eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 GP milletvekili adayı emekli Albay Bülent Arınç hakkında suç duyurusunda bulundu. GP Kayseri ikinci sıra milletvekili adayı emekli Jandarma Kıdemli Albay Bekir Kök, Kayseride mitinge katılan TBMM Başkanı Bülent Arınç hakkında, tarafsızlık ilkesini ihlal ettiği gerekçesiyle savcılığına suç duyurusunda bulundu. Bekir Kök, Kayseri Adliyesine avukatı Murat Alımcı, GP İl Başkanı Veli Ulaş ile yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geldi. Kök, Anayasanın 94'üncü maddesinin son fıkrasında, Meclis Başkanı veya vekilleri, mensubu bulundukları partinin siyasi faaliyetlerine veya grup toplantılarına katılamaz hükmü bulunduğunu söyledi. Kök, şöyle konuştu: TBMM Başkanı Bülent Arınç, partisinin düzenlemiş olduğu Kayseri Mitingine katılarak, Anayasanın ilgili maddesini kuralsız demokrasi oyunu oynayıp, ihlal etmiştir. Siyaset yapılacaksa, sahip olduğu kimliği çıkararak yapmalı, bu şekilde meydanlara çıkmalı. Siz 75 milyon insanı temsil eden TBMMnin başkanısınız. TBMM başkanları hiçbir siyasi partinin çalışmalarına katılamaz. Bu suçtur, biz de bu suçu duyurmak için geldik. Anayasayı çiğnediğinin fotoğrafıdır''' GP İl Başkanı Veli Ulaş da cumhurbaşkanı vekili konumunda da olan TBMM Başkanı Arınçın mitinge katılarak, seçmene kurumsal baskı oluşturduğunu ve siyasi tarafsızlığını kaybederek, suç işlediğini kaydetti. Konuşmaların ardından milletvekili adayı Kök ve avukatı Murat Alımcı, adliyeye girerek, Arınç hakkındaki suç duyurusunu içeren dilekçeyi cumhuriyet savcılığınına verdi. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 06:46 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 doğru söylüyo adam. ne işin var orda.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 çıbanbaşı bu zaten, kılkuyruk herif defolsun gitsin.
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bu bülent arınç herkese zararlı aslında. bizim ampul tayyeapin bile bu adamı sevdiğini sanmıyorum.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 evet öyle bi geyik hep vardı zaten. bi de fwd maillerde büyük dedesi hakkında da bişeyler gezerdi. insanı tedirgin ediyo valla
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bunları hocaları bile sevmiyo kim sevsin
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 .. bende dilekce verdim geri döndüler bana bizim işimiz değil şuraya gidin diye... ben neden haber olmuyom lan
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Çıkar TVye misliyle iade ediyorum der olay kapanır.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Kendi söylemleri vardı meclis başkanı olarak tarafsızlığıyla ilgili. Montajlayıp eğlenceli bir ytmnd animasyonu yapacaksın aslında eheh.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ceza falan alması hayal ama tayyipten gülden daha fazla uyuzum bu herife en pislikleri bu
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 erbakan geçenlerde çıktığı biryerde "akp'ye oy atmak cehenneme bilet almaktır" demiş. bizim millet de başka bir şeyden anlamıyor zaten.
Öne çıkan mesajlar