Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Oyuna girebiliyorum oyuna girdiğimde paperdollum ve inventory açılmıyor... konuşabiliyorum ama bir adım attıktan sonra konuşamıyorum 3. adıman sonra herşey donuyor... desktop klasörünü sildim yine bir şey olmadı çaresi var mı? belki log out olduğum yerde sorun var Britain inn'deyim gmnin biri beni başka bir yere taşıyabilir mi? Karakterimin adı lianath, mavi cüppeli bi necro archer... edit: paperdoll açılmadığından page de atamıyorum [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 11:19 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 aha karsi odada da ben varim, dedim injection falan mi acti bu mavili denyo. neyse ben de kaldim oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 aynı problem bendede var hareket edemiyorum =) brit köprünün orda kaldim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Aynen aynen. Yeni 0 bir karakter açınca oynanıyor ama. Kendi karakterimle hareket etmeye kalktığımda GG sabah beri UO sil yükle razor sil yükle onla oyna bunla oyna kafayı yedim wallahi [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 11:21 tarihinde, Malibu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 peee bozduk serveri hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 yanlız her problemde direk uo unninstall =) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 eheh bende brit bank üstünde aynı durumdayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Ben de Minoc bankanın orda aynı durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 6 player online diodu 6 ımızda buradayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 düzelir elbet ya uyumak lazim biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Ben de öyleyim valla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Düzeldi ayrıca razoru falan silince hep makrolarım agentlerim zart zurt falan gitti. Size kötü sözler hazırladım sayın staff :'( [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 11:33 tarihinde, Malibu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Charımın beti benzi niye atmış ? Dela'nınki de öyleymiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 benimkiside öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 benimki vampirik elf kac gundur, bi de kafama taktiklarim artik normal gozukuyo, bone takmis yuzucuye benzedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Benim karakterinde beti benzi atmış durumda bugün oldu öyle yani. Bir de bu blacksmith ile tailorlar galeyana gelmiş yok öyle bir saatte bir bod diyo otur oturduğun yerde, 17,5 saat sonra gel düşünürüz diyolar :P [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bankanın oralarda oil clothlar var. çift tıklayıp silin kendinizi. günleridr o dungeon bu dungeon geziyonuz yıkanmadan sonra niye böyle oldu diyonuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 server saatleri karışınca oluyor böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 demek ki başına gelmiş :) ben de durup dururken niye böyle bir şey oldu diyordum. server ne zamandır 1 gün öndeydi onu düzeltmiştim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ben güzel elf karakterim resmen vampir olmuş ?! edit: anaa oil clothla silince düzeldi harbiden =P [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 15:17 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 rofl harbi düzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bod için 8505 dakika dedi, kalbimi kırdı. lütfen sayın gm greenwich'e göre ayarlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 KAPTAN ZAMANDA KAYMA VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar