jonq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Lvl11 den sonrada Monster Player a girip bakmışsın sadece.Hikaye'nin nerede oldugunu anlamaman normal sanırım. Oyun hikayeye tamamen bağlı şekilde ilerliyor ki hikayede ana karakterler nerde ise oyunda da oralara aktarılıyor. Bu arada yaşanan muhim olayları ise BOOK questleri ile yapıp takip edebiliyorsun. Şu an karakterler Rivendell deler meşhur yüzük toplantısını yapıp yola çıkacaklar. Zaten gidip hepsini yerlerinde de görebiliyorsunuz. Turbine DDO da bi hata yaptı haklısın ama Lotro yu gayet iyi goturuyorlar. Sırf PVP severleride memnun etmek adına Mpvp yi uydurdular yoksa zaten Lore a ters düştügü için pvp açmayacaklardı. Ha senin dedigin gibi koy mordor a orcları kassınlar gelsinler millet birbirini yesin dursun tıpkı wow daki gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Bende oyunu BullDog a sattığıma göre :) oyunun en nefret ettiğim kısmını yazayım. İyi güsel bi sürü quest yapıyoruz arkamızdan gelenler aynı questleri yapıyoda değişen hiçbişey yok,yani gönül isterki oyun bi senaryoya göre ilerlesin bişeyler değişsin yok(1.5 ay öncesine kadar yoktu yani),bide o kadar lvl kas item kas bi işe yaramıyor, illa 50 lvl olcan anca ondan sonra kendi char. ınla pvp ye girebiliyosun,karşındaki de genelde ezik oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Ya lotro da wow gibi biraz.Sonu gelmiyen item kasmalardan baska bir sey degil.Yeni expansion yahut yeni bi instance ve bir suru item ,tabiki heveslenip gidip kasiyorsun bakiyorsun 2 ay sonra yine baska bir expansion bakiyorsun itemlar daha iyi hadi git bir daha kas sonu gelmiyen rutin bayik sey.Oyundan zevk almani saglamiyor bu mantik ve ne yazik ki wow,lotroda ayni kafada eglence degil oyuncuyu oyuna bagimli,kole yapmaya calisiyor itemda item..Ha tabiki bu sadece benim gorusum katilmayanlar tabiki olucaktir.Onlarada hak veriyorum sonucta kisiden kisiye zevk anlayisi degisir. Ama benim oynama amacim karakter ve item olayini minimum surede bitir ve sonra isin eglenceli kisminda gunde 2-3 saat girerek eglen pvpsiymis, craftingiymis gibi.Ama ne yazik ki piyasada su an oyle bir sey yok olanlarda artik eski oldugu icin tam takir durumda.En iyisi yeni gelicek oyunlari beklemek. ha sen lotroyu nerden biliyorsun oynadin mi diye sorucak olan varsa oynadim .Charim Zet Champion,ve Snowbournda ilk lvl 50 olanlarin icindeydim. Herkeze sevgiler saygilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 lotrotr den biliyorum seni Zet ama oyun benide baydı ki kaç yıldır heycanla bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Ana Zet abimiz :) *Durothil waves.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: İyi güsel bi sürü quest yapıyoruz arkamızdan gelenler aynı questleri yapıyoda değişen hiçbişey yok,yani gönül isterki oyun bi senaryoya göre ilerlesin bişeyler değişsin yok(1.5 ay öncesine kadar yoktu yani) Eh be artık , hikaye gereği Aragorn'un un kılıcının tekrar yapılması gerektiği için ilk free expansion ile Evendim i açtılar ve orada kılıç ile ilgili questleri yaptırdılar. Questleri yaparken pek okumuyorsun sanırım. Özellikle Book questleri zaten hikayeyi anlatıyorlar sana daha ne olsun. Senaryoya göre ilerliyor ve senaryo ortada ha başka bisey arıyorsanız orasını bilemiyorum tabiki... Oyun PVM ağırlıkbir oyun PVP seven birinin oyunu beğenmemesini yadırgamamak lazım zaten PVP de dengesiz ( Hunter'ın attıgı Rootta 30 sn kalmak OMG ) sırf pvp severleri memnun etmek amacıyla ortaya atılmış birsey MPVP. Öte yandan item kas dur olayı hangi oyunda yokki ? SWG den baska nerdeyse bütün oyunlar item kas dur uzerine oldugunu gordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: Lvl11 den sonrada Monster Player a girip bakmışsın sadece.Hikaye'nin nerede oldugunu anlamaman normal sanırım. Oyun hikayeye tamamen bağlı şekilde ilerliyor ki hikayede ana karakterler nerde ise oyunda da oralara aktarılıyor. Bu arada yaşanan muhim olayları ise BOOK questleri ile yapıp takip edebiliyorsun. Şu an karakterler Rivendell deler meşhur yüzük toplantısını yapıp yola çıkacaklar. Zaten gidip hepsini yerlerinde de görebiliyorsunuz. Turbine DDO da bi hata yaptı haklısın ama Lotro yu gayet iyi goturuyorlar. Sırf PVP severleride memnun etmek adına Mpvp yi uydurdular yoksa zaten Lore a ters düştügü için pvp açmayacaklardı. Ha senin dedigin gibi koy mordor a orcları kassınlar gelsinler millet birbirini yesin dursun tıpkı wow daki gibi...acaba tat almak için hobbit ile mi başlamam gerekliydi? lotr kitabının senaryosuna daha paralel mi ilerliyor onlar? bir de şu soyağacı nedir, onun olayını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Kesinlikle Hobbit ile başlama yani zevk meselesi ama ben sıkıldım :P. Kitaptaki hobbitler dünyadan bir haber yasıyorlar. Oyunda da hobbitler aynı sekilde bir dunyada yasıyorlar. Verdikleri questlerde o tarz questler yok pie taşıma , yumurta toplama, Tavuk kovalama felan bildigin sosyal hobbit hayatı ( eğlenceli seyler ) questleri tabi ileri ki levellerde Bree ye yöneltiyor questler ve combat uzerine kurulu questler baslıyor.Bree de Book1 ile yani Aragorn ile buluşarak Book Görevlerine başlıyorsunuz.. Soyagacıyla ilgili bir farklılık goremedim herhalde RP yi desteklemek amacıyla kurulmuş birsey herhangi bir artısı yok sadece infona baktıklarında babanı kardesini felan gorebiliyorsun :) 23 Agustos'ta yeni patch ( Book 10 ) geliyor tabi bir sürü yenilik ve düzenleme ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 hangi server desiniz? türkler yani çoğunlukta nerde? swg, silkroad, gw, eve, wow, lotr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Snowborn, Turkler cogunlukla WOW da diye tahmin ediyorum yani ben bıraktıgımda öyle idi :) SWG de kuş uçmaz kervan geçmez bi yer oldu zaten dolsa gidip oynayacagım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Lord of the rings mmo sunda hangi serverdesiniz.? Ben 1 aylık free key aldım. internetden oyunu download ediyorum. Serveri seçeyimki. oyunu beğenirsem devam ederim. Konusu/senaryosu iyi olan oyun RP olarak daha çok sarar diye düşünüyorum. SWG yi o yüzden çok sevmiştim. GW oynadım. olmadı. WOW da oynuyorum. Fakat yine dungeon lara gir çık. (Her bir dungeon saatlerce sürebiliyor) bunda karar kılabilirm: arkadaşımda bana güveniyor. eğer ben beğenirsem o da girebilir !?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar