Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 rogue pls. pvp yapmaktan aralık 2006 dan beri level 55 olabildim alkfjsada toplam 4 ay filan açıktı acc [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 23:04 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yetersiz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 double saberli bi gnome gelsin de alsin aklini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 up up up upupupu.. ee hadi kızlar, nerde kaldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ohaaaa ilk resimdeki ev benim. KoR un açılımı neydi? knights of R.. neydi unuttum of. o zamanın bu kadar eglenceli olmasının sebebi tamamen hepimizin runuo cahili olmasıydı. bkz. 2. resimde üzeridme valorite set var runuo da. ps yoktu o zamanlar herkes skill olarak dengeliydi. item kasma die bişey zaten yoktu. herkesin 1 hadi 2 tane tailorı vardı. şimdi charı acıyoruz yanında 50 tane tailor. skilelr 1 gunde 7x sonra 1 ay item kas. çık pvp ye ölmüosun. karşındakide bu kadar kasmışsa ömrü yeten kazanıo. bi de kimse tamer ninja thief kasmamıştıki orada? 50 playerın 50 side warrior oynuodu. bi tailor vardı o da robe yapmak için. şu an server direk kasmaya yönelik. otur kas ben hala 7x olamadım tamam az giriyor olmamdan kaynaklanıo ama gırdıgımdede çıkamıyorum sağa sola bi tunca'yı kesiyorum aksiyon oluo o kadar. onun dışında sureklı kasıyorum bişeyler. skill bitcek item arıcam sonra para kasıcam anca çıkıcam avlanmaya. skill restart atılıp champion kaldırılsa. kişi başı 1 account sistemi kurulabilse ve skill artışı hızlandırılsa bence oyuncu sayısıda oyunun eglenceside 4-5 e katlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 buldum ben bi tane resim. Chro nun ya da gris in eviydi bura sanırım. server mix'e geçiyor diye bırakacaktı zaten herkes gm çağırmıştık hazırlanmıştık petler cast edilmiş büyüler falan. geldiği anda saldırmıştık can havliyle kaçmıştı adam ahuaha [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ilk SS deki Mortis Ragan ben miyim yoksa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ahuahuhua gm i genklemişsiniz ya [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:36 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 adriusun evi degil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: Voys üye [şikayet et] § 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:14 [ özel msj ] KoR un açılımı neydi? knights of R.. neydi unuttum of. Knights of Rhadamantis olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 V Veldrin di ^^ hey gidi be ehehe ulan hadi yine başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 olabılırde nıe öle bi isim yapmışım ben ya, rhadamantis ne alaka? bişey vardı onla ilgili ama hatırlayamadım bak. evet adrius undu o ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 chro nun kankasi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ehaueahue o ev chronun benim ev yandaki evdi. cok acaip sevindim ss leri gorunce. alcatros o gunelrdeki demek simdiki pre elektro:P bu gm i ben aagarmistim o gun gelmisti noldu diye demistim pvp yapacaz atak veremioz birbirimize.. adam invuldan cikti bi bana atak verip bakalim der demez ALL KİLL 1dakika kosturdu son anda kalenin disina cikti :) cok guzel gunleri en cok zevk aldigim uo gunleriydi acikcasi. baska ss ler varsa koyun bende bir suru vardi bulamiyorum:) Adrius Terrathon:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar