eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Evet bu arabaya sahip olanlar veya araba hakkında fikri olanlar görüşlerini paylaşırsa memnun olurum.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 arkada 2 koltuk var yani araba 5 kişi almıyo direkt söliim :) ama güzel alet.
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 çok paali be =) onun dışında tasarımını ben baya beğeniyorum
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ic tasarimi rezalet verilen paraya degmiyor. Onun haricinde arka tasarimi oldukca basarili onden ise sadeece bir volvo
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 her seyde minimalist tasarimi kaldirabilirim ama volvo nun iclerini hic begenmiyrum. Dis tasarimi ile sasirtan bir arabanin icine gecince de ayni hissi uyandirmasi lazim
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 tamam işte? şaşırtmıyo mu :) o orta konsol hangi markada var başka süper bence
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yapma gozunu seveyim sasirtmak dedigin hayal kirikligi yaratmak yani daha guzel bisiler yapabilirlermis gibi geldi sadece. Neden diye sorarsan Bu arabanin yapilma amaci genclerin hedef secilmesi. Genclere cok hitap ettigini zannetmiyorum Neden minimalistik yaklasayimki araba ya. Veya soyle soyliyim. Bu arabanin tum testlerinde en cok dikkat cekilen sey arabanin icinin sadeligi ve rakiplerine gore geride kaldigi idi. Simdi ben volvo olsam copy paste bir ic dizayn yapmaktansa biraz daha kutunun disinda dusunurdum ve madem arkasini cam yapip inanilmaz guzel bir arka tasarim sahip bir arabaya imza atmisim icine de ayni ozeni gosterirdim. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:41 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:42 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 isveç tasarım anlayışı sadelik ve akıcı hatlar zaten. Bunun nesi kötü ki... [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:50 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Beni tatmin etmiyor mobilyamin isvec dizaynina yani minimalist bir tasarima sahip olmasini kaldirabilirim ama arabamin asla :) zevk ve renk meselesi :)
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Selam, İsveç ve minimalist tasarım anlayışı?!? Arkadaşlar bunların ataları viking değil miydi? Bunlar mı minimalist :P Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 vikingle ne alakası var şimdi :) çok sağlam cazcıları da var. Volvolara hiç dikkat etmiyo musun, normalde dümdüz hatlı arabalar. Yeni yeni kaslı olmaya başladılar... Ya da Saab'ın AeroX konseptine bak. Orda da görürsün aynı olayı. Kabindeki malzemeyi öyle bi kullanmışlar ki tek parça akrilik gibi bişey bir uçtan bir uca şekli bozulmadan çok hafif kıvrımlarla uzanıyo... Bi de kabin camı var tabii arabanın, o da aynı.
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Size kötü bi haber vereyim. Arka kısım 2 kişilik olduğundan ve koltuklar 1 er kişilik olduğundan iki koltuğun sırtlığının ortası boş ve o aradan bagaja açıklık var. Ayrıca o değişik olan arka camdan bakıldığında bagajın içi görülebiliyormuş. Arabam.com da okuduğum testte bu şekilde bahsedilmiş. Geçenlerde Esentepede bi otoparkta gördüm baktım baktım camdan bagajı göremedim ama yansımadan mıydı yoksa bagaj kaplamasının aynı renk olmasından mıydı yoksa branda var mıydı anlayamadım.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 evet o arka cam geri giderken arkayı daha iyi görmek için... her şey güvenlik için :P
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Geri giderken kaza yapıp ölümcül darbe alanda ciddi gerzektir heralde :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 çoluk çocuk olursa arkanda işe yarıyo işte...
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Hm sanırım 2 koltuklu tasarımı kastediyorsun. 3. kişi ortaya oturup görüşü engellemesin diye koltuğun ortasındaki sırt kısmını kaldırdılarsa mantıklı fakat ben eminim bizimkiler oraya 3. kişiyi oturtur ve sırtlık ile kafalığı yok diye daha ciddi yaralanmalara sebep olur burada.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Trükleri hesaba katmamıışlar demek ki :D çaktırma
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 danimarkalilara viking deniyor. isveclilere viking dendigini duymadim
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bagaj cam oldugu icin disardan bagaj gorunuyor bunun onune gecmek icin bagajin icinde kapakli bir bolme yapilmis ufak tefek seyleri oraya koyuyorsun
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Fiyatı pahalı. S40 alınması daha iyi. Fiyat farkı da fazla yok. Tek kapı olması dezavantaj. Onun dışında şekli bence gayet güzel.
Öne çıkan mesajlar