oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bi aralar şöyle bişe okumuştum.. limtli bi kullanıcı, adsl e limitsiz kullanan birinin hesabıyla bağlanırsa herhangi bi sorun olmuyomuş. istediği kadar download edebiliyomuş.. böyle bişe var mı acaba? limitsiz bi kullanıcının hesabıyla adsl e bağlansak kota sorunumuz olur mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yok olmuyodu en son. :) ama birbirinize yakın olmanız gerekiyo, öyle bişey var. Santral falan gibi bişey, artık sistem neyse, aynı olması gerekiyo. Bi de yakalanma olayı nedir bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 sen benim hesabımla giremezki normal internet gibi değil adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 giriliyo giriliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ya bilmiyom işte bayağı önce böyle bişe okumuştum bi sorim dedim :) sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ya biri giriliyo diyo biri girilmiyo diyo.. kafam karıştı valla.. emin olan ya da deneyen biri varsa yardım etsin. olmadı ben evde deneyecem... ttnetten kota bilgilerine bakıp anlarız olup olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 eskiden giriliyordu 1 sene çok feci sömürdüm. bu ocakta o açık kapandı maalesef. artık sürekli ttnet sayfası çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Aynı santral falan olduğunda girilebiliyo, yakın yerlerdeyseniz yani. Fakat bi hesaba aynı anda iki kişi giremiyor. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:05 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 tüh kapanmış o olay bak oper:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ya aynı ilçedeyiz.. hatta aramızda 500 metre falan mesafe var... kurtarır mı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kurtarmıyor yanyana olsan da olmuyor artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 neyse sağlık olsn.. zaten kullanabilmem için modeminin kapalı olması lazımmış o kişinin.. o da imkansız.. aşşağıda dükkan var dayım da yukarıdan wireless takılıyor.. sağolun yardım için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yoo kullanılabilirken modeminin açık olması değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar