Arma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Hesaplama yaparken 3 ten fazla oy kullananlarda ilk 3 sıradakileri dikkate alacağım. 2-3 gün sonra gelen oy durumuna göre bir toplama yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 1-Esir şehrin insanları 2-Çemberimde gül oya 3-Tatlı hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 İkinci Bahar Bizimkiler Süper Baba oylamada sayılmicakmış 3 taneden sonrası ama komedi olarak Kaygısızlar ve Avrupa Yakası'nı da saymadan edemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 1- süper baba 2- bizimkiler 3-ikinci bahar geyik ilk 3 [spo] 1- asmalı konak 2- zerda 3- aliye [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 tatlı kaçıklar, kaygısızlar edik: avrupa yakası bide evt. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 13:07 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Daha çok oy daha çok oy. Hadi bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 said: 1- Çemberimde Gül Oya 2- Karanlıkta Koşanlar (isimden emin değilim) 3- En Son Babalar Duyar (kadirin daha ön planda olduğu kısımları Yedi Numara, Tatlı Hayat ve Sultan Makamı'nı da eklemek isterim ;) [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 21:32 tarihinde, Farinal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Sıcak Saatler Tatlı Hayat Kaygısızlar her denk geldiğim tekrarını izlediğim dizilerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Tatlı Hayat Bizimkiler Süper Baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ikinci bahar esir şehrin insanları avrupa yakası yedi tepe istanbul sultan makamı çemberimde gül oya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ***Super Baba ( bir doneme damgasini vurdu peh peh peh ) **Tatli Hayat ( Ben baslarda izlemezdim,sonra uzuldm izlemediklerime ) *Avrupa Yakasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 süper baba avrupa yakası tatlı hayat [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 01:27 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 1- Süper Baba (flütlü girişi efsaneydi zaten) 2- Bizimkiler 3- Sıcak Saatler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 genco korkusuzlar maçolar edit: bir de doktorlar var, kutsiciğim benim. [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 02:40 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hastane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 simdiye kadar adam gibi beyenerek izledigim ikinci bahar bir istanbul masali tatli hayat biz size asik olduk avrupa yakasinin baslari cocuklar duymasinin baslari en son babalar duyar in kadirli bolumleri (evde kadirbey rezort derdik buna :P) tatli kaciklar tarumar geldikten sonre baska bir keyifli olmustu yilan hikayesinin meltem cumbul lu ilk bolumleri superdi sonra memoli supermen olmaya calisinca (taksimden belgrad ormanina depar atar yada yuzerek ucak yakalamalar filan) kaak tadi verdi ozellikle GRAAAAAAL diye bagirmalar filan oghhk super baba yi zoraki izliyorduk evde bi sure sonra baymisti bizimkiler i ise her duydugumda ciglik atmak istiyorum ANNEEEEEEE die pazar gunu ertesi gun okul var odev yetismemis banyo yapilicak annem arkada camasirlari utuluyor boole bayik bir atmosfer ne zaman du dudu dut duuu muzigi baslar eyvah sictik haftasonu bitti atmosferine girerdim hatirlamak bile istemiyorum :P bide hastane vardi zeki alasya metin akpinar in oynadigi superdi oda scrubs i her gordugumde aklima o gelir bide kanal D de askim askim vardi bayik di ama eglendiriyordu renkli karakterleriyle laz balikci ayuminin oynadigi capon ahci filan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 GENCO !!!!!!!!!! dsadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Ikinci Bahar Ekmek Teknesi Super Baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Süper Baba son bölümlere doğru çok baymıştı hemde çoook. 1-İkinci Bahar ( Diziyi tam zamanında bitirdiler suyu cıkmadan) 2-Yazlıkçılar ( Bizimkiler dizisinde oynayan oyuncuların Yaz sezonu için çekilen dizisiydi.Çok eglendirici ve komik bir diziydi. Almancıl Nuri yi hiç unutamam bira içer,geyirirdi :D ) 3-Avrupa Yakası ( Ata Demirel gitti dizi bitti ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ikinci bahar kurtlar vadisi avrupa yakası kampüsistan ve lise defterinede sarmıştım bi ara güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Sıralama yapamadım kusura bakmayın. - Boş Gezen Ve Kalfası (Kanal D) Yuh kimse hatırlamamış bunu , gerçek bir TV efsanesidir bence.Ferhan Şensoy + Rasim Öztekin diyorum , "best TV series ever" Değil Bir Demet Tiyatro , Lost bile halt etmiş kalır yanında şerefsizim. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bosgezen+ve+kalfasi - Utanmaz Adam (ATV) 4 bölümlük bir Abdullah Oğuz dizisi.10 yıldır İntro'sunda kullanılan enstürmental versiyon elektro gitar yorumu "Hatasız Kul Olmaz" MP3ünü arıyorum hala bulamadım.Okan Bayülgen'i geçtim , Zafer Algöz'un zaten hayranıydım , lakin rating almadı 4 bölümde hızlı bitti. - Bulutbey (Kanal D) http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bulutbey Türk Tvlerinde denenmiş en özgün projedir (Her ne kadar pilot episode'u ile ekrana veda etmiş olsa da) Unutulmayacak , unutturulmayacaktır.Yerdne yere vuranlar olsa da milyon tane köy dizisinin yanında Bulutbey rönesans gibidir.Satranç oynayan anti-hero fikri bile kazmatör Polat Alemdar ve mobilize odun Yusuf Miroğlu'nun yanında mucizevidir. Dizinin hemen öncesinde haberleri sunan elemanın "Bu akşam John Woo sinemasının yeni bir yorumu olan müthiş bir seri , Bulutbey başlıyor , kaçırmayın" diyişi vardır , kimse hatırlamasa ben unutmam şahsen. Konu : "sürükleyici senaryosu ve özellikle görsel efektleriyle dikkat çeken dizide, küçük yaşta diyarbakır’da bir köyden para karşılığında satın alınan ve yıllarca mafya tarafından; silah, patlayıcı madde, yakın dövüş sporları, yabancı dil, satranç gibi konularda eğitilen ve şimdi yirmi beş yaşlarında gözü kara bir genç olan bulutbey’in maceraları anlatılıyor." En doğru yorumlar : 1- "degeri anlasilamamis bir yigitti bulutbey. bahti biraz acik olsaydi, bugun polat alemdar bir kahraman* degil basit bir kopya olacakti," 2- "yayinlanan tek bolumuyle kult olabilmis bir dizi." 3- "dizi furyası içinde dönüm noktası gibi bir yere sahip olan yapım. ilk çıktığında henüz tv dizisi izleyicileri bizim haftalık aksiyon kahramanlarımıza hazır değildi. bir tek deli yürek vardı ki zaten o da varoşların racon sahibi çocuğu ekolünden geliyordu. ravioli'nin pek güzel dediği gibi değeri azıcık anlaşılsa polat alemdar diye bir adam belki de belleklerimizdeki bu derin tahribatını yapamayacaktı. matrix kopyası, max payne çalıntısı deli yürek özentisi diye üzerine gidildi. polat alemdar kafa kesmeden önce burak sergen'nin kulak kesme sahnesi yüzünden yayından kaldırıldı. zaten pek de bir izlenme oranına erişememişti. matrix, payne, woo, şibumi göndermeleri hatta yer yer blade takılmaları ile türk dizisi piyasasında eşi benzeri görülmemiş bir şeydi. bilgisayar destekli görsel efektleriyse ancak iyi birer deneme olarak adlandırılabilir. senaryosu ise dizi piyasasının çapına bakıldığında son derece özgündü. oyuncu kadrosunda tiyatrocular vardı yapımcıların akrabaları değil. keşke böyle bitmeseydi. özgün bir şeyler yapılmaya çalışıldığında böye yerin dibine batırılıp sonunda "türk halkına özgün dizi gerekmez, karışık kurguları anlayacak kapasiteye sahip değildir," yargısını besleyen bir durum olmasaydı. iyi gitseydi de asmalı konak ve benzeri bin tane dizi ile kurtlar vadisi havlamaları yerine yabancı dizi piyasasını ele geçirmiş olan alternatif kurguların bizde de önü açılsaydı fena mı olurdu? birincisi bulutbey gibi olurdu ikincisi biraz daha eli yüzü düzgün, sonra bakarsınız bir tane ciddi ciddi kaliteli bir yapım sıyrılır çıkardı." [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 09:55 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bulutbey duymuştum ama izlemedim ama bulutbey isim olarak beğenmedim zorbey,fırtınakamil gibi bişi yani ismi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Avrupa Yakası Son bölümlerde cılkını çıkartmak için uğraşmalarına rağmen yine de en güzel Türk dizisidir bence Kaygısızlar -Taksi -Yolcuu repliği bile yeterlidir :) Hastane Zeki Alasya-Metin Akpınar yeterli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 -Taksi -Yolcu'dan sonra aynı sahnede Eleman otobüse binip öndeki taksiyi takip et diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 İkinci Bahar Ekmek Teknesi Karanlıkta Koşanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar