Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Evet sonunda bir laptop alıyorum,ancak malum laptop ayrı bir şey ya da bana hep öyle geliyor toplama şansı olmayınca pek.Tavsiye istiyorum bu nedenle..bütçem 1.5milyar civarı.Şöyle güzel olsn sıkıntı çektirtmesin bana.Bir de sanırım laptoplarla driver cdleri falan verilmiyormuş ve şu ansatılan her laptopta vista veriliyormuş.Driverlarını da alıp xp'li alabileceğim bir laptop'a can kurban cidden..Bir de son olarak benim masaüstümdeki harddisk'imi bu laptopa takabilir miyim?şimdiden teşekkürler canlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Masaüstündekini dediğin external hdd var ise bağlarsın cart diye onun dışında hddyi içine oturtduğu usb zımbırtıları var ama gereksiz ufaktan masaüstü bilgisayarına bağlarsın gereken dosyaları alırsın. Ama düşündüğüm gibi eski makınandan geçirceksen geçirme exterbal hdd alın depolama için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 yok ben takıcam içindekileri alıcam sorna çıkarcam..eski bilgisayar mefta tam anlamıyla ona bağlamam imkansızımsı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 mavilbilgisayar: acer 5014 gayet uygun ve güzel bir laptop.. bir de dell ad12 var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 500 daha çıkabilirsen Asus F3JC öneririm. Bi ara araştırmıştım da, bunda karar kılmıştım yalan oldu. 1500 civarı hakkında pek bilgim yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 DELL Inspiron 6400. Çift işlemcili, 1 gb ram'li, 70 gb harddiskli, 256mb ekran kartlı, fiyat/performans oranı gayet güzel bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ben çok önemli bir tavsiye vereyim: "süfer bir dizüstü bilgisayar alıyım, hem oyun oynarım, hem arada takılırım" düşüncesine kapılma. alıyorsan en ufağından, en hafifinden al, pili uzun gitsin ve ısınmasın... dizüstü keyfini çıkar. yok öyle yüksek işlemci olacak, parlak ekran olacak filan dersen gg oluyorsun. ben oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 mum_chamberin bu mesaji benim tarafimdan desteklenmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 he normalde ne mümü ne çemberi desteklersin de, bu seferlik öyle mi akila? kırdın kalbimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Amacın ağırlıklı olarak oyun oynamaksa kasa al bence de. Zaten genelde laptopların işlemcisi (bilgisayarlar gayet güzel olsa bile) 1,88GHZin altında oluyor. Bu da ekran kartın ram'in yetse bile oyunu yüksek grafiklerde oynamana engel oluyor (tecrübe ile sabittir). 1,5 milyara piyasadaki bir çok oyunu kaldıracak bir kasa alırsın ama süper işlemcili, süper ekran kartlı vs laptoplar genelde 2000 dolar civarı oluyor. Şu an 1200 dolar civarı fiyatlı bir laptopla da seneye çıkacak oyunları oynayamazsın. Bunu dedikten sonra amacın mobilite ise ancak laptop al. Amma illa hem oyun oynayacağım hem laptopum olsun diyorsan AMILO prosunda en azından ekran kartı ana kart üzerinde olmayan, iyi ramli ve ucuz sayılabilecek ürünler vardı (tabi sanırım o kampanya yüzündendi ama sen yine de bir bak). Misal obliovu en düşük grafiklerde çalıştırıyor. Ama medieval IIde kişi sayısı 1500i falan geçince yavaştan kasmaya başlıyor. Biraz ağır kendisi çok olmasa da ama yine de okula götürülebilir olması büyük bir avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 az önce tvde gördüm carrefourSA'da sony vaio 1500ytl diye reklam çıktı. ama internette bulamadım linkini. tvyi bi takip edersen belki rastlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 vaioların şekilcilikten fazla bir olayı kalmadı. özellikle brightiew teknolojisi yaygınlaştıktan sonra hiç kalmadı. bir de milyonlarca pili aşırı ısınma olayından toplandıktan sonra ben vaio almazdım ardeth'in dediğine ek olarak da, laptoplarda ekran kartının on board gelmesinin en büyük sebebi ısınma ve güç tüketimi sorularına engel olmaktır. ben de "olm on board kart alınır mı?" diyerek bağımsız ekran kartlı bir model aldım, onun yüzünden pilim 2 saat filan gidiyor, ısınma olayı da cabası. uzun pil ömrü ve hafiflik <-------------------------> performans, ısınma problemleri ve yüksek fiyat gibi bir skala düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bu arada her tarafta şunu alma bunu alma diyorum ama :) Özellikle oyun için alıyosanız, Fujitsu-siemensten mümkünse uzak durun :P Dell'de de o kadar yüksek malzeme kalitesi yok ama servisi falan iyi adamların. Sorun olmuyo o konuda pek. Dell alırsan klavyene özellikle dikkat edecen. Yalan oluyo yoksa... [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 16:18 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bir laptopun avantajları ne kadar fazlaysa, dezavantajları da o kadar fazladır. mum'a katılıyorum ben de. bende hp pavilion dv6000 serisinden bir laptop var. fiyat performans olarak laptoplar arasında gayet iyi. sistem dosyaları kendi içinde geliyor(cdye ihtiyacın yok). oyun desen, grafik uygulama desen paşa paşa çalıştırıyor. ama dediğim gibi bi dezavantajı var. "aşırı ısınma." eğer uzun ömürlü bir laptop istiyorsan mum'a uy, git pil ömrü uzun olan, normal uygulamaları kaldırabilen sıradan bi laptop al. eğer ben süper yoracam işlemciyi, oyun oynayacam vs diyorsan laptop alma ya da alıyorsan yanında 60$ daha verip bi soğutma padi al. marka olarak dell ve hp compaq tavsiye edebilirim. şunu da eklemek lazım, çoğu firmanın son kullanıcı için verdiği teknik destek aşırı derecede yetersiz. teknik desteğinin iyiliğine bakmalısın, iyice araştırmalısın. kurumsal ürünlerde daha az sorunla karşılaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ben yormam bilgisayarı..uodan başka oyunum yok zaten visual studio da pek ekran kartı istemiyor malum =) belki yeni nfs çıkar ancak o zaman alırım oynarım.Şimdi müm bu kadar uzun uzun anlatmışsın tam da senin dediğin gibi bir şey istiyorum açıkçası hele ki ısınma olayı..masaüstüm bu nedenle öldü laptopumu da kaybetmek istemiyorum =)önerilen modelleri inceliyorum şu an..mümün dediklerine uyan bildikleriniz varsa yazarsanız sevinirim.. edit:fiyat olayında da 1,5milyar abim verecek ben de katarım bir 500 falan eğer "bunu mutlak almalıyım" moduna girersem o sorun değil pek =) [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:55 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bluetoth var mi ona bak birde :) sana lazim olur mu bilmem ama bana lazim oluyor. hp den bir üst model toshibaya gectim, sonra 3 saat boyunca toshiba bluetoth driverlarini kurmaya caliştim bir gece, bide baktim aletde meger bluetoth yokmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 he aklıma gelmisken, hplerin sd mmc filan fıstık kartları alan yuvası fotograf meraklıları için ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bu sabah ACER AS5920G aldim, KDV dahil 2600YTL; tabi daha cok yeni o nedenle onermem dogru olmaz ama ilk intiba iyi baya. :) Su anda sarjda, yarin bikac oyun kurup test edicem. http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hayırlı olsun crane özelliklerini okuyunca benim masaüstü bilgisayarım ağladı. ama bende oyun için lap-top önermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ASUS G1 3300 YTL + kdv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Acer 5920G g1'le çok kötü dalga geçer yanlız. Bende ağusts-eylül gibi alıcam galiba 5920g. Santa rosa, 2gb ram ve 8600 mis. Şuana kadar çıkmış herhangi bir oyunu son derece hızlı ve kaliteli çalıştırabilcek özellikte. Aslında bende direk alıcaktım fakat diğer markaların santa rosa platformlarını beklemeye aldım kendimi. Crane birkaç oyun deneyip zorla makinayıda bekliyorum yorumunu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220182 g1'in ozellikler de oyle gerci, sanırım sen turkiye'deki g1 le karsılastırdın, hala eski versiyonu var burada, bu versiyon gelse ben de almayı dusunuyorum... yalnız turkiye'den alınabiliyorsa o acer'e bakmak lazım... edik: biraz baktım da onun işlemci biraz dusuk geldi ya... [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 16:59 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 asus f3jc cidden çok güzel geliyor..bakalım abimle konuşayım umarım beklediğim cevabı verir.. http://www.gold.com.tr/SEARCH.asp?search=f3jc&sec=urun&I1.x=19&I1.y=6 goldda 1199 babamın kartla alırsam 1079 hatta..bakalım [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 17:29 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 G1S ama o. g1s, g2s santa rosalı yeni modelleri iyidir tabi ama şuanda Türkiyede g1,g2 bile çok çok çok pahalı ve şu acer'ı geçemezler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Hepinize selamlar; Bildiginiz uzere dun Acer AS5920G (302G16N) aldim. Yanliz dikkat etmek lazim cunku Acer AS5920G'nin bildigim kadariyla 3-4 versiyonu var. Bendeki 302G16N versiyonu, en ust seviyesi. Fiyati 1699$+kdv (Vatan Comp.). Bugunum, windows update, wow kurulumu ve yamalari indirip kurmak, diger belli basli programlari indirip kurmak ve vistanin sorunlu kablosuz ag baglantisi uzerinde calismayla gecti diyebilirim. Vista performansi konusunda birsey soyleyemem cunku bu ilk vista tecrubem, ancak vistanin Acer AS5920G 'me verdigi taban puan; 4,6. Ayrintilari gormek icin spoiler i acin lutfen. [spo]BiLESENLER / ALT PUAN Islemci : 4,9 Belek(RAM) : 4,8 Grafikler(Aero icin) : 4,6 Oyun Grafikleri : 5,1 Birincil sabit disk : 4,6[/spo] Su anda Izmir'de evimde degilim, Istanbul'dayim; bu nedenle kisiti imkanlar ve internet baglantisina sahibim ve ihtiyacim olan seylere hemen ulasamiyorum. Misal oyunlar, dx10 oyun demolari. Bilmiyorum onumuzdeki gunlerde belki yeni imkanlarla karsilasabilirim, ve emin olun bu firsatlari kacirmam. :) Neyse, WoW oynadim biraz bugun, 1280*800 ve butun secenekler en yuksek halde, gayet basariliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar