mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ewt oyun turkiyeye gelmiş biraz once mail geldi mavi shop tan urununuz paketlendi die ohh be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Harbimi, vallaha mı, essah mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 said: Siparişiniz Paketlendi. Daha detaylı bilgi için lütfen yukarıdaki sipariş detayları linkini kullanın. Siparişiniz ve MaViSHOP-MVSHOP hakkında sormak istedikleriniz için bize yazabilirsiniz. Saygılarımızla. MaViSHOP-MVSHOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 :) ilk yazdığında da inanmmıştım canım. Mavi'nin siteside çöktü herhalde yoğunluktan. Açılmıyor 20 dakkadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 eheheh bende inanmadın sandıydım şimdi tekrar geldi mail kargoya werilmiş mutlu oldum walla:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Selam, Portakal kasası elime geçti. Oyun her noktasında İngilizce. Peki madem bunu yapabiliyordunuz, ne diye beklettiniz bizi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ahah sonunda geldi demek salihamca, bekle ben de geliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 banada geldi portakal kasa mutluyum umutluyum inş beklediğime değer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ya mavi sadece internet üzerinden siparişlerimi yolluyo yoksa mağazalarındanda satışa başladımı? Yok gidicem cevahire de akşam boşuna girmeyelim o kalabaşığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ewt satışa cıkmıs mağazada oranj box ama kalmamış olabilir belki herkes bekliodu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya ben şimdi guzel guzel actım oranj kutumu cd yi taktım steam falan yukledim (ilk kez steam kullanıorm) oyunları yuklicem bana surekli steam serwerlarının mesgul olduğunu soyluo tmm ama bnm oyunu yuklememle steam serwerlarının bağını anlayamadım ben şimdi oyunu netten mi yuklicem eer oyleyse bu 2 tane cd ne işe yarıo ?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 meşgul derken ? karşıma hiç öyle bir hata çıkmadı da ss koyabilirsen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 İlk Steam'i yükleyip CDKEY'i girdiysen öyle yapıyor sen DVD'den kurabilirsin alternatif olarak ama steam content delivery amacında da kullanıldığından hemen download etmeye çalışacak DVD'yi hiç CDKEY'i girmeden steam'i açmadan kullanman gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ben de dün kutumu aldım =) bende dvd'lerden kurdu valla güzelce ama SadGamer'ın dediği gibi Steam'i açmadan autorundan install'u seçerek yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 daha soora denedim dvd den yuklemeyi yukledi hallettim sorunu saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bende dün aldım, anca yüklüyorum. Varmıdır çömez TF2'cilere tavsiyeleriniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ya ewt ping im acayip yuksek 600 falan hiç oynanmıo bole warmı bi oneriniz bulamadım hiç turk server ı yada pingi dusurcek bi cozum falan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bilgisayarlarımda çok yavaş çalıştığı için HL2 oynamamıştım pek. Şimdi yeni laptop'umda çok iyi çalışıyor. Oynuyorum zevkle. Highway 17'ye geldim. Çok güzel yapmışlar ya. :) Bir sorum olacak. Lost Coast senaryonun neresinde kalıyor? HL2 bittikten sonra EP1'e mi geçmeli Lost Coast'a mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Lost Coast'un senaryoyla bir ilgisi yok, yeni bir teknolojiyi (HDR'dı sanırım) gostermek icin yapılmıs kısa bir bolum o, zaten bolum boyunca kasetler topluyosun etraftan, o kasetleri alınca da arka planda yapımcılardan biri bu teknolojinin ozellikleriyle ilgili bilgiler veriyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 orange box almayı düşünüyorumda hepsiburada'da 30ytl ama forumlarda vs sorunlu diye yazmışlar,başka sitelerde ve mağazalarda 40-50ytl arası.hepsiburada.com nasıldır ? birde tf2 sunucuları çok laglı diye yazanlar olmuş(burada değil) rahat bir şekilde oynanabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 60 ping aldığım serverda var 120 de var. Yeri geliyor yüksek 170 denk geliyor. Ama büyük çoğunluk 100 civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hepsiburada dışında stokta orange box olan yer göremedim,hepsiburada acaba stok var mı yoksa sağda solda okuduğum gibi stokta olmadığı halde gösterip ne zaman ellerine ulaşırsa mı yolluyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 burda war hatta 30 tl olmuş. edit: burdada tukenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 evet oraya bakmıştım ama kimsenin stoklarında yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hepsiburada.com'dan verdim siparisi, kargo dahil 34 lira, 4 taksit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar