eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Showda reklamını gördüm ne gerek var ve boku çıktı işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 piyasaya yeni hatun ve erkek sürmek için bire bir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 İlk başlarda güzeldi zevkliydi taksicilik fln yapıyolardı aynı havayı tutturabilirlerse ruh hastalarını kavga edip rating getirsin diye programa sokmazlarsa ii olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Annemin esra ceyhan ı seyretmesi yerine BBG seyretmesini tercih ederim mesela... [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:40 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 hayatım boyunca gün içinde genel olarak bir dönem hint dizileri, bir dönem türk filmleri, bir dönem kadın programları, bir dönem saçma sapan yarışmalar (bbg gibi bir sürü insanı bir araya toplayan ve onları inceleyen) yer aldı. neyse ki eve bağlı falan değilim çok şükür.. kafayı yerdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bir arkadaşım bbg'ye başvurdum deyince tekrar başladığını anladığım ömür törpüsü brogram (bkz:sözlükte yaza yaza forumlarda da sözlükmüşcesine yazmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Hehe başlığı görünce aklıma geldi. Bende başvurdum dfsgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar