nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kaygısızlar birinci sırada benim kalbimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yedi numara yedi tepe istanbul ruhsar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kavak yelleri senden başka /neden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 süper baba bizimkiler kaygısızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Drakkahn said: Tatlı hayat kırar yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ikinci bahar süper baba mahallenin muhtarları bizimkiler / 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yedi tepe istanbul nasıl evde kaldım şası felek cıkmazı(trt nin bu donemdeki dizileri kanımca imbaaah idi) bonus olarak cemberimde gul oya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yaprak Dökümü şu sıralar. Eskilerden de, Süper Baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bıçak sırtı sırf kadrosuyla bile fark yarattı. fikret kuşkan, nejat işler, erkan can, melisa sözen ve vildan atasever. daha ne olsun ama yani. her bölümü ayrı bi film havasında geçti ama beklenen ilgiyi göremedi ülkemizin aşiretli, binbir aşklı, çakma yabancı dizili oldukça mükemmel yapımları olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ikinci bahar tatlı hayat kurtlar vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yeditepe İstanbul Kurtlar Vadisi Tatlı Hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Ekmek Teknesi İkinci Bahar Süper Baba Avrupa Yakası Tatlı Hayat Bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Tatlı hayat 7 numara ayrılsak da beraberiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Kurtlar vadisi (ilk kurtlar vadisi) Bizimkiler Tatlı hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bizimkiler super baba yeditepe istanbul tatli hayat ekmek teknesi avrupa yakasi ikinci bahar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Kurtlar Vadisi Avrupa Yakası Ekmek Teknesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 çemberimde gül oya ikinci bahar biz size aşık olduk bizimkiler kurtlar vadisi benim böyleydi.. Ama şu sıralar gece tekrarını veriyolar Aslı ile Kerem diye de bi dizi vardı ya çok eğlenceli Ozan Güven Şebnem Dönmez falan var (ki en tatlı halleridir o zamanlar,onunda etkisi olabilir:p) çok samimi geldi ilk izlediğimde yıl kaçtı bilmiyorum 2004 yada 03 yapımı bişedir tahminen fazlada eski deildi ama, böle bi etki yapmamıştı şimdi baya baya hergün zevkle izliyorum benım top5ime girer valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 süper baba ikinci bahar avrupa yakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ikinci bahar ekmek teknesi tatlı hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Süper Babayı izlemek istiyorum 1. bölümden itibaren. nasıl ve nerden izleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 http://sharebus.com/index.php?showtopic=53794&st=15 burda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 süper baba tatlı hayat çemberimde gül oya 3ü de mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 tatlı hayat ikinci bahar biz size aşık olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar