Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Evet bugun borusan lojistikteki 2. günüm ve yapıcak hiçbirşey olmadığı için sıkıntıdan gebermek üzereyim ne yazı ne excel ne fotokopi, hiç bi işim yok, isteyince de vermiyolar = internet erisimi sınırlı, deviantart, youtube, oyun siteleri gibi yerlere giremiyorum, ne yapabilirim bir fikir verin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 solitare oyna ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hearts xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 İstersen ebook yollayabilirim. Kitaplarımın listesi burada : http://sharebee.com/27bb9b71 Çizgi romanların listesi de bu : http://sharebee.com/452f5b04 [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 11:29 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Büyük firmaların sorunu o valla hiç iş vermiyorlar sıkılıyosun bi süre sonra. Heleki gruplara ayırmışlarsa hiç ilgilenmiyorlar. Ama tek başınaysan muhabbet edilebilcek birine git naber nassın sen şimdi naapıyosun diye dal yaptığı işi öğrenmeye çalış. Rahat tipler biraz sıkıştırınca biz şunu şunu yapıyoruz diye anlatmaya başlıyo. Yoksa gökten başına iş düşmez, kimse de sana sıfırdan bişey anlatamaz projeleri prosesleri falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Biz seneler önce lise de stajda tabiri caizse it gibi çalışmıştık. Sabaha karşı karanlıkta 5 te kalkıp tuzlaya gidiyordum. Bence fazla sesini çıkartma otur masaya kafanı koy uyu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 windows'un default oyun olarak half life 2 filan seçmesi için dua et :d aslında yerdeki parkeleri sayabilir, camdan bakıp geçen insanlara içinden yorum yapabilir veya nefesini kaç dakika tutabileceğini ölçebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 adamlara naylon yapmak konusunu bi titrek bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sag gozunu kaparken sol gozunu acmaya calıs.sonra tam tersı yap.sonrada muzıklı bır ortama gıdıp muzıge uyumlu sekılde yapmaya calıs bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 :) yok bugn biraz ucndan koklattılar, saolsunlar baya ilgililer aslında, gidip yanında duruyorum anlatıyolar böle böle yapıyoruz sunu söle yapıyoruz diye musteri iliskileri tabi bolum bide, cok iş yok, benim yapabilicem hiç iş yok.. bikac gun sora tuzla depo ya gidicem sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 buyrun sizi havaalanında servis elemanlığına alalım. birinci sınıfta resmi stajım da yok, deneyim, cv, vs için buradayım, ama canıma okunuyor yani. başlarım deneyimine deee vardiyasına daa diye girişeceğim o olacak. hrr. sizi de boş oturtuyorlar işte, yazık .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 la beni stajda öğle yemeğine bile çıkarmıyolar labda koşuşturup duruyoruz gebermeç olduğunuza dua edin d: bi de utopia var tabi çine gidip çalışsa daha iyi :D [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 23:39 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 heh festo da yapiyorum stajimi gayette buyuk firma ama oluyorum yorgunluktan bitek ogle yemeginde duruyorsun gerci simdi egitime aldilar oturuyoruz biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar