Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nevermore

Durotan

Öne çıkan mesajlar

insanlık bu can grubun türü konusunda progresif, power v.s gibi tartışadursun; kanımca deliler gibi modern tarzda thrash yaparlar. kirli bi tarzları yoktur 80'lerden kalma kayıtlar gibi (her ne kadar o düşük kalite kayıtları sevebilen bi sayko olsam da.)

biyografi, diskografi v.s yazmak istemiyorum. thrash sevenlere şiddetle öneririm. hastaları zaten arşivler, toplar, eder isterse. ama şunu söylicem ki warrel dane (solist) gruba en çok şey katan üye.

yani durmayın canlar. gidin dinleyin edinin. zaten yeni thrash grupları gelmiyo kolay kolay. bulmuşken sömürün.

grup 1995'te ilk albümü çıkarmış. yeni kan sayılır o yüzden.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben hastasiyim bu adamin, az mi nille dane yaptik nickimizi de senden cocugum olsun diye yalvardik.^^
Yok böyle muhtesem bir ses daha bu alemde. Akerfeldt'in yeri ayri tabii.

Dead Heart in a Dead World, Dreaming Neon Black ve son albümleri olan This Godless Endeavor albümleri ön siralarda gelir, önerilecek olanlardan.

Ha tabi bende diskografisi var, hepsini acip dinlerim seve seve fark etmeksizin.

Riverdragon has come, The Heartcollector, Sentient 6, sell my heart for stones da aklima gelen tanidik sarkilardan. Bunlari dinleyebilirler giris yapmak isteyenler.

Bir de grubun gitaristlerinden olan Jeff Loomis ayni zamanda Sanctuary'de de gitaristlik yapmistir.
Warrel Dane'den sonra gruba birseyler katan ikinci üyedir:).
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Son albümlerini almıştım, bir beş dakika dinleyip beyenmeyip kaldırmıştım(God is an Astronaut'un yeni albümü ile birlikte elime geçmesinin de etkisi var bunda tabii) cdyi. Merak ettim şimdi tekrardan - bulup adam gibi dinleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Enayileytır kraldır yav.
Nevermore'un o gitaristi için hakkaten 2. adam demek mümkün, numetalciler gibi 7 telli kullanması dışında hiç bir eksiği yok adamın =) ritm lead alayını çalıyor zaten albüm kayıtlarında falan. Eksik deme sebebim çalamıyor olmam, gitarım 6 telli =P mundar diyorum uzanamadığım ciğere.
This Godless Endeavor daha ilk trackle bir tane geçirir adama zaten, çok cici bir albümdür.
Warrel Dane denen manyakta konserlerde enstrümanların sesini bastırabilen bir gırtlak var, opera eğitimli falan bir heriftir, çok samimiyiz ondan böyle küfür falan katıyorum. Ağır Darkthrone fanıdır ki o kısmını anlamadım hiç =). Ne kadar ağır bilemem de tişörtlerini giymiş fotoğraflarına rast geldim.
Görebileceğiniz en tipsiz vokaldir ayrıca lol.

Sanctuary de denedim Warrel amca için de, hem çok genç olduğundan öyle allahsal bir vokal yok, hem de çok çiğ geldiydi böyle, çiğ thrash te ben sevemediğimden çok ısınamamıştım, onu da ekleyeyim buraya.
Annihilator kraldır ama harbi, onun yeri ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten süper bi grup bence bi kere de olsa şarkılara bi göz atın
jeff loomis bence süper gitarist sololarına hastayım bide gitar çalmayı kendi öğrenmiş diye bişi duydum saygım arttı kendisine
ayrıca bildiğiim kadarıyla opethle amerikayı turlamışlardı mikael abimiz bişi biliyoda bunlarlar turluyo:D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...