Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Biraz önce böyle bişey geldi. çince tarzı sembollerle yazıldığından anlamadım bir halt sildim gitti. Nasıl oluyorda 4 yıl öncesinden email alıyorum ben?
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 kıyamet alameti yada uzaylılar geliyo
MadOrca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 böyle bi site vardı, kendi kendine de mail atabilirsin, ulaşmasını istedigin tarihi yazıyorsun maili göndermeden önce, o tarihte gönderiyor sistem maili otomatik olarak. atıyorum simdi bi mail yazıp kendine, 2010da gönderilmesini istiyorsun, diyelim doğum gününü kutluyorsun kendinin, sana 2010da doğum gününde bugün yazdığın mail geliyor =) belki biri yanlislikla mail adresi olarak seninkini yazdi denerken, öyle gelmiş olabilir
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Bir çok e-mail header'ı (başlık bilgisi diyelim daha doğru olsun) gönderilirken ayarlanabiliyor(override edilebiliyor diyelim buna da : p). Bu nedenle de o şekilde garip bilgilere sahip e-mail'ler gelebiliyor ara sıra.
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 e-mail ışık hızını geçmiş yada geçmişden biri senin peşinde yada 2003'te biri seninle dalga geçmek için orca'nın dediği gibi zamanlı bir mail attı şuanda bilgisayarın karşısında gülüyor yada geçmişten biri senin peşinde. Bunu yazmıştım evt bence bu.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Zaman göreceli bir kavram olduğu için olabilir mi? Olamaz mı?
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yahoo mailima durmadan 2010 9 8 den mailler geliyo, alıştım
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 10 kişiye göndermezsen pipin kavrulacak
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Bişe deil ki onlar, mail headerlerini ayarlayarak ben istediğim kişiye admin @ paticik. com'dan mail atabilirim mesela.
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Hani bir site vardı email yazıyorsun ilerde hangi zaman gelmesini istiyorsan ozaman geliyor eski olaydı baya belki onu yapmışındır
Öne çıkan mesajlar