Jester Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 3 şarkıdan başka hiçbişi çalmıyo? salak mıdır nedir? (winamp 2.91)[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Benim yaptıgımı yap Winamp 3.0 çek derim.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 sakin 3.0 cekme derim. igrenc bir sey. önce bir new list yap. bosalt listeyi tamamen sonra load list ten tekrar geriye getir. degisir herhalde. bir de dosyalarin yerini degistirdiysen o 3 sarkinin disindakileri o yüzden öle yapiyordur(ki sorun kesin budur)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Winamp 3 'un nesi kötü_? Ben begendım gayet güzel çalışıyor.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 winamp 2.81 den 3 e atladılar ama bug doluydu sora tekrar 81 den devam etmeye başladılar 2.91 in çıkmasının tek nedeni 3 ün buglı oluşudur yani yok abi olmuyor yerleri de değiştirmedim bir şarkıya tıklıyorum onu çalıyor sora tekrar dediğim şarkılara geçiyor geri yine başka bi şarkıya geçiriyorum yine dönüyo alice cooper - billion dolar babies disneyland after dark - trucker 2000 new york remix dio - rock n roll children bi özelliği var mı bu şarkıların :)[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 öhöm, sanirim yok. :D winamp 3 kötüdür, kakadir, bug'lidir. listeyi silip yeniden yap.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ben Mutluyum Winamp 3'den fakat neyi buglı neyi kötü onu anlatmamışınız.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yok hayır düzelmiyor o şarkıları çıkarıyorum başka şarkılar buluyo yine loop yapıo[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 hmm playlistteki şarkıları atlamasının nedeni, şarkının playlist entrysi değişmiş veya taşınmış olabilir.. winamp listesinde mp3'ün üzerine sağ tıkla playlist entry seç orda yazan dosyaya git bak bakalım doğru yerde mi? Eğer taşımıssan felan olabilir.. Ya da winampı tekrar kurmak gerekiyor..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 çok fazla mp3 olunca oluo[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 sırf mmd3 skin'i için winamp3 kullanıyorum. mutlu mesut geçiniyoruz.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 07 October 2003 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Natural_Jedi, 07 October 2003 22:21 tarihinde demiş ki: çok fazla mp3 olunca oluo[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] evet abi senin sölediğin şey doğru 2500 küsür şarkı vardı listede 500 e düşürdüm düzeldi niye böle iğrenç bi bug var annamadım[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar