UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Merhaba arkadaslar amacım geyık degıl.Onu solıyım bastan..Evde cıldırmak uzereyım.Dısarı cıkamıyorum nedenını sormayın o yuzden uo oynayıp sıkıntımı atmam lazım.LLutfen bana oyle bır server soleyınkı adam gıbı bırısı acmıs olsun,serverın ph ı gecıpte ne fazla nede az olsun,server kalıtelı uzun omurlu olsun vede En onemlısı su an acık olsun...Tum onerılerınızı beklıyorum artık pm yada buraya atılması yasak degılse buraya yazarsanız sevınırım..Lutfen bana yardımcı olun duzgun bı servera cok ıhtıyacım var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 pati uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ya uo serverı araması yasak dıye bılıodum o yuzden buraya actım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Pati uoyu bılıyorum..ama run uo bana gore deıl ..Lutfen sphere server bulursanız pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ben sana pm attım ama beğenmedin galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Teşekkür ederim fakat ben kalıcı bir yer arıyorum ve serverının kalıcılıgına ınanamadım.Nedenı ıse senın adını daha once duymamıs olmamdandır.Guvenemedım.Eger normal bır shard arasam dusunmeden gırerdım.Ama uo yu bu sefer uzun soluklu dusunuyorum.Ve senın shardının uzun omurlu olucagına ınanamadım. Not:Biraz acık sozluyumdur.Kesınlıkle amacım senı kotulemekde degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 uokingse bak istersen bayadır var bende arada takılıyorum kalabalık falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Uogamers Hybrid serverı var ortalama online oyuncu sayısı 1000 felan. Tam sphere degil de onun gibi bi bak istersen http://www.uogamers.com [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 00:07 tarihinde, Nosfe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 http://www.revolutionuo.net/ Al işte, nebula'nin eski acc leri de buraya gecti. Kalabalik felan takilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Sen bilirsin. Tavsiyem, UOKings adlı serverın sahibinin serverın adını Edit Kings olarak değiştirmesi. Resmen edit yuvası. Revolution gerçekten güzeldir bak, tavsiye ediyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Yanliş anlaşilmasin ben tavsiye etmiyorum hiç bir server'i. Uo ya tamamen karşiyim.. Git magic the gatherings felan oyna, turnuvalar'a kadar dunyayi gez.. Ne gomuluyorsun ekran arkasina.. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 baska shard var mı sphere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 elpida var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 www.amentes.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 . [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 09:08 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Aykan amentes de edit dolu sana söyledim ben takmıyorum diyorsun bari insanları çekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 uokings de fazla edit var evet ama genel bir zenginlik ve refah :) ortamıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Elpida Ve Amentes ikiside edit dolu serverlar arkadaşlar..Onlarla zaten işim olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Wish acılıyor yakında..Oraya gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 editliycek varsa geleyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 valla owner coder abı sanmıyorum edıt yapcagını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar