oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bu forumda sevilmek istiyorsanız kız taklidi yapacaksınız.. kul köle olmazlarsa şerrrefsizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 sabah sabah lol be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Beni herkes seviyo lan cok populerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Ya emin ol kız fakelerden, zarek gibilerden daha çok seviyolardır. Ve yine emin ol, Ghost1989 kadar sevilemezsin malesef :((((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 tikkycemal bir numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ben patideki bütün kızları seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bu konuda zarek'i örnek al derim.zira sevilmediği gözüne sokulsa dahi tın tın,hala devam aynı tür şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Attention whore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Benide sevmiyor kimse üzülme :]. En azından nefret edenimiz yok. [spo]Lan!?[/spo] Sonuçta burda belli bir ortam oluşmuş. Birbirini reel hayatta tanıyan bir sürü insan var. Tabiki onların arasına girmek çok kolay olmayacaktır. Bende pati warcraft sunucularında dota oynadım bir ara milletle samimi olayım biraz tanışırım hemde kaliteli ortamda oynarım dedim. Önce aralarda bir kaç oyun attım. Kendimim diye söylemiyorum ama pati sunucularındaki oyunculara göre pro olduğumu farkettim. Ama sanki biraz noobmusun gibi devam ettiler. Pc mde sorun çıktı 2 kere oyun başlarken düştüm. 3 ye şutlandım. Ama oyunun ortasında düşen bazı pati üyelerine tölerans gösterildi. Burdan şu çıkıyor. Kendi arkadaşlarına güven ve saygı var. Yada patide belli yer edinmiş kişilere. Ben naaptım. Baktım ortam böle. Warcraft realmine bir daha girmedim. Naapalım burdada ortam böle demekki. Şimdi gelelim ki ben bu olayı niye anlattım. Bazı durumlarda herşey istenilen gibi olmuyor. Ben basit bir örnek vermek istedim. Bu tür olaylar lisede de olurdu orta okuldada olurdu, forum sitelerindede olur. Yarın bir gün forumlarda biri çıkar anladığım ve bildiğim bir konu hakkında yorum yaparken gelir bana sallama şu şöyledir bu böyledir derse naaparım? Bu sefer söverim. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 17:22 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 İnsanların x senedir muhabbet ettiği, birlikte oyun oynadığı veya bir şekilde yazdıklarıyla tanıdığı insanlar tarafından tolerans görmeleri normal birşey. X tane üyesi olan forum bu, yüzük kardeşliği değil. 31616 türlü insan modeli var iyisiyle kötüsüyle. Aynı şey warcraft sunucusu için de geçerli ki o sunucuya başka yerlerden gelen insanlar da giriyor, pro olarak bilmen lazım ki o warcraft sunucularının ortamı herkesin bünyesinin kaldırabileceği cinsten değil. Kimse forum database'i değil, bu kadar kişiyi akılda tutmak zor birşey. Size tavsiyem hemen foruma küsmeyin. Burası ne orta okul ne de lise. Belirli bir çizgiyi koruduğunuz sürece öbür kişiler tarafından tanınmanız veya sevilmeniz sadece zaman meselesi. Sevmeyenleriniz de olabilir tabii ki ama görüyorum ki Zarek'i bile seven var, demekki imkansız değilmiş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Sadece ben forumdan nasıl soğunur. Buna örnek olması amacıyla anlattım warcraft olayını. Ya eminim ordaki insanlar beni oynadığım dönemde biliyorlardı tanıyorlardı. Ama sanki ben patiden değilmişim. Dış kapının mandalı gibi görüldüğümü sezdiğim an bıraktım oynamayı orda. Nerde pati aile ortamı? Nerde arkadaşlık? Ortamını kuran kurmuş. Gelenide sallayan yok. Benim için çokta önemli değil. Oynamam bir daha olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 babacım warcraft serverıyla mı kıyaslıyorsun pati kardeşliğini yaw? n00b ordakilerin hepsi.. edik: smiley koyalım da bana patlamasın.. =) [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:02 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Abi en iyisi patinin oyun sunucularında hiç bir şey oynamamak. Kestiğin adam küfür eder kesmediğin adam emo der. Başlamasaydım keşke şu uoya be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Ben arkadaşlara gereğini bildirdim bundan sonra çok sevecekler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 benim bi arkadaşın babası var, onu da kimse sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 arma ama snein başına aynı gün geldi yazdıkların 2 kere oyuna başladık sende ikisinde de düştün üçüncüye de doğal olarak yine düşersin diye host almadı, diğer oyuncular olarak da hem fikirdik bu konuda başka gün gelsen senin bağlantı kopuyo muhabetti olmaz ama sne şartları fazla zorladın o gün normal yani kim olsa şutlancak dediğin gibi çıkanlar var. oyun içinde kazayla deil bilerek çıkanlar da var her serverda olduğu gibi küfür yiyolar, gerek oyun içi gerek monitörlerimiz başından gruplaşma olabilir sonuçta bu da bi oyun herkes oynamak istediği kişileri seçebilir, onlarla oynamak ister kendi görüşüm benim tek başınalık/yalnızlık, adam seçme olayı, gruplaşma olmaması, az kişi olduğu için oyuncu eksikliğinden dolayı bir grup olayı da yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 forgiver üye § 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:30 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- arma ama snein başına aynı gün geldi yazdıkların 2 kere oyuna başladık sende ikisinde de düştün üçüncüye de doğal olarak yine düşersin diye host almadı, diğer oyuncular olarak da hem fikirdik bu konuda başka gün gelsen senin bağlantı kopuyo muhabetti olmaz ama sne şartları fazla zorladın o gün normal yani kim olsa şutlancak dediğin gibi çıkanlar var. oyun içinde kazayla deil bilerek çıkanlar da var her serverda olduğu gibi küfür yiyolar, gerek oyun içi gerek monitörlerimiz başından gruplaşma olabilir sonuçta bu da bi oyun herkes oynamak istediği kişileri seçebilir, onlarla oynamak ister kendi görüşüm benim tek başınalık/yalnızlık, adam seçme olayı, gruplaşma olmaması, az kişi olduğu için oyuncu eksikliğinden dolayı bir grup olayı da yok zaten -------------------------------------------------------------------------------- I've assembled a group that has all the resources we need to not only break out, but to stay out Oyundan düşme muhabbeti evet. Ben orda açıklamamı ypatım. Bİlgiysarımdaki salak bir hata yüzünden oyun başlarken düşebiliyorum. Ama düşmezsem sorun olmuyor. Sorun şu. Biz diğer şekilde pc sinde gerçekten sorun olupta düşen arkadaşlarda gördük patide. 3-4 kez üstüste düşen. Cafede sorun olupta kopan vs vs. Ama ağzımızı açmıyosak burası pati diye. Bizede aynı şey yapılmazsa hoşuma gitmemesi normal değil mi? Ya alt tarafı orda dandik bi oyun. Ama insanı soğutuyor. Kendinde yazmışsın. gruplaşma olabilir sonuçta bu da bi oyun herkes oynamak istediği kişileri seçebilir, onlarla oynamak ister. Sorun burda işte genel olarak patide. Gruplaşma. Oyun sunucularından bir örnek geçtim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Kimse sana tahammül etmek zorunda değil. Acı ama böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Bende gelmiyorum zaten artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Spor forumlarinda bahsettigi tepkiyi veren kisi benim, ve tepkimin nedenlerini gayet net ve insani bir bicimde acıkladım, sanıyorumki okuyanlardan kabul gördü. Genel yapım itibariyle forum icinde veya dışında insanlara ayar veren durup dururken tanımadığım insanlara saran bir yapım yok zaten insanlar da bilir ;) Eğer insanların damarına basarsa bir insan , gereken tepkiyi görmeyi de beklemeli, sucu hatayı biraz kendinde aramalı, acaba neden ben diye kendine sormalı. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:30 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 abicim takıl işte.. bozma sinirini stresini :) beni de kıllandıran bi kaç kişi var.. tey tey deyip geçiom =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Werewolf +1 Kimse kimseyi sevmek zorunda değil yani histeri gibi davranmanında lüzumu yok.Ha sempati duyulan biri olmak tabii ki güzel bişi ama bu illaki herkes herkesi sevcek anlamına gelmiyor.Takma kafana,akvganıda et,mesajınıda at.Öyle herkesin dediğnii kafana takarsan olmaz abi =) Misal Zarek,herkesin dediğini kafasına taksa bu foruma değil mesaj atmak,okumak "p" ile başlayan hiçbir siteye girmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 forumda sevilme istegi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ben sevgi pıtırcığıyım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 "sevin beni abileyy sevin beni ablalay... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar