zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kutusu dolanlar kimler ? kutu nasıl dolar ? neden dolar ? nasıl boşaltılır ? bu tabir ne demektir ? [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:15 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 lan ne gadder komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 saygı duydum yoruma. insanların konuşma biçimleriyle, şiveleriyle dalga geçmenin yanlışlığı konusunda bilgili biri vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 boş kutum var oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: zarek üye [şikayet et] § 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:15 [ özel msj ] kutusu dolanlar kimler ? kutu nasıl dolar ? neden dolar ? nasıl boşaltılır ? bu tabir ne demektir ? kota olmasın o :) edik:aman tamam zıçtım ne yapalım yane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 dalga mı geçmiş orda herkes 1 alıngan oldu artk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ama zarek sormakta haklı banada öle kutu paket falan dese bi düşünürüm bana tersse saldırırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: saygı duydum yoruma. insanların konuşma biçimleriyle, şiveleriyle dalga geçmenin yanlışlığı konusunda bilgili biri vardır belki. Tek yorumuna saygı duymuyorum, bunu bu kadar açık sözlü bir şekilde söyleyecek kadar da kalender bir insanım işte. Kendi söylediklerini bile okuyunca manasız geliyordur heralde, ama yok, illa zıtlık, illa tartışma, illa bir laf sokma çabası. Ama olmuyor. Bin tane salağın arasında tek akıllı zannediyorsun kendini ama her lafınla o bin kişinin arasında daha da küçülüyorsun. Herkes bunu farkediyor da bir tek sen mi farkedemiyorsun acaba? Neden bu insanlar benden bu kadar nefret ediyor sorusuna yürekten bir yanıt verebiliyor musun? Yoksa hala kendini o hikayedeki "dağ" mı zannediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 [spo]Elini bacakların arasına götürüyorsun , sonra büyükçesine bir cismi sokuyorsun. Doldu mu kutun ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zarek ayaradam bence. A var böle t-shirt ünün üzerinde. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 aynaya bakıyorsun. sonra... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 o kutu deil kuku benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 nereye kadar garbage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 KIHHHHHHHHHHHHHHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Pist! Pist! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Koca bir sezon bağırdık uçalım diye Hiç takmadın Sina Başkan bizi bir kere Bu taraftar rezil oldu otobüslerde Uçur bizi Sina Başkan artık göklerde. Çok doğrusun Sina başkan sen de haklısın Sen pilot değilsin ki bizi uçuramazsın Bizi ne zaman reklama çıkaracaksın? Sen bu tribünün tek başbakanısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 böyle nası [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 okeytoooooo şimdi bişey sorcam benim furbym var 9 senedir inatla çalışıyor şimdi dikkat ettim bu furby hareket ettikçe televizyonda beyaz çizgiler oluşuyor hangi sebüple olabilir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 onlar spidermane benziyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 çok doğrusun cansu başkan sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 furby'nin içine ingiltere şifre kırıcı yerleştirmiştir (bkz: kıbrıs-ingiltere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Dostum kız izmirli demişsin de zarek çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Senin furby critters filmindeki yaratıklardan biri olmasın. Aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 zarek kalıcı mısın patide? öyleyse biz taşıcaz forumu ona göre? apartman sakinlerinden şikayet geliyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar