Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ben yakalamak isteyince kaçıyor , kaçmak isteyince yakalıor ama travel form nasıl kaçayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Sen de kaçacaksın mantıgı yalan. Healer'ı durdurman lazım. Zaten counterspell'e dünyanın nerfünü verdiler, yalan oldu. Birde böyle düz koşmaya başladıkları zaman deliriyorsun. Bütün CS yapmanın avantajı yalan oluyor. Edit: Yok yani eli ayagı düzgün bir arena henüz. Insan zemini inişli çıkışlı yapar ama pillar nedir ya? Düz ova koyun. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 14:07 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Kiting bazı sınıfların meleeyi tek kesme yolu yani ona nerf gelemez gelmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Ölmeyen shamanların Allah cezasını versin nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 taktik adamı dotlucan aslında sorada öle bi anda stun atcanki apıscak kalcak son böle % 1 kala falan heal atmaya baslarsa direk cyc ye yapıs ama onu yapmak icinde imba ms + biraz reflex gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Şöyle diyeyim, bir warlock bir mage'e dot atar ve başlar dönmeye. Kim ne yapabilir? Yani eger pillar herkese avantaj saglamıyorsa olmamalı. Ayrıca arena burası battleground degil meydan dagılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 abi blink var o cvar bu var şu var sen nasıl yakalıyamıyosun loladini yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Healer classlarla değil de öbür classlarla uzadı mı çok iyi oluyor. mage + rogue (ben) vs shadow priest + feral druid gibi bir oyun olmuştu. Shadow priest ile baya bir kapışmıştım herhalde şimdiye kadar en keyif aldığım maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Cüce blink atarsan tam sakat oluyor. Blink düz, pillar yuvarlak. ^^ Paladin altına blessing of freedom alıp koşuyor CS yedigi zaman. Kaç allah kaç. Hele druidler yapıyor, yakalamana imkan yok. dün arenada yarımız kadar geaR'ı olan, ama agzı yüzü engineering çer çöpüyle dolu bir takım bizi yenip 25 25 ratingleri aldılar. Ölmek üzereyken 4k shield veren belt'mi dersin, +300% speed rocket boots mu dersin..Rocket launcher'lar falan. Of allahım sen bize yardım et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 3vs3te bizim warrior öldü karsıda 2 priest 1 druide karsı yanımda druidle kaldım. 3ünüde kestim ama anam agladı o ne uzun bişeydi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 7 saat[spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 höeeeh :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Şaka mı o ne ya? Benim bi holy priest'le 1v1 kalıp 18 dk'lık var o bile cehennem gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Fake bence oha artık 7 saat insan olan dayanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 hesaplandığında paladinin 180K kadar bi overheal yaptığı ortaya çıkıyor...stealth'i olmayan 3 (drood'de var dersek) elemanın nası olupta 7 saatte birbirini öldüremediğide ayrı bi olay.Bende fake diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 hangi 3 adam ne diyorsun? 2v2 bu bisi daha var druid palayi oldurduyse lockta priesti kestiyse locku kim kesmis? tornado falan mi:P [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 02:59 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 lock priesti kesmiş druid locku kesmiş paladin druid kalmış ama fake duruyo senin resime göre sadece 1 milyon daha fazla damage ve heal yapılmış. gerçi druid moonkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar