Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=3LKhDEKCSw0&mode=related&search= Uyuşturucu kullanırsanız böyle olursunuz işte, ona göre :P Yanlız harbiden asit manyağı mı olmuş, mantar kafası permanent mı olmuş, ne olmuş bu kadıncağıza, yazık ya bir yandan da acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 şikayet ediolar açma böyle topicler :) beni etmişler dün 2 kelime söyledik diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Uyuşturucu kötüdür diyorum, bunun için şikayet edileceksem pes yani. Hani her şeye bir şey denir de, şu haldeki bir kadını gören de uyuşturucuya özenemez be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ne almış acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bu kadının amacı nedir.niye böyle bir şeye başvurmuş.uyuşturucu kullanmayalım, kullandırtmayalım edit:typo [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:50 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 5237 sayılı türk ceza kanunu 190.madde: a-kolaylaştırma : 190.maddenin 1/c fıkra ve bendine göre ; bu maddelerin "kullanma yöntemleri konusunda başkalarına bilgi veren" iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. 190/2 madde " bu maddede tanımlanan suçların tabip, diş tabibi, eczacı, kimyager, veteriner, sağlık memuru, laborant, ebe, hemşire, diş teknisyeni, hastabakıcı, sağlık hizmeti veren, kimyacılıkla veya ecza ticareti ile iştigal eden kişi tarafından işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır. b-özendirme : 190.maddenin 3.fıkrası: "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendiren veya bu nitelikte yayın yapan kişi,iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Aaa manyak!! Epik kadar tas dussun basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 İsteyen dava açsın. Bu topic özendirmenin tam tersi. Kimseye de uyuşturucu nasıl kullanılıyor öğrettiğim yok. Kadın çıldırmış, kafayı yemiş, komik duruma düşmüş, muhtemelen uyuşturucu yüzünden, onu gösteriyorum. Topic'in başlığı bile "Uyuşturucu kakadır." Bunu özendirme zannetmek için gerçekten zihinsel problemler çekiyor olmak lazım zarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zarekcim bende sana dava açıyorum.sinirimi bozuyosun. burda kesin deneyin kullanın diyen biri varda bizmi görmüyoruz başıkta bile kaka yazıo neye dava açıosun veya açıolar bırak allaasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 @ yazsak hebele hubele aykırı diyorsunuz forum etiğine. o mesajın üstündeki mesaja hitaben yazılır zaten belirtilmemişse diyorsunuz. diablo'nun kadın hayatını yaşıyor mesajı vardı orada. ondan sonra da vay efendim sen b1ana uyuşturucuya özendiriyorsun milleti dedin. ya arkadaş at gözlüklerini çıkar iki dakika ön yargılarını bir kenara bırak. ayrıca hiç bir ibare yok konu hakkında verilmiş bir bilgidir. uyuşturucuyu övmenin cezası. bundan bu kadar rahatsız oluyorsan bilemem sebebini. ayrıca halka açık alanda yapılan bu tür bir suç için kamu davası açılır zaten. kimsenin şikayetçi olmasına bile gerek olmayabilir. bir gün paticik.com'u açtığınızda şöyle bir yazı belirebilir: " BU SİTEYE ERİŞİM MAHKEME KARARIYLA ENGELLENMİŞTİR!!! :@ :@ :@" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yahu kadının kendi hayatı.kullanır kullanmaz kime ne.bırak hayatını yaşasın. onun hayatını yaşama biçimi oysa kendi zevki. neyin peşindesin bilsem.gerçekten bir kamera şakası olduguna inanmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Zarek sen de insanlari cinayete ozendiriyorsun/tesvik ediyorsun. Bunu naapicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Uyuşturucunun zararları üstüne açılmış yüzlerce internet sitesi var, uyuşturucudan bahsetmek yasak olsaydı zaten öncelikle Narkotiğin web sitesi kapatılırdı, konuyu irdeleyen binlerce web sitesiyle beraber. Diablo'nun lafıysa basit bir umursamazlık mesajından ibaret. Kadın Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşamıyor, uyuşturucu kullanıp kullanmadığı bile meçhul, Diablo da umrumda değil, istediğini yapsın anlamında bir mesaj atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ekşi sözlüğü kapattıran mesajların da diablo'nun yazdığı mesajdan pek bir farkı yoktu. mahkeme kayıtlarına bir göz atmış olanlar fark edeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 baronlar sitesi diye bi site var sitede her uyuşturucu maddesinin içinde ne oldugu.hangi kafayı yaptıgı nasıl içildiği yazılıyor git orayı şikayet et cnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kanıtlasana zarek :) ben ne msg atmışım bak bakiyim yukarı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 orda baya takılıosun galiba diablo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Zarek şeytanlar götürsün seni abi.Bırak ya.Bir tatile falan çık.Uzaklaş pc başından. Kadın sıyırmış iyiden iyiye...:( [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:51 tarihinde, c_a_p_t_a_i_n tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 evet genel kültürümü geliştiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Bu ablamızın uyuşturucu kullandığını nereden biliyoruz yalnız? Hani belli ki uçmuş da, manyak bol dünyada, belki default olarak böyle gelmiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bumudur olay yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: pogodi, 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:57 tarihinde demis ki: zarar ziyan mısın zarek? ehue soruyo musun bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 tanımıyorum ki adamı emin olmak istedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 190.maddenin 3.fıkrası: "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendiren veya bu nitelikte yayın yapan kişi,iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır" Uyuşturucu kullanmamaya özendiren mesaj atmış Anti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 şunu yazacak uygun bir yer aklıma gelmedi, bu güzel başlıklı konuyu buldum :) said: "eroinin bir gramını dörde bölerek tek içimlik paketler haline getirip 10 tl'den sattıkları belirtilen zanlıların, ayrıca içine fare zehiri, floresan tozu ve ağrı kesici hapları ezerek karıştırdıkları belirlendi. fare zehrinin halüsinasyon görülmesine neden olduğu, bu nedenle uyuşturucu etkisi yarattığı için tercih edildiği kaydedildi." http://www.hurriyet.com.tr/cono-asiretinden-olduren-formul-14500440 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar