Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N-GAGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[b]Boyle aygıta para verenin alnını karışlar Erkut abiye yolların![hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
Adiemus, 06 October 2003 01:12 tarihinde demiş ki:
64mb lik mp3 playerlar başka özelliği olmayan en az 90-100 milyon.
Bence oldukça başarılı bir telefon n-gage. Ama yine de çıkar çıkmaz almam en fazla 1-2 ay içinde acaip abarmış modelleri çıkıyor ve fiyatı inanılmaz düşüyor. Yeni çıkan tü mtellerde durum böyle.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal

[Bu mesaj Adiemus tarafından 06 October 2003 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]

her telefon böyle yenisi çıkıyor eskisi ucuzluyor belkide teknolojinin sinir taraflarından biri :)[hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Mesaj tarihi:
bende oynamıştım cebit te hoş baya ama pil dayanmaz buna. zaten ordada hep şarjdaydı dikkat ettiysen.[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Mesaj tarihi:
oyun oynicaksan evde oynicaksın, telefon dediğin de konuşmak içindir. günlük yolculukların %80'inde birileri gözüne kestirip çalmak için köşeye sıkıştırıcak diye çantanızdan çıkaramadığınız bi zımbırtıya o kadar para vermek... saçma...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
mp3 player özelliği güzel. ayrıca tatile giderken falan yolda oynaması da güzel olur. bence oldukça süper bir telefon, fiyatı biraz daha ucuz olsa :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Mesaj tarihi:
said:
Grudge, 06 October 2003 17:41 tarihinde demiş ki:
oyun oynicaksan evde oynicaksın, telefon dediğin de konuşmak içindir. günlük yolculukların %80'inde birileri gözüne kestirip çalmak için köşeye sıkıştırıcak diye çantanızdan çıkaramadığınız bi zımbırtıya o kadar para vermek... saçma...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
+1
en güzelini demiş.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Mesaj tarihi:
Aynısını diğer topic'ede attım:

N-Gage'deki çoğu oyun 3650'de de opynanıyor (Rayman 3, Splinter Cell ve bir çok 3d oyun) ve 3650'nin kamerasıda var. Bu yüzden 3650'yi tercih ederim ben.

Yani N-Gage'in yapabildiklerinin aynısını 3650'de yapabiliyor.

Sizce 3650 mi? N-Gage mi?
Mesaj tarihi:
3300 da n-gage de 525 milyon dur
3650 güzel değil yani birincisi çok büyük ayrıca mmc desteği yok bildiim kadarıyla amera dediin de ne yani alır takarsın bi tane o da 100 kaıt en fazla sonuçta neymiş n-gage iyi telefonmuş
Mesaj tarihi:
nasıl n-gage deki oyunlar 3650 oynanıyo ya
bu oyunlar için özel kartlar var telefonun bu kart yuvasına sahip olması lazım o oyunları oynayabilmen için

ayrıyetten bu n-gage in bi grafik işlemcisi yokmu sadece java desteği yada symbianos kullanması yetiyomu oyunu çalıştırabilmeye

ve 3650 de mp3 dinleyebilirsiniz,gerekli yazılımı yüklüceksin sadece
  • Yeni Oluştur...