Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

delorean ( dmc)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Ne manevi değeri :) Nasıl bir anın ve hatıran var ki :P Film deme sakın; sonra her beğendiğimiz filmdeki otomobili almak icap eder =)

Bu arada modifiye araç için yorumum;
bir tek tofaştan birşey almamışlar gibi :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
manevi değeri kesinlikle vardır bu arabanın bizim yaş ve öncesi için , neden olmasınki?

love wagon'lar için vosvos lar için nasıl içimizde bitmez tükenmez bi sevgi varsa bu araba içinde var işte
Mesaj tarihi:
Selam,

Tamam, anladım, linç edilmemek için susuyorum :P Vosvos denen mantıkla hayatın her noktasında karşılaştığım hatta bir dönem sahibi olduğumuz için ve geçmişte birşeyleri paylaşabildiğim için hatırası var ama sadece filmde izleyip bir türlü dokunamayıp sadece karizmasına hayran olduğum bir araça duygusal olarak ben bağlanamadım :) Bağlananlara da saygım sonsuz ;)

Modifiye konusunda aklıma kıyas yaparken ilk Tofaş (FIAT bile değil!!!) geldi nedense. Duruma mantıklı bir yaklaşım şuan ben bile sergileyemiyorum :P

Sanki süspansiyon o gövdeye ve motora yumuşak kalmış gibi bir izlenim doğdu içime.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
teknk bilgileri bilmiyorum ama araba görünüşe bakılırsa geçmişe göre gayet spor görünüyor.
hatta ön teker ince arka tekerler daha kalın yapıda. uçar bu. (uçuyodu zaten)
Mesaj tarihi:
para biraz daha konuşursan linç edilcen zaten az kaldı :p
bahsettiğin sıradan bir film değil, back to the future üçlemesi bugüne kadar gelmiş geçmiş en baba yapımlardan biri neticede filmin payı büyük tabii arabaya hayran olmam da, hatta filmden önce arabayı bile bilmiyordum zira yaşımız da ufaktı o dönemler ki bu araba bir çoğunuzdan eskidir, tarihine göre gerçekten hoş bir dizaynı vardır ayrıca paslanmaz çelik daha ne :p maneviyat oluşması için bunlar yeterli sebepler bana göre ayrıca hayat boyu çalışıp dahi alamayacağınız sadece resimlerini ve videolarına göz atarak hasret giderebileceğiniz arabalara bakmaktan iyidir :) (ferrari ve yandaşlarından bahsediyorum)
Mesaj tarihi:
sıfır bulamayız zaten :( ikinci el alıcam ebay de var 7000 ile 30.000 dolar arası hehe

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:30 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
aldığında nasıl buraya getirmeyi planlıyorsun?

zamanda birleşik kıtalar dönemine gidip, sürerek filan mı?

yoksa, bir $30.000 da shipping+handling+taxes için ödersin.
Mesaj tarihi:
zamanda yolculuk yapmayı sağlayan zımbırtı, yanlış hatırlamıyorsam ilerde demişim. ne olcağı belli olmaz ben giderim zaten arabanın gelmesine gerek yok :)
Mesaj tarihi:
flux capacitor akım kapasitoru.

dom abi parca parca alıcaksın ordan burda tornacılarda birleştiriceksin.

zaten adamlarda eskiden kalma parcaları birleştirme şekliyle iş yapıyo
  • Yeni Oluştur...