Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlence eğlence üzerine analiz

zarek

Öne çıkan mesajlar

said:

nocom canım benım, tabiki konuşucaz tabiki tartışıcaz, ama sen "ben kıza kaşar derim" dediğinde kıza yazık oluyor guzide toplumumuzda, o kızın cevrsi bu sözü kanıksadığında bi anda hayatı değişiyo buda bi şekilde damgalamaktır.

sen fikir bazında insanlara kaşar diyorsan bunu kendine saklıyorsan bak ok o zaman, ona neden ben laf ediyimki, kendi fikrini başkasına zarar vermeden koruyosun, ne güzel bişey bu asimile falanda olmaz o fikir.

yanı faşist olmıyan celandırmıyan bir yaklaşım kendi fikrin olan kendi gerceğini kendine saklamandır.

tmm cuce +1 buna
Sosyal ağlarda paylaş

cüce: lol.. benim zırhımda beyaz marshmallow olsun.. horoz şekerinden de at yaparız kendimize.. çünkü atşekeri diye bişi yok.. gerçi atlar şeker seviyor galiba ama nedense hep havuç yediriyorlar hayvanlara... Lam seyis efendi! tavşan mı lan o! atımı hazırla atınoğulu esteban, sefere gidicem!

her neyse.. öhöm öhömm konuya geri dönecek olursak;

asimilesini yiyim size bişi olmasın.. bu asimiledir değildir hedesi sadece "hmm benim elimdeki kalıba uymuyor bunlar usta! kesin asimile bunlar" dan öte geçebilecek bir şey değildir bu konuda..

mutlak doğru yok, kabul edilebilir doğru yok..

yani bana göre süt, ona göre çikolata falan..

kişisel hacı.. kişisel.. kişisel tercih..

işte sadece bu kişisel görüş hedesinden ötürü bu başlık altında tartışmak eğlenceli ya.. konu başından FOSS olmuş..
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]pöti danone reklamlarının anaç sloganı. bir kup danonede 3 kup sutten meydana geliyormus(benim kafam almadi nasil oldugunu ya neyse) sonra da cocuklar cikolata yediklerini sanip aslinda sut iciyorlarmis. (breh breh breh)
bizim zamanimizda boylemiydi ya, dayarlardi onumuze bol yagli inek sutunu, sıkıysa icme, susam sokagini izleyemezdin sonra.
[/spo]

bu arkadaşa üzüldüm ben zorlu bi cocuklukgecirmiş
Sosyal ağlarda paylaş

kurabiye canavarı kütüphaneye gider:

kurabiye canavarı[-]:eeee,ben bir kurabiye ve süt istiyorum.
kütüphaneci[+]:burada süt ve kurabiye yok!
- :yok mu,tamam o zaman ben bir kurabiye bir de süt istiyorum.
+:(biraz kızgın),burda kurabiye ve süt yok!!yalnızca kitap var.
- :haaaa,öyle mi?tamam anladım,ben bir kurabiye ve süt istiyorum.
+ :bakın burda süt ve kurabiye yok!ama istersen sana kurabiyeler hakkında bir kitap getirebilirim.
- :tamam o zaman ben kurabiyeler hakkında bir kitap istiyorum.
+ :hah tamam oldu.(yürümeye başlar)

tam bu sırada

- :BİR DE SÜT!!!

işte bu olaydan öğrendiğimiz ders, bu analizden çıkardığımız sonuç..

tehditler bizi yıldırmamalıdır.. Bakın kurabiye canavarı yılmış mı? onun kadar mağrur, gururlu ve asimile olmamış olmak zorundayız!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...