Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Website Template Sorusu


Gangren

Öne çıkan mesajlar

öncelikle, ayıptır. ben şahsen bu mantığın internet ortamlarında destek görmesini istemiyorum. öyle birşey yapmak alanen çalmaktır.

ne sorun doğurur dersen, alay konusu olursun. ortada dolaşan templateler biliniyor. bırak direkt kopyalayanları, esinlenenler bile bir ton alay konusu oluyor.

yok gerçekten hiçbirşey yapamayacak durumda isen, ücretsiz taslaklar var. al onlardan birini kullan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzellik salonu için tanıtım sitesi olacak işte, bende açıkçası 50$ verip, hem bu tür sorunlardan kurtulmak isterim, hemde yapana bir nevi kazanç sağlamak.

Ama merak ettim açıkçası, sizce, bu hazırlayan eleman veya şirket, bi template için sorun çıkarır mı :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

etrafta bir ton bedava template var, neden paralı olanları almak istiyosun ki?

güzellik salonu gibi bir şey için sorun çıkacağını hiç sanmam, ama sonuçta bedava kullanmak (veya en iyisi kendin yapmak) en sağlamı.

bir de tek bir işlikse template kullanmak mantıklı tabi, ama eğer ileride de bu tarz işlerle ilgilenecekseniz bir kaç gün ayırıp adam gibi web tasarım öğrenmek en mantıklısı bence. kendi template'ını yaratmak gibisi yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende uyuz oluyorum template kullanarak Web Tasarımcıyım diye geçinenlere.

Geçenlerde bi şirketin bi ürünü için site yaptım. Benden önce 3 kişiye yaptırmaya çalışmışlar becerememiş hiçbiri. Önceki çalışmalara göz attım bide ne göreyim? Template. 0 tasarım bilgisiyle iş biyerde tıkanıyor. Hem insanların zamanına mal oluyorlar hem bu işi gerçekten emeğiyle yapanları baltalıyorlar. İşin ilgincide biz yapacak iş bulamazken bu tipler çokta güzel iş bağlıyorlar şaşılacak şey..

Sözüm meclisten dışarı.

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 15:46 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende uğraşmak isterim ancak, şimdi bu templatelerin Flash olanları da var ve adamlar hakkaten güzel işler çıkarmışlar.

Rica edildi ve bende iyi birşey olmasını istediğimden (kısa sürede olması da önemli) böyle bir yola başvuracağım büyük ihtimalle.

Tasarım bilmediğimden (yani Photoshop'du, Flash'tı) böyle bir template ile Dreamweaver'da iyi bir site çıkarabilirim sanırım.

Fiyatlarda makul.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha once hic template kullanmadim, fakat...
Template kullanarak websitesi yapmak gayet dogal. Herkes tasarim yetenegine sahip degil. Herkesin elinin altinda tablet yok. Herkes kafasindakini ekrana aktaramiyor. Adam kod bakimindan gucluyse, ugrasmak istemiyorsa tabii ki tasarim alacaktir. Gidip calmasindan iyidir. Esinlenme iyi bir sey de bir yere kadar. Esinlenerek guzel isler cikaran bircok site var ama dedigim gibi esinlenme var esinlenme var. Kodu tamamen calip sonra renkleri degistirip esinlendim diyen adam da mevcut.

Gittikce komplike hale gelen bir sektorde, spesifik konular uzerinde yogunlasinca, diger konulardaki yetenek azaliyor veya ortaya cikan urun/harcanan zaman cok yuksek oldugu icin parayla almak daha mantikli. Template olayini bi programcinin bi tasarimciyla birlikte calismasiymis gibi dusunun. Pek de ayip bi tarafini goremiyorum ben. Ha template alip daha sonra musterinin istegi dogrultusunda bunu degistiremeyecek kadar aciz insanlar var; o konuda size katiliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben template kullanılmasına ya da alınmasına karşı değilim. çünkü o tartışmaya girersek "e otur kendi webserverını yaz kardeşim"e hatta "e kendi mikroişlemcini yap" a kadar varırız. bir insan profesyönel ya da amatörce kullandığı her aracı kendisi yapamaz ya da yapmak istemez. bu çok doğaldır. bir web sitesinin tasarımı da bu araçlara dahil olabilir.

benim karşı olduğum şey korsanlık. bu konuya özel olarak ücretli template'lerin korsan kullanımı..

not: "insan kazıklamak caizdir, template kurup 1000 dolara satın" demedim, yazımdan o anlam çıkmasın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
None_
üye § 06 Temmuz 2007, Cuma - 21:41

hazı template kullanmam,yaparım ederim diyenler örnek sitelerini verselerde, bizde feyz alarak gezsek sitelerini.
<<


Web sitesi inceleme otoritesi ilan eden kim ki seni? Neden kendimizi sana kanıtlamak durumunda olalım? Sen kimsin ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...