Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Remote administrator isimli programın serverini kuruyorum. Serveri kurarken "Install RAdmin server as system service" diye bir seçenek çıkması lazım. Ancak böyle bir seçenek çıkmıyor. Bu kutucuğu işaretlemeden kurulum yaptığımda bilgisayara restart attıktan sonra çalışmıyor program. Görev yöneticisine bakıyorum r_server çalışır durumda değil. Bu programı kullanıp bu sorunla karşılaşan var mı ?
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Bende Radmin 2.2 vardı direk kendisi çalışıyordu. İlginç
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Bende de kendisi çalışıyordu daha önce. Format attım bilgisayara. Tekrar kurmak istedim ancak bi seçenek var yukarıda ki msjımda belirttiğim o seçenek çıkmıyor. Servis olarak başlatmıyor programı.
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 dusuk ıhtımal ama varsa antivir ları kapatıp bir dene uzatan kontrol programlarıda bır nevi trojen
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 servislere bak. manueldeyse otomatiğe getir. servislere eklemiştir heralde
Öne çıkan mesajlar