Razien Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Coolluk nedir ? İnsanlar tarafından çekici , karzmatik bulunmak. Buna neden ihtiyacın var ? Egonu tatmin etmek. O zaman n'pıcaksın ? Egonu yok edeceksin. Karşılaştırılacak olgular olmazsa böyle bir karşılaştırma da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: kasmamak lazım sonuçta hepimiz allahın bir kuuluyuz. eha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sağa ya da osla bakıp fotograf cektirceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: kasmamak lazım sonuçta hepimiz allahın bir kuuluyuz. şu sondaki kuul benzetmesini görmeden, onu kul şeklinde okuyarak acaip yarılmıştım halbusem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bide clark çekicen bknz:http://forum.paticik.com/konu.php?id=184294 [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 19:31 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 anıl bakıyorum bele kuullu muullu tikilik içeren topiklere direk üç beş post bahşediyorsun. kuul değilsin sen. kabullen. ekonomi tikisisin sen:/ saçın da üç numara:/ o değil de, benim kuul mesela, bağyan başıma clark çekebiliyorum ben. bıyık da yapıyorum kendime, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 oha dynamick kitap yazmış ehahha. bi de said: kimsede bulunmayan bi hayvan beslemelisin. mesela ben coolum, tirtil besliyorum. ben de besliyorum, günde 3 öğün. doymak bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kuulluğun en iyisi gıcık bir konu açıp insanların cevap vermesini izliyceksin ama hiç cevap atmıycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 "cool olmak istiyosan dolaba gir" gibi espriler yapmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Bir kere böyle topicler açmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 xunnu taklit etmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Kesinlikle. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bagdat caddesinde bir suru cool var,bir tane bile kisilik yok !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 agır laf, ben varım ama teorini bozuyorum. go simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 nukbaşlıklı kız güneşte çok kalmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @sly-one Benim dunyam dolayısıyla benim tanıdıklarım icin bu laf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bonecin tam tersi ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hmm mesela bir kızla sevişirken onu duvara yasla ya da ne biliyim kucağında tut baya bir karizmatik olursun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 firatram, ayrı dünyaların insanıyız =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kader utansın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 relax @g@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 nbk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 "para araba 532li hat" ölmüşüm yafs ben. para ne gezer. araba en fazla arkadaşın brodway'i var hattım 539. atlıyorum yarın en yakın köprüden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Senko sen yine iyi. Param yok, kredi kartıma borcum var, krediyle araba aldık ödeyemedik babam içerde, tüm hatlarımın aktif kullanım süresi doldu, parça kontör işi yapan bir arkadaşımdan 0545 hat aldım. Paticik... Burası sıcakmış ağbei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar