Awake Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Kojiroh, tartışmanın anlamı yok demişim, tamam fanboy olalım demişim, gelip hala ama gerçekler bu demenin alemi ne? Sizin dediklerinize saygı duyuyorsam birazınıda benim beklemem kabahat olmasa gerek.Rica edicem görmezden gelin o yazdığım animeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bendede 50-60 dvd anime var ama arada en sevmediklerim arasında elfen lied vardır :P ama başı samurai deeper kyo çekio kolpalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ya zevk meselesi kardeşim bu herkesin bayıldığı school rumble a bok gibi dedim diye evime bomba atacaklardı benim. Herkesin bi animeden ve ya mangadan beklediği tarz değişiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Full Metal Panic demeyi unutmuşuz. fmp ile ilgili herşeyi izlemek lazım. özellikle fumoffu. sinirlerim bozuldu gülmekten fumoffuyu izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 elfen lied'den kaçınsın aman, anime seven insanı anime'den soğutur o kadar dandik. ben izlerken giden vakte üzülüyorum hala 10 saat filan gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 elfen lied'i 2 bölüm izleyip koşa koşa kaçmıştım... tek verebileceğim tavsiye: Full Metal Panic Full Metal Panic Full Metal Panic Full Metal Panic Full Metal Panic Full Metal Panic Full Metal Panic edit: gantz'ı önermiyorum bir de özellikle (mangası iyi) ama animesi 12. bölümden sonra sanki "biz vazgeçtik ya istemiyoruz bu animenin tutmasını" demişler gibi... [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 08:20 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 One piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 simdilik serilerden ozellıkle bıtmemıs olanlarından uzak dur. film olarak "wampıre hunter d bloodlust" ve "nınja scroll" baslangıc olarak tavsıye ederım (aynı yonetmenın eserı) gerısıde kendılıgınden gelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar