Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Pulse'u yeni yükledim. Birkaç kere keystroke'ları yükledim. Hotmail'den aldığım bir hesabı yazmıştım e-mail olarak.. Şimdi hotmail'e baktım da, Birkaç kere "mesaj gönderilemedi" hatasıyla postama mail geldi. Şaşırdım, "herhalde pulse, keystroke'ları yollarken olmuştur" dedim. baktım birkaç kere daha aynı şeyden oldu. Jaan88'e felan filan yollamış ama ulaşmamış. Merakımı cezbetti, baktım .pif uzantılı felan dosya var. Bir bakıyım ne dosyası diye. hotmail virüs taramasından sonra: "W32/Sobig.f@MM Virus Found" dedi. Şimdi diyorum, pulse millete virüslü dosya mı yolluyor, yoksa bana virüs mü bulaştı? Ya da pulse'un yaptıklarını hotmail virüs olarakmı algılıyor? Valla ben bişi anlamadım bu işten de, size sorayım dedim. Virüs taramasında şu ana kadar birşeye rastlamadık da, kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 pulse dan oldugunu sanmıyorum ben gonderiyorum email hotmailden ehehe[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hotmail virus olarak algiliyodur buyuk ihtimal. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bu tip mail yazılarak acc açtırılan yerlerin bazıları bu mail adreslerini para ile satabiliyor alan kişilerde reklam mailleri veya virus mailleri yollayabiliyor, hotmaile gelelim biri biryerden mailini bulup viruslu dosya içeren mail yollamış hotmailde mailde virüs var diye seni uyarmış bu senin pc inde virus olduğunu göstermez eğer hotmail uyarmasaydı sen dosyayı açsaydın virus bulaşırdı.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ya beyler gerçektende sanırım bu Pulse de bişi var.Benim makinanında arada bir internet bağlantısı gidiyor.(Kablo Net. Müşteri hizmetlerine tel açtım."Kablo modeminiz şuan online." dediler. Bu olay Pulse 'u çektikten sonra başladı...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ne diyon olm jaan88 benim emailim sende ne arıyor?[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 demek istediği kendisine gelen mailin cc bölümünde senin mail adresininde yazılı olduğu.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 eet aynı pulse olayı bendede oluştu direk sildim[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 e ama dosyayı indirmek istediğimde hotmail, vürüslü dedi..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Varmı birşey bilmiyorum ancak bu pulse'ı çektiğimden beri makinemde durduk yere pop-up'lar,durduk yere virüs uyarıları geliyor.Dikkat edilmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 benim fikrimi sorarsanız(gerçi soran olmadı) gerekli dosyalarınızı backuplayıp format atıp kurtulun.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | [Bu mesaj XaYd3r tarafından 08 October 2003 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 sanırım spyware veya adware değil.. ad-aware, spysweeper, norton antivirüs bilgisayarımda hiçbişi bulmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ad-aware bende gator buldu o ayrı,birde iexplorer.dll,bilinmeyen 4 tane dosyayı spyware olarak buldu.Pulse'ı sildim,bakalım düzelecekmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ultratv internet, pulse u bugün yükledim bugün başladı garip bi şekilde kopmaya... silenzi :/ (gerçi bu internet normaldede kopuyoduda yeni kopuş stili geldi bugün)[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ya artık MSN,ICQ,Microsoft Outlook,İmesh,Kazaa gibi hiç bir program ile online olamıyorum.Sadece Explorer la web istelere girebiliyorum...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 08 October 2003 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 sen bilgisayarı at :P[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar