Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 saat süren Arena

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sen de kaçacaksın mantıgı yalan. Healer'ı durdurman lazım. Zaten counterspell'e dünyanın nerfünü verdiler, yalan oldu. Birde böyle düz koşmaya başladıkları zaman deliriyorsun. Bütün CS yapmanın avantajı yalan oluyor.

Edit: Yok yani eli ayagı düzgün bir arena henüz. Insan zemini inişli çıkışlı yapar ama pillar nedir ya? Düz ova koyun.

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 14:07 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
taktik adamı dotlucan aslında sorada öle bi anda stun atcanki apıscak kalcak son böle % 1 kala falan heal atmaya baslarsa direk cyc ye yapıs ama onu yapmak icinde imba ms + biraz reflex gerek
Mesaj tarihi:
Şöyle diyeyim, bir warlock bir mage'e dot atar ve başlar dönmeye. Kim ne yapabilir? Yani eger pillar herkese avantaj saglamıyorsa olmamalı. Ayrıca arena burası battleground degil meydan dagılıyor.
Mesaj tarihi:
Healer classlarla değil de öbür classlarla uzadı mı çok iyi oluyor.
mage + rogue (ben) vs shadow priest + feral druid gibi bir oyun olmuştu. Shadow priest ile baya bir kapışmıştım herhalde şimdiye kadar en keyif aldığım maçtı.
Mesaj tarihi:
Cüce blink atarsan tam sakat oluyor. Blink düz, pillar yuvarlak. ^^

Paladin altına blessing of freedom alıp koşuyor CS yedigi zaman. Kaç allah kaç. Hele druidler yapıyor, yakalamana imkan yok. dün arenada yarımız kadar geaR'ı olan, ama agzı yüzü engineering çer çöpüyle dolu bir takım bizi yenip 25 25 ratingleri aldılar. Ölmek üzereyken 4k shield veren belt'mi dersin, +300% speed rocket boots mu dersin..Rocket launcher'lar falan. Of allahım sen bize yardım et.
Mesaj tarihi:
hesaplandığında paladinin 180K kadar bi overheal yaptığı ortaya çıkıyor...stealth'i olmayan 3 (drood'de var dersek) elemanın nası olupta 7 saatte birbirini öldüremediğide ayrı bi olay.Bende fake diyorum...
Mesaj tarihi:
hangi 3 adam ne diyorsun? 2v2 bu

bisi daha var druid palayi oldurduyse lockta priesti kestiyse locku kim kesmis? tornado falan mi:P

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 02:59 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...