Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Latince, Fransızca, vs. güzellik merkezi ismi lazım, alalım fikirlerinizi!
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Laetitia Casta. fransız güzelliğinin merkezi, zirvesi
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Elegantia ve Gloria buldum mesela ben :p
huun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 güzeller geçidi. süper isim, para istemez.
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mumtaz? Edit: Hatta Mumtaz'in Yeri. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 15:05 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ]
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 O sizin güzelliğiniz mesela ya da Siz zaten güzelsiniz.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Venustas güzellik neyin demek mesela latince .
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Le Vilain Petit Canard Cirkin ördek yavrusu demek fransizcada, kendi icinde celismesi güzel :o bunu dükkana gelen chick'lerin telafuz etmesi zor olabilir tabii. lö vilaaa ee ööö gak guk petit kanaöööaarrgghdd vardi oraya gidelim ayol. ama eger madem, cok ahim sahim, afilli bi isim istiyorsak, déesse var bu da tanrica demek. peeh. princesse ya da. le bamuk pirensesque. L'espoir fait vivre. meali: Insan umutla yasar. haha (güzel olma umuduyla diyorum) Bunu gelen chicklerin anlamamasi, sizin yarariniza olur. Sen bana cirkin mi diyosuon cötööönk! o da olmadi L'espoir da iyi geliyo kulaga. Bi de niye illa fransizca ya da latince? daha mi élite oluyo :p
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bu güzellik merkezinin hangi kesime hitap ettiği de önemli.yurdum insanınaysa vanillenin dediği pek uygun olmaz bence.la la jkdks falan dicektir tanıtımı zor olacaktır.bizim dediklerimiz hafif sosyetik=)
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Güzele güzel demem güzel benim olmadıkça koy
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ya baldız açacak :p Sosyetik olma durumu söz konusu ama orta kesime de hitap eder herhalde
Öne çıkan mesajlar