Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 elimde bisürü güzel yayla fotoğrafı oldu rize dönüşü. space'e koysam sığmaz. şöyle bi site var mı resimleri galeri şeklinde yükleyebileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 This way please. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:28 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bi de flickr mı ne diye birşeyler var. bakınıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ikisi de yapıyosa photobucketa akayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 photobucket yavaş epeyce. bir de deviantart kullan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Hem devianta koyarsan "awesome work" diye yorum da yaparım ben sana : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 photobucket yavaş. flickr ideal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 photobucket kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır..güzel özellikler var ne biliyim açabiliyorsun galerini millete falan da bişi sorcam pardon,NESİ YAVAŞ BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 kendin yap bi galeri :) photoshop ile galeri yapabiliyosun :) web sayfası projesi için benimde galeri yapmam gerekiyodu işin kolayına kaçıp photoshop ile yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 http://picasaweb.google.com/home var bide googledır sağlamdır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar