St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Efendim biricik hunterım lvl 39 oldu sonunda yavaştan lvl 40 binek için para kasmaya başladım.İlkin lw kasmak için ayırdığım 200 kadar medium leatherım vardı.AH de şansımı deneyim diye koydum ve 2 saat sora hepsi satılmıştı.Bende sevindim böle giderse bi günde çıkarırım paramı diye başladım medium ve heavy leather kasmaya.Ama ilk satışım şansmış herhalde şimdi elimde ki 240 heavy ve 340 kadar da medium leather ile afedersiniz g.t gibi orta da kaldım.Skinning im 296 bu lvl da bana önerebileceğiniz başka çareniz var mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ah de satma bulk olarak satmayi dene once yane 300 tane saticam diyerek elden satmayi dene satamassan ah ye koy ayrica asla ahye butun mallarini dokme piyasayi dusurme yane hep 3 er 5 er koy levle 39 oldugundan git devilsaur deiris kas git hede kes diyemiyorum ama yane skinning den cok ahim shim para gelmez sole bisi yapabilirisniz enchanter arkadasin warsa sen yesil item yap o dis encahntlesin cikan mallari satin ahde daha rahat musteri bulabilrisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 hmm anladım saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Badlands deki elementalleri keserek çok rahat alırsın mountu huntersın farm derdide yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar