar adam olmuş ne yardımı herkes kendi işini halletsin sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 zuhauhdasd milletin durumu ortada samanlıkta igne aramak diger turlusu .. verin bonep ye tornacıya gotursun ciddi valla .. bu gibi bi konuyu adamı karsına almadan konusursan kaz dibi de olursun kuyu dibide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yol yordam bilmiyo demek ki kingpin utancak bisi yok bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 son olarak bisi yazicam su muhabbet sabah olsa yada oglen yane saat 2 olmasa hatta yarin dersim olmasa 9 da saahlara kadar surdurmek msnden adam caarmak mekteb tornaci yazip yazip gulmek isterdim ama saat 3 ve benim sabah 7 de uyanmam lazim bak guzel arkadasim hayatta bazi mevular wardir insanin kendisine saklamasi gerekigi ha burda sakin yannis anama erkek dedigin pipisinin boyutuyla gurur duyan canli hic bi siki saklayamaz ir tutamaz kendisine saklamak dedigim yakin cevresine arkadasina sadece soleyecegi bisi ler wardir hayatta hane bazen olur ya kiz arkadas edinirsin yaparsin bisiler anamak icin icinde bole korlar yanar o ole bi mevzudur mesela gelir foruma ajlayla ole yaptik bole yaptik gures tuttuk tus yaptim 2 puan aldim alt alt alta ust uste alt takke ver kulah diye anatilmaz gidersin en yakin arkadasina anatirsin boburlenirsin iliski 1 2 ay olana kadar yane kizi tam sahiplenen kadar bole yavsak tipli cemcuk agiz bi insan olursun buda bole bi mevzu bole bi derdn yada gururun warsa gidersin yakin bi arkadasinla esinle dostunla paylasirsin foruma gelip bende daha tik yok milli olamadik ama gururluyuz insallah fatih hoca gelecek sene kadroda yer vericek gibi demec vermessin ha fesat bi insan olsam derim ki ulan bu herif bakirim bende bir ilk tadmak isteyen bana hane ilk kizlar unutulmaz hesabi yasatmak isteyen hatun cikar mi forumdan diye olta atiyor bu herif derim ama deilim hem olsam kac yazar yok o tipte bi kiz burda olsa haberim olurdu ha yok cidden saf ve temiz duygu insaniysan bole bi lemandaki neyzen tadli bi insansan o zamanda az yol yordam oren demek kararindayim olmaz yavrum olmaz kardesim bak kardesim diyorum yane ufagimsin walla olmaz git gururluysan ilk kiz arkadasian sole ha oda bakiredir beraber bir ilk yasarsiniz omur boyu hatirlarsin yok dertliysen git bi aile buugune bole bole bi derdim war de oda abilik yapsin cozsn sorununu burda sana ozel mesajdan rus numarasi veririz felan diye yorma canini yane forum burasi efendi forum karhane deil eytere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 said: ama deilim hem olsam kac yazar yok o tipte bi kiz burda olsa haberim olurdu asdsaf Not: Abi doğum günün ne zaman, sana nokta, virgül ve bir kaç türkçe karakter hediye etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 öeah, bone bütün geyiği bitirmiş direk, execute çakıp oturtmuş. denilecek birşey kalmamış. @dead, böylesi daha güzel :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 iyi geceler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 @BonePART Çoğumuz birçok konu açıyoruz ve bunların çoğunun ortak özelliği sadece "görüş almak". Dişimiz ağrıdığında bile "dişim ağrıyor" şeklinde deli saçması topikler açar olduk.Dişim ağrıyor tarzında bir topikte gelen cevaplara göre kendini tedavi etmiceksin heralde,doktora gidiceksindir,ama yinede millet ne yaşamış ne tavsiyesi var görmek istersin. Neyse dişçiden çıkıp öznel konuma geçelim. İnsanları bu konuda merak eder durumdayım,zira yadsınamaz bir gerçek olarak dinci gördüğüm insanlar zinadır,günahtır diye uzak dururken geri kalanlarında hepside canı her istediğinde yapıyor. Bense yapmayan insanlar varsa,kimi benle benzer yada eşdeğer duygularla (ilk mesajda saydığım vicdan,saygı...) gibi duygularla yapmıyor,merak ediyorum. Konuştuğum birçok insan,sadece zina günahtırcılar/sex freak çılar olarak 2 ye ayrılmış durumdalar,aksi bir ses duyamıyorum.Burada duyabilmek adına buraya açtım. Konuyu anlatırken olabildiğince az detay vermeye çalıştım ilk mesajımda,ama öte yandanda samimi gözükmek istedim ki aynı görüşte olanlar çekinmeden yazabilsin diye.Yazdıklarından da konuyu gayet samimi açıkladığımı anladım,teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 dinci değilm ama bende senle aynı görüşteyim. Yani ne biliim kimseyle beraber olmamıs bi erkek 500 kızla yatmıs bi erkeğe göre daha iidir bence. Ben şahsım adına kocamın ilklerini benle yaşamasını isterdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 evlendikten sonra, kafani duvarlara vurursun. hatta buyuk ihtimallede eşini aldatirsin bu yuzden, insan merak eder vs bu yuzden gencken iyice yasamak lazim herseyi.. son olarak cok sevdigim bi abimin bu konularda bi lafi vardir, "konserve acilinca, kaşik atan cok olur" sende konservelik bi durum yok, kaşiklik bi durum var, calişşin kaşik yani, evlendikten sonra saga sola kaşik atmaya calisirsin sonra safdg [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 04:07 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hah süper yaa kadınlar konserver erkeklerde kaşık mıdır yani?! böyle düşünen zihniyete yorumum yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 lol, ben sadece bir ornek verdim orda. yoksa erkeklere kaşik kadinlara konserve demiyorum yani, bir daha okuyarak anlamaya calis demek istediklerimi mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ahahaa rekor lafmış, zegna o lafın sahibinin ve senin kantarlarına tıklıyorum burdan. horrible, demek istediği, evlenene kadar bi herif bi ilişkiye girmesse, evlendikten sonra merak eder başkaları nasıl olur diye. ondan evlenmeden biraz tecrübe sahibi olursa o adamın "eşi" olarak pişman olmassın. sonra aldatacak boşanacaksınız vs. oho... insan merak eder yani, tek eşlilik yalan. mümkün olduğu sınırlar var, alt sınır çok az tecrübe üst sınır çok fazla tecrübe. 2 sinin arası ideal. kk scs bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 valla dostum bende senin düşüncendeyim yani herşeyin evlilikte ilk defa paylaşılması görüşüne sahip geri kafalı insanın tekiyim. yazdıkların son derece içtenlikle ve geyiğe açık değil ama bonepart hiç beklemediğim şekilde yok yardımcı olalım yok şunu yapalım sende sorun var falan demiş hiç alakası yok.. saygı duyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bence de sorun var abi böle geçmez bu hayat asdf. ben de kişisel olarak 0 peugeot alacağıma az kullanılmış bmw alırım nitekim, araba konusu nerden geldi diyeceksiniz, bayadır kullanmadım hiç ondan esti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sly süper örnekledi durumu ehae. Hayır yani, burada okuduğun şeyler düşünceni değiştirebilecekse gayet iyi şeyler söylenmiş, seçim senin. Kaşık da senin ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 olm berkay beni gotur sanayiye janjanli egzost istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 adam ben bakirim diye topak açmis. ne güzel. su içtim topikinden pek farkli gelmedi bana açikçasi. oov bakirmis. +rep ((_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Araba mı konserve mi şimdi ben anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 0 bmw vermiyorlar mı sana sly-one ? hmm bi yerden kaybediyorsun demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 zarek 0 bmw masraflı olur, gerek yok. ben modifiye falan ederim onu senin için rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar