Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi kızlar Pati UO ya

Predator

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
ohaaaa ilk resimdeki ev benim. KoR un açılımı neydi? knights of R.. neydi unuttum of. o zamanın bu kadar eglenceli olmasının sebebi tamamen hepimizin runuo cahili olmasıydı. bkz. 2. resimde üzeridme valorite set var runuo da. ps yoktu o zamanlar herkes skill olarak dengeliydi. item kasma die bişey zaten yoktu. herkesin 1 hadi 2 tane tailorı vardı.

şimdi charı acıyoruz yanında 50 tane tailor. skilelr 1 gunde 7x sonra 1 ay item kas. çık pvp ye ölmüosun. karşındakide bu kadar kasmışsa ömrü yeten kazanıo.

bi de kimse tamer ninja thief kasmamıştıki orada? 50 playerın 50 side warrior oynuodu. bi tailor vardı o da robe yapmak için.

şu an server direk kasmaya yönelik. otur kas ben hala 7x olamadım tamam az giriyor olmamdan kaynaklanıo ama gırdıgımdede çıkamıyorum sağa sola bi tunca'yı kesiyorum aksiyon oluo o kadar. onun dışında sureklı kasıyorum bişeyler. skill bitcek item arıcam sonra para kasıcam anca çıkıcam avlanmaya.

skill restart atılıp champion kaldırılsa. kişi başı 1 account sistemi kurulabilse ve skill artışı hızlandırılsa bence oyuncu sayısıda oyunun eglenceside 4-5 e katlanır
Sosyal ağlarda paylaş

buldum ben bi tane resim. Chro nun ya da gris in eviydi bura sanırım. server mix'e geçiyor diye bırakacaktı zaten herkes gm çağırmıştık hazırlanmıştık petler cast edilmiş büyüler falan. geldiği anda saldırmıştık can havliyle kaçmıştı adam ahuaha

[spo] [/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ehaueahue
o ev chronun benim ev yandaki evdi.

cok acaip sevindim ss leri gorunce.
alcatros o gunelrdeki demek simdiki pre elektro:P

bu gm i ben aagarmistim o gun gelmisti noldu diye
demistim pvp yapacaz atak veremioz birbirimize..
adam invuldan cikti bi bana atak verip bakalim der demez

ALL KİLL

1dakika kosturdu son anda kalenin disina cikti :)

cok guzel gunleri en cok zevk aldigim uo gunleriydi acikcasi.

baska ss ler varsa koyun bende bir suru vardi bulamiyorum:)

Adrius Terrathon:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...