Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurkur kayıt şeysi

malik

Öne çıkan mesajlar

internetten yapılıyor ilk başvuru biliyorsunuz,ara sınıf kayıt şeyine giriyorum,tc kimlik nom ve baba adı istiyor,yazıyorum,güvenlik şeysi yazıyor resimde,yazıyorum;ama işlem devam etmiyor.
ve zibilyon kez denedim,olmadı.
böyle problemi olan var mı?
sonra asil kayıtlar doluyor ,boş boş misafir parası veriyoruz yedekte beklerken,ya da yardımcı olabilecek birileri var mı ?

internet mi burası mı bilemedim,buraya açtım başlığı.
Sosyal ağlarda paylaş

katkı kredisi bildigim kadarı ile yurtta kalan öğrencilere veriliyo ve yurda aylık 50 ytl ödüyorsan 10 ytl ye geliyor.
sana yemekhane varsa eğer yurtta orda kullanabilmen için yemek fişleri felan veriyorlar. o diye biliyorum ben yanlışda olabilir.
öğrenim kredisi ise her ayın 7 sinde ilaç gibi gelen 150 ytl dir. ziraat bankası bankamatiklerinde ayın 7 sindeki yada ayın 6 sı saat gece 10 11 sonrası kalabalığın sebebi öğrenim kredisidir.
güzel bir şekilde kullanmak her zaman mantıklıdır.
borca gir kendine bişiler al ve öğrenim kredisi ile aylık taksitler olarak bu borcu kapatmak en mantıklısıdır yoksa yenir içilir bi yararı görülmez :)

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 13:00 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim de katkı kredisi harç mevzuunda işe yarıyor. Ben yurtta kalmıyorum -kalıyordum geçiş yaptım memleketime- katkı kredim devam ediyor.

Peki başlık altında ekstra bir soru; öğrenim kredisini başbakanlık bursuna çevirebilir miyiz?
Saygılar =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...