jacabo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 konu ile ilgili baska bir topic oda daha yardımcı olabılır zed pa$a nın topigi[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 [b]Boyle aygıta para verenin alnını karışlar Erkut abiye yolların![hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: Adiemus, 06 October 2003 01:12 tarihinde demiş ki: 64mb lik mp3 playerlar başka özelliği olmayan en az 90-100 milyon. Bence oldukça başarılı bir telefon n-gage. Ama yine de çıkar çıkmaz almam en fazla 1-2 ay içinde acaip abarmış modelleri çıkıyor ve fiyatı inanılmaz düşüyor. Yeni çıkan tü mtellerde durum böyle.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal [Bu mesaj Adiemus tarafından 06 October 2003 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] her telefon böyle yenisi çıkıyor eskisi ucuzluyor belkide teknolojinin sinir taraflarından biri :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bnu alcaksınız sora bi ay içinde ufalmış smart phonelar çıkcak ah be keşke onu alsaydım diceksiniz ama alın bunu yani alcanız varsa hep öle oluo biraz daha bekleseydim oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bende oynamıştım cebit te hoş baya ama pil dayanmaz buna. zaten ordada hep şarjdaydı dikkat ettiysen.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 oyun oynicaksan evde oynicaksın, telefon dediğin de konuşmak içindir. günlük yolculukların %80'inde birileri gözüne kestirip çalmak için köşeye sıkıştırıcak diye çantanızdan çıkaramadığınız bi zımbırtıya o kadar para vermek... saçma...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 mp3 player özelliği güzel. ayrıca tatile giderken falan yolda oynaması da güzel olur. bence oldukça süper bir telefon, fiyatı biraz daha ucuz olsa :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 dıger tellere gore baga cuzu cıktı zaten 3300 dan 50 mılyon mu ne daha pahalı daha nolsun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: Grudge, 06 October 2003 17:41 tarihinde demiş ki: oyun oynicaksan evde oynicaksın, telefon dediğin de konuşmak içindir. günlük yolculukların %80'inde birileri gözüne kestirip çalmak için köşeye sıkıştırıcak diye çantanızdan çıkaramadığınız bi zımbırtıya o kadar para vermek... saçma...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? +1 en güzelini demiş.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 olur mu ya asıl derslerde oynamak için yaratılmış kesinlikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Aynısını diğer topic'ede attım: N-Gage'deki çoğu oyun 3650'de de opynanıyor (Rayman 3, Splinter Cell ve bir çok 3d oyun) ve 3650'nin kamerasıda var. Bu yüzden 3650'yi tercih ederim ben. Yani N-Gage'in yapabildiklerinin aynısını 3650'de yapabiliyor. Sizce 3650 mi? N-Gage mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 3650 daha pahalı zaten 120 milyon civarı bi fark var ama sonuçta n-gage oyun için yaratılığı için oyun diyorsan n-gage bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 3300 da n-gage de 525 milyon dur 3650 güzel değil yani birincisi çok büyük ayrıca mmc desteği yok bildiim kadarıyla amera dediin de ne yani alır takarsın bi tane o da 100 kaıt en fazla sonuçta neymiş n-gage iyi telefonmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 3650 ole guzel mp3 calamıyor bok atmayın $u telefona :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 cep konsolu olarak kötü incelemelere bakarsanız, (diğer başlıkta yazdım kısaca) kaldı ki mp3 ve oyun işine girdiniz mi zaten yedek pillerle gezmeniz gerek, sade telefon kadar da kullanışlı değil sonuçta..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 nasıl n-gage deki oyunlar 3650 oynanıyo ya bu oyunlar için özel kartlar var telefonun bu kart yuvasına sahip olması lazım o oyunları oynayabilmen için ayrıyetten bu n-gage in bi grafik işlemcisi yokmu sadece java desteği yada symbianos kullanması yetiyomu oyunu çalıştırabilmeye ve 3650 de mp3 dinleyebilirsiniz,gerekli yazılımı yüklüceksin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar