scorch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 [spo] [/spo] yenisi ;p [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:54 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ya aslında eskiden bir interface vardı (yine discord'la yapılmıstı galiba), wow interface ini, aynı w3 interface ine donusturuyordu, yapan kisi her ırk icin olanı yapmıstı hatta... nooldu o sonra ? tbc icin falan update ettiler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 az önce çektim [spo] Shot at 2007-07-26 [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 kötüm gibi lan, haha. ahmet naaptın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 kfg hangi add-on kullanıyorsun bende öyle sade bir add-on bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 fin abi o addonlar, o ekran, aman tanrım kör olabilirsin her an dikkat et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bongos kullanıyorum, ama zhunter sayesinde de bayagı bir bar'dan kurtuldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ctrl+9 süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bu da benimki, dps kötü oldugundan restoya dönmek için gear topluyorum karazhanda. 2 tane damage meter olmasının sebebi de swstats ı yeni deniyorum o yüzden. [spo][/spo] [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 11:27 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: ctrl+9 süpermiş solak olduguğum icin olmasın o? ;) benim icin cok kolay erişmesi + mac klavye gibi yani C = pcdeki ALT tuşu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 toggie dps kötü değil sadece iyi dps gear ihtiyacın var shaman çok efektif bir dps sahip şuan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Kimden esinlenip yaptığımı hatırlamıyorum ama güzel bir çalışmaydı, aha da resmi: [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 chatlog basimi agritti vallahi, guzelmis onun disinda. bir de cantalar nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Raid sırasında party frameleri kapatmak lazım, bide shadow priest varken sct bozuyo heh [spo] [/spo] şöyle de bişey var ekran daha boş [spo] [/spo] [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 01:47 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 UI editlemek için en kulanıyoruz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ben bongos, sraid frames, sage unitframes ve elkano's buff bar kullanıyodum [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 01:57 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Sanırım arkadaş onu sormuyo. Interface hazırlamak için kullananılan bir yazılım var mı? Onu soruyo galiba. Aslında bende merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Benim bildiğim aynı bir program yükler gibi kurulup arayüz oluşturduğun tek eklenti MazzleRockUI. Adresi de bu: http://wow.curse.com/downloads/details/7968/ Bunun dışında daha kaliteli ve temiz sonuçlar elde etmek için modları tek tek kurup kendin birşeyler yapmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 [spo][/spo] Bongos ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bakmayin UD gozuktugume, gnome'um en tipsizinden , skin kullaniyorum :) [spo] [/spo] [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 11:43 tarihinde, nihlathak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 normal damagelerin mi onlar. bende diyorum bu bizim warlock threatte nasıl köpek gibi peşimden kovalıyor.adam hydrossda 1.7 milyon yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Normal dmglarimda, siz kimsiniz sizin warlock kim neler oloyor hicbisey anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 biz blizzarddan geliyoruz warlockları nerfleyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 @axedice arenada rogue targeta alınır mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar