-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 şimdiiii benim bir abim var. onun bilgisayarı uzun bir süredir tek hoparlörlü çalışıyordu. 2 hoparlör vardı ama soldakinden ses gelmiyordu bilgisayara bağlı olduğu zaman. problem hoparlörde değildi çünkü hoparlörü mp3 çalara taktığımda 2 sindende ses geliyordu... ses kartında sorun olabilceğini düşünüp dün ona doğumgününde ses kartı aldım yeni. tüm gün sorunsuz çalıştı, 2 hoparlörden ses geldi doya doya müzik dinledik falan. ama bu sabah sorun çıktı. sistem ciddi bir hatadan kurtarılmış bilgisayar açılınca öyle yazdı. şuan eskisi gibi tek hoparlöre düştü ses sadece sağdan geliyor. problem nedir ve nasıl çözebilirim? 2 hoparlöründe çalışması için ne yapmalıyız?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Format göründü size.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 beyler, anlayamadığını sorunlarda format diye işin içinden çıkmayın. sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyiver bir. bir de başlat > çalıştır > dxdiag yapıp ses ve müzik bölümündeki testleri yapıver.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Hoparlörleri nasıl bağlıyorsunuz bilgisayara? Çift socket girişi mi var, tek mi?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 hakkaten ne formatı ya. driverları kontrol et bi sorun var mı falan. olmazsa windosla gelen "herşeye uyumlu" generic drivverlar falan var onları dene. ama bana ses kartında sorun varmış gibi geliyo... Bunlar işe yaramazsa seskartının takılı olduğu slotu değiştirin bi.
Öne çıkan mesajlar