Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi kızlar Pati UO ya

Predator

Öne çıkan mesajlar

Valla pati uo açılcak diye duyunca çok sevinmiştim nitekim eski pati uo çok zevkliydi.Özellikle mix olmadan önce ki kısmı gerçekten iyiydi. Mix ile oyunu bırakmıştım tekrar başlıyım dedim. Ama şimdi kimse yok 15 kişi varsa 5 i pvp yapıyor 10 tanesi sabah akşam champ yapıyor yahu :) Acayip bi durum yani . Hani millet kasıyor diyecemde , birileri kasarken diğerleri sıkılıp bırakıyor bir bir azalıyor sayı. Herkez sağdan soldan çağırsa milleti iyi olucak eskiler gelse yetecek.

Yani insan istiyor ki şu ss lerdeki görüntüler olsun.( bkz(spoilera tık) :

[spo]

Ne günlerdi be :D 20-30 kişi kapışmalar. Kapışma ortasında Adrius un mace i yüzünden staminanın bitmesi sonucu gang yemeler felan tey tey :D Griswoldü 2 kişi 1 saat kovalayıp anca öldürebilmek felan . patiye yeni yüzler lazım kısaca

[/spo]

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:39 tarihinde, Predator tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

2. resimde kendimi görünce seneler geçmiş unutmuşuz :) nukemin olduğu evi hatırladım brit mezarın çıkıştaki evleri hatırladım eheh page gelmediği surece invis oturur savaşları izlerdim :P
oyuncuları kalitesi savaşları vs patiuoda çok iyiydi nebulada gelen pageleri hatırlıyorum oyuncuların muhabbetlerini hatırlıyorum patiuo ile dağlar kadar fark vardı :) neyse inşallah dolar server eğlenirsiniz eskisi gibi.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 09:04 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla herkes istiyor oyuncu sayısının çoğalmasını sanırım. Ama yaymak lazım biraz.

Arkadaşlarınıza falan söyleyin, UO oynamamışları başlatın. Sitenizde link verin. Pati UO t-shirt'ü bastırın giyin. Siteleri hack'leyin yerine pati uo reklamı koyun. Otobüslere pati uo reklamları yapıştırın falan filan. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen belirteyim oradaki Griswold ben değilim =) hani oyunu biliyorum zannedip dalmaya kalkmayın, bir masadan daha kötü pvp yapıyorum. Kaldı ki minerım biraz.
Ha noob keseyim diye gönül rahatlığıyla dalabilirsiniz, hemen ölürüm.
not: Sphere değil diyerek gelmeyen 4-5 arkadaşım var, onu da ekleyeyim (patiden bu adamlar, isim vermek istemiyorum sdf)

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:10 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Griswold
üye [şikayet et]
§ 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:09 [ özel msj ]
Hemen belirteyim oradaki Griswold ben değilim =) hani oyunu biliyorum zannedip dalmaya kalkmayın, bir masadan daha kötü pvp yapıyorum. Kaldı ki minerım biraz.
Ha noob keseyim diye gönül rahatlığıyla dalabilirsiniz, hemen ölürüm.
not: Sphere değil diyerek gelmeyen 4-5 arkadaşım var, onu da ekleyeyim (patiden bu adamlar, isim vermek istemiyorum sdf)

o resimdeki griswold parseus, 2 gunluk charimla mousesuz sarjssiz laptopla kestigimden beri uo oynamiyor. zegnayi da kestim de o yuzsuz cikti.
Sosyal ağlarda paylaş

2. resimde o solda duran sarı robelu valorite setli ostardlı yakışıklı kim ya?

Nostalji oldu, ne gözel günlerdi be.
Şimdi açtım bir adet necro archer, ağır yatışlşara geldim miss miss diye..Sonra açtım bir tamer kastım, garip garip sorunlar çıktı daraldım bıraktım.
Eskisi gibi olsa 1 dakka süşünmem.

Başka SS var mı? =/

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 14:05 tarihinde, CrayTotem tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...