Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besıktas - Elazıg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu maç berabere kalabiliriz, zago, ronaldo, ibo, cordoba yok, takım da konsantre olamazsa zor maç tabi maçı çevirecek çok oyuncu olduğu için belli de olmaz.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
Banada öyle geliyor üstelik gündüz. Bjk gündüz maçı yapamıyor.
Ronaldo oynıyacakmış. Umarım alırız.
Ya lucescu niye Ahmed - Sergen - Tümer oynatmıyor ? 3 nü nirden oynatsa show olur. Birbirlerini tamamlarlar. Mesela Real de Zidane Raul Figo birlikte oynuyorlar. bide beckham ohhh[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
oda doğru ama sonuçta ortasaha tıkır tıkır top yapıyor pozisyon yapıyor.
Gerçi lucescunun bileceği iş belkide 3 birden oynadığı zaman defans bütünlüğünü yitirir kimin nasıl oynadığını bilmiyoruz.
Biz hepsi girdiğinde harika oynuyor birleştirirsek süper takım olur mantığıyla bakıyoruz gerçi ama.
Hiç bir maçta şuana kadar oynatmadı 3 nü bir arada.[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
3ü bir arada oynarsa rakip takım da bol gol bulur, (bkz: real). e bu da lucescu'nun kesinlikle istemediği bişe[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
3ünün birlikte oynaması zor. zaten 3ü de ayağında top tutmayı çalıma gitrmeyi seviyor. e 3ü birden oynarsa diğer oyuncular oynamasın bari hayatta top gitmez millete bunlar oynar paso :)

zayıf rakiplere karşı bu 3ü oynarsa bayaa etkili olur takım ancak kuvvetli takıma karşı 3ü birden oynarsa folloş oluruz gibime geliyor. bak lazio maçına kontrollü oynuyopruz ama adamlar bir yolunu bulup takıyor. e sen o maçta giunti yerine ahmedi pancu yerine sergeni koyduğumuzu düşünsene bayaa gol yerdik bence
Mesaj tarihi:
Beyler ben buraya yeni yeni takılmaya başladım ama anladığım kadarıyla herkes bi topici ilk açmak için yarışıyo auzhuaha süper lan sidik yarıştırıyolar mübarekler.....Bari yorum sizin yazmada bişi yaz anlamlı olsun.......
Mesaj tarihi:
elazığ ligin en güçsüz ekibi, kesin yener beşiktaş paf takımı bile yener[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Mesaj tarihi:
elazığlı effa kaleye giden topu kesti son dakikada yok böyle bir denyoluk yahu
bu savunma anlayışı ikinci yarıda elazığ gol atar,
bjk atar atmaz bilemem ama bu oyunlarıyla bir gol daha yememeleri zor, ramazan ın şansı bir yere kadar sürer.
  • Yeni Oluştur...