auroraa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 insan kendini salak, başarısız ve gereksiz hissediyor değil mi... bu okul sistemleri böyle. sen bu dersleri mesela yıldız'da yaz okulunda alamaz mısın? özel öğrenci olarak falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Komik olmuş,yukarıdaki post hehe... Tebrikler axedice... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Tebrikler :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sağolunuz efenim =). Aurora valla bütün bu dertler yaz okulu yüzünden açıldı başıma, sonra ben okula dava açınca dışardan yaz okulu almayı tümden kaldırdılar. Sırf bu yüzden okulda beni bulsa harcayacak bi sürü insan var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 oha geçmiş olsun, ayrıca gratz=) dicektim ben de, şimdi okula gitme zorunluluğun yoktur, deli gibi iş ararsın, güzel bir yere atarsın kapağı ondan sonra sadece sınavlara gidersin diye de; gerek kalmadı pek=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 valla diplomayı elime almadan rahatlamam arkadaş. son ana kadar bir terslik çıkabilme ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hayırlı olsun diyemiyorum zira pekte bir hayırlı yanı yok yani okulun kalleşliğine gelip 6 senede bitirmenin =) geçmiş olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 gz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Hayırlı olsun. KOÜ ye gelirken bak olm kocaeli üniversitesinde mantık aranmaz ona göre gel demişlerdi, haklılarmış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 roket adam said: Hayırlı olsun. KOÜ ye gelirken bak olm kocaeli üniversitesinde mantık aranmaz ona göre gel demişlerdi, haklılarmış demek ki. sen de mi koüzedesin... hangi bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Çevre mh., bu sene bölüme geçicem inş. Patide koülü var ya 4-5 tane, buluşma da yaptık geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar